۰۵ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۵:۰۶
کد خبر: ۴۲۸۷۷۵
معاون پژوهش حوزه علمیه استان مازندران خبر داد؛

راهیابی ۲۵۰ مقاله به مرحله تفصیلی جشنواره علامه حلی مازندران

معاون پژوهش حوزه علمیه مازندران با اشاره به ارسال هزار اثر به دبیرخانه نخستین جشنواره علامه حلی استان، گفت: تاکنون حدود 250 اثر به مرحله ارزیابی تفصیلی راه پیدا کردند.
جشنواره علامه حلی

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در ساری، حجت الاسلام زین العابدین زارع، معاون پژوهش حوزه علمیه مازندران امروز در نشست گروه های علمی جشنواره علامه حلی استان با اشاره به ارسال هزار اثر به دبیرخانه نخستین جشنواره علامه حلی استان، گفت: تاکنون حدود 250 اثر به مرحله ارزیابی تفصیلی راه پیدا کردند.

 

وی با بیان این که مقالات ارسالی به دبیرخانه جشنواره علامه حلی پس از کسب نمره بالای 75 به مرحله تفصیلی راه پیدا کردند، افزود: در حال حاضر ارزیابی تفصیلی دوم برای مقالات ارسالی از سوی مدارس علمیه برادران انجام شد و مقالات حوزه علمیه خواهران همچنان در مرحله ارزیابی تفصیلی قرار دارد.

 

معاون پژوهش حوزه علمیه مازندران با اشاره به این که پس از ارزیابی تفصیلی مرحله دوم شورای علمی با حضور کارشناسانی از قم تشکیل خواهد شد، گفت: در این شورا مقالات ارزیابی شده از سوی دوران استانی از شوی کارشناسان مورد بررسی قرار خواهد گرفت.

 

حجت الاسلام زارع با بیان این که مقالات مورد تأیید در این شورا برای رقابت نهایی به مرحله کشوری جشنواره علامه حلی ارسال خواهد شد، خاطرنشان کرد: خوشبختانه میزان استقبال طلاب حوزه علمیه استان از این جشنواره که نخستین سال برگزاری آن نیز بود خوب بوده است.

 

وی با اشاره به این که از این تعداد مقالات بررسی شده در مرحله تفصیلی حدود صد مقاله مربوط به حوزه علمیه برادران و مابقی مربوط به حوزه علمیه خواهران بوده است، تصریح کرد: پس از پایان کامل مرحله ارزیابی تفصیلی برگزیدگان این جشنواره استانی اعلام خواهد شد.

 

معاون پژوهش حوزه علمیه مازندران ادامه داد: آثار ارسالی از سوی طلاب حوزه علمیه استان به دبیرخانه جشنواره استانی علامه حلی مازندران در سه قالب پایان نامه، تحقیق پایانی و مقاله با موضوعات فقهی، تفسیری و اخلاقی بوده است.

 

حجت الاسلام زارع با اشاره به تشکیل 10 کارگروه علمی طبق سرفصل های جشنواره استانی علامه حلی در استان، گفت: هر کدام یک از این کارگروه ها و اعضای آنها وظیفه بررسی علمی مقالات ارسالی به دبیرخانه جشنواره علامه حلی در رشته های مختلف را عهده دار هستند.

 

استاد حوزه علمیه مازندران، جشنواره استانی علامه حلی در مازندران را فرصت خوبی برای شناسایی استعدادهای پنهان در میان طلاب دانست و خاطرنشان کرد: کشف استعداد مهم ترین هدف برگزاری جشنواره علامه حلی به صورت استانی است.

 

وی جشنواره استانی علامه حلی را فرصتی برای رقابت طلاب جوان در عرصه پژوهش عنوان کرد و با بیان این که به حتم برگزاری استانی این جشنواره در شناسایی طلاب جوان پژوهشگر کمک شایانی خواهد کرد، افزود: مسأله پژوهش باید به شیوه ای هدفمند و با سازوکاری مشخص در مدارس علمیه دنبال شود تا به یک نتیجه مثبت ختم شود.

 

معاون پژوهش حوزه علمیه مازندران ی با اشاره به این که در حال حاضر ظرفیت های خوبی در مباحث پژوهشی در مدارس علمیه استان وجود دارد، خاطرنشان کرد: باید با برنامه ریزی مناسب از این ظرفیت های ارزشمند در جهت رشد و گسترش پژوهش در مدارس علمیه بهره گیریم.

 

حجت الاسلام زارع با بیان این که متأسفانه امروز استعدادهای بسیاری در میان مدارس علمیه وجود دارد که تاکنون مغفول مانده است، تصریح کرد: باید طلاب توانمند و مستعد در عرصه پژوهش شناسایی شود تا شاهد زمینه رشد و تقویت آنها را فراهم کرد.

 

استاد حوزه علمیه مازندران با اشاره به این که در حال حاضر طلاب و اساتید پژوهشگر و محقق در مدارس علمیه شهرستان ها هستند که به دلیل فراهم نبودن بستر فعالیت های پژوهشی از ظرفیت آنها به خوبی استفاده نمی شود، خاطرنشان کرد: مدارس علمیه استان دارای ظرفیت بسیار بالایی در عرصه تحقیق و پژوهش هستند که با شناسایی آنها می توان قدم های بسیار مناسبی در عرصه پژوهش مدارس علمیه برداشت.

 

معاون پژوهش حوزه علمیه مازندران، حمایت از طلاب نخبه و مستعد را ضروری دانست و خاطرنشان کرد: باید با برگزاری کلاس های فوق العاده برای این افراد در تشویق طلاب دیگر در تقویت پایه های علمی خود گام برداریم./950/202/ب2

ارسال نظرات