بعدازظهر دیروز؛
راهپیمایی بزرگ انقلابیون بحرینی برگزار شد
خبرگزاری رسا ـ ده ها هزار تن از شهروندان بحرینی، دیروز در اعتراض به سیاست های رژیم آل خلیفه راهپیمایی کردند.
به گزارش خبرگزاری رسا، راهپیمایی بزرگ ملت بحرین، بعد از ظهر دیروز با حضور ده ها هزار تن از شهروندان با عنوان «خواسته ما دموکراسی است» در روستای القریه برگزار شد.
در این راهپیمایی که از سوی جمعیت الوفاق اسلامی برگزار شد حضور علما، رهبران جمعیت های سیاسی معارض نظام، سیاستمداران، اندیشمندان و قشرهای مختلف ملت حضور یافتند.
جمیل کاظم، نماینده مستعفی فراکسیون الوفاق در این راهپیمایی از تحریم انتخابات از سوی ملت تقدیر کرد و گفت: از همه زنان و مردانی که در اقدامی تاریخی به تحریم انتخابات پرداخته و با وجود سیاست رهب و تهدید رژیم از حضور در پای صندوق های رای خودداری کردند تقدیر و تشکر می کنم، این اقدام مردم، حماسه ای دیگر از پایداری و استقامت بود.
وی بازداشت بانوان بحرینی را به شدت محکوم کرد و افزود: بازداشت بانوان بحرینی از سوی رژیم آل خلیفه، عرق شرم را بر پیشانی هر انسانی جاری می سازد و از ارزش های دینی، اخلاقی و آداب و عرف های جوامع عربی به شدت دور است. هیچ کدام از حکومت های عربی در بهار انقلاب های عربی اقدامی مشابه آنچه نظام آل خلیفه انجام داد مرتکب نشده و به این صورت وحشیانه به بازداشت و شکنجه و توهین به بانوان روی نیاورد.
جمیل کاظم تصریح کرد: دولت و شورای عالی زن همواره به بهانه حفظ حقوق و کرامت بانوان بر لزوم تصویب قانون احکام خانواده تاکید داشتند، ولی هم اکنون به هتک حرمت و تجاوز به حقوق زنان می پردازند و به جز علما، سیاستمداران، برخی از سازمان های بین المللی و بانوانی که روز گذشته تحصن کردند فریادرسی برای آنان وجود ندارد.
عضو جمعیت الوفاق صدور احکام حبس ابد برای علما را نشانه اوج ظلم و ستم آل خلیفه عنوان کرد و اظهار داشت: تثبیت احکام صادره علیه برخی از نمادهای دینی و سیاسی از سوی دادگاه نظامی به استحکام ظلم و تعمیق بحران منجر می شود. این افراد تنها به دلیل اعتقاداتی که دارند به حبس ابد محکوم و مساله آنان به زخمی دردناک برای کشور مبدل شده است، ما بر لزوم آزادی فوری همه زندانیان آزاده تاکید می کنیم.
وی از صدور احکام بازداشت برای پزشکان نیز انتقاد کرد و ادامه داد: رژیم بحرین در اقدامی بی سابقه که در آینده نیز تکرار نخواهد شد به محاکمه پزشکان پرداخت و در احکامی نمایشی آنان را گناهکار خواند. درمان مجروحان و قربانیان گلوله های نظامیان آل خلیفه تنها گناه این پزشکان بود، درمان، حقی بشری است که حتی در جنگ ها و نزاع های بین الملل نیز ثابت است، ولی این امر در بحرین جرم تلقی شده و محاکمه آنان به لکه ننگ غیرقابل پاک شدن برای نظام به شمار می آید.
جمیل کاظم درباره حکم اعدام یکی از جوانان بحرینی گفت: احکام اعدامی که از سوی دادگاه های آل خلیفه صادر می شود به تأمل بیشتری نیازمند است و اوضاع سیاسی و امنیتی را بحرانی تر می کند. در حالی که 40 شهروند تاکنون به شهادت رسیده اند، محاکمه نیروهای امنیتی که این افراد را به قتل رسانده اند به صورت سری انجام می گیرد.
نماینده مستعفی پارلمان بحرین، رژیم این کشور را سرشار از فساد خواند و تاکید کرد: 7 ماه از سیاست های ناکام نظام بحرین برای پایان بحران در قالب قانون فوق العاده، گفت وگوی ملی، دروغ های رسانه ای و انتخابات میان دوره ای پارلمان گذشته و راه حل دیگری برای نظام باقی نمانده است. ملت قهرمان بحرین دیگر حاضر نیستند تحت سلطه دولتی فاسد زندگی کنند و در برابر پارلمان فاقد صلاحیت، انتخابات طایفه ای، دادگستری ناعادل و تدابیر امنیتی نظام می ایستد.
وی ادامه داد: سیاست های نظام منبع دیکتاتوری به شمار می آید. ملت بحرین امروزه به جزء اساسی انقلاب بهار عربی مبدل شده و خواسته های آن همچنان از مطالبات سایر انقلاب ها کمتر است، بحرینی ها از این خواسته ها کوتاه نمی آیند و بر لزوم تشیکل دولت منتخب، پارلمان با صلاحیت های کامل، حوزه های انتخاباتی عادلانه، دادگستری مستقل و امنیت برای همگان پافشاری می ورزند./980/ب901/گ
ارسال نظرات