سید عمار حکیم:
از تاریخ و تمدن اسلامی عراق دفاع خواهیم کرد
خبرگزاری رسا ـ رئیس مجلس اعلای اسلامی عراق بر لزوم دفاع از هویت، تمدن و تاریخ اسلامی این کشور در برابر فساد اخلاقی تاکید کرد.
به گزارش خبرگزاری رسا، حجت الاسلام «سید عمار حکیم» رئیس مجلس اعلای اسلامی عراق در مراسمی که به مناسبت عید سعید مبعث در بغداد برگزار شد بر لزوم مبارزه با فساد اخلاقی در این کشور تاکید کرد و گفت: مبارزه با فساد اخلاقی به گونه ای جا افتاده است که هر فردی ندای مبارزه با مفاسد را سر دهد به حکومت طالبان تشبیه می شود، ما به هیچ وجه در صدد ادامه راه طالبان نیستیم. غرب که ادعای دموکراسی دارد در منجلاب فساد غرق شده است و همواره در روزنامه ها از بازداشت ستاره هایشان به دلیل استفاده از مشروبات الکلی و مواد مخدر و رانندگی های فاجعه بار خبر می رسد.
وی افزود: ما از هویت، تمدن، ارزش ها، اسلام و مبادی خود دفاع می کنیم و از سخنان این افراد نمی ترسیم، آنان هرچه می خواهند به زبان می آورند، ولی ما با فساد اداری، مالی و اخلاقی در عراق مبارزه خواهیم کرد و به تاریخ و تمدنمان مفتخر هستیم.
حجت الاسلام حکیم از عدم انتخاب وزرای وزارتخانه های امنیتی ابراز نگرانی کرد و اظهار داشت: ما در صدد آن هستیم که موفقیت های مقطعی امنیتی را به دائمی مبدل سازیم و ثبات و امنیت را بر کشور حاکم کنیم، اما با عدم انتخاب وزرا برای چهار وزارتخانه امنیتی که به دلیل بازی های سیاسی همچنان به روند سابق خود ادامه می دهند نمی توان به این امر نائل شد. از همه سیاستمداران می خواهم اندکی تواضع به خرج داده و از انتظارات حزبی و شخصی خود بکاهند تا جان شهروندانی که خون آنان روزانه در خیابان ها جاری می شود حفظ شود.
رئیس مجلس اعلای اسلامی اعدام جنایت کاران را خواسته ای ملی خواند و تصریح کرد: قصاص جنایت کاران خواسته ملت است و همه شهروندان بر لزوم قصاص کسانی که فاجعه هایی را در شهرهای مختلف بوجود آوردند اتفاق نظر دارند. هر که از قصاص در امان بماند گستاخ تر می شود، بنابر این باید احکام اعدام همه جنایت کاران به سرعت اجرایی شود.
وی گروه های سیاسی را به پایبندی به وعده های داده شده دعوت کرد و ادامه داد: سیاستمداران در کشور عربی و اسلامی عراق باید به دین و ارزش های آن پایبند باشند و از خلف وعده های داده شده خودداری کنند. اعراب جاهلیت همیشه بر وعده هایی که می دانند استوار می ماندند هم اکنون به فضل اسلام و مبعث نبوی باید در همه زمینه ها خصوصا سیاست به ارزش ها، تاریخ و تمدن اسلامی توجه داشت.
سید عمار حکیم مشارکت همه گروه های سیاسی در اداره کشور را خواستار شد و بیان داشت: تصمیماتی که در کشور اتخاذ می شود باید با مشارکت گروه های سیاسی حاضر در نظام انجام گیرد و اداره کشور نیز باید بر همین منوال صورت پذیرد، زیرا مشارکت در تصمیات، تضمینی برای اجرای قوانین است.
رئیس مجلس اعلای اسلامی خاطر نشان ساخت: هجمه های صورت گرفته توسط سیاستمداران در رسانه ها علیه یکدیگر، رابطه شهروندان را تحت تاثیر می گذارد، ملت عراق تا چه زمانی باید در حالت تنش قرار داشته باشد. مردم می خواهند زندگی کنند و آینده خود را بسازند و اگر به مرحله اعتماد متقابل نرسیم نمی توانیم پروژه های سیاسی و ملی را عملی سازیم./980/ب902/گ
ارسال نظرات