۱۱ تير ۱۳۹۲ - ۱۶:۲۳
کد خبر: ۱۷۴۳۶۰
در آستانه آغاز ماه مبارک؛

چاپ هشتم کتاب «مراقبات ماه رمضان» منتشر شد

خبرگزاری رسا ـ کتاب «مراقبات ماه رمضان» تألیف حجت الاسلام والمسلمین محمدی ری شهری از سوی انتشارات دارالحدیث تجدید چاپ شد.
موسسه علمي فرهنگي دارالحديث

 

به گزارش خبرگزاری رسا به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دارالحدیث، این کتاب گزیده و تلخیص شده کتاب «شهر الله فی الکتاب و السنة» است.

 

این کتاب در پنج بخش جامع تدوین شده است که عبارت است از: «فضائل ماه خدا»، «آمادگی برای میهمانی خدا»، «آداب میهمانی خدا»، «شب قدر» و «آداب بیرون آمدن از میهمانی خدا».

 

در بخشی از پیش گفتار کتاب آمده است: خداوند سبحان، در این ماه، میهمانى ویژه‏اى را براى تربیت روح، به گونه‏اى ترتیب داده است، که مى‏تواند در حیات معنوى انسان تحوّلى پدید آورد و او را به سعادت ابدى برساند. نکته مهم در این مسیر، آن است که انسانى که مى‏خواهد به دنیاى این ضیافت گسترده وارد شود، بداند به کجا مى‏رود ؟ معناى میهمانى الهى چیست ؟ و چگونه باید وارد آن شود ؟

 

پاسخ تفصیلى به پرسش‏هاى یاد شده قبلا در پژوهشى به نام ماه خدا در اختیار پژوهشگران قرار گرفت، اما از آنجا که همه علاقه‏مندان، فرصت کافى براى مطالعه آن مجموعه را ندارند، اینک تلخیص آن با نام مراقبات ماه رمضان تقدیم مى‏گردد. فصل‏هاى کتاب عبارت‏اند از: «فضائل و خصائص ماه خدا»، «برکات ماه خدا»، «آداب ورود به ماه خدا»، «آداب ضیافة اللّه»،«اعمال مورد تأکید در این ضیافت الهى»، «شب‏هاى قدر» و « آداب خروج از ماه رمضان».

 

گفتنی است، چاپ هشتم کتاب «مراقبات ماه رمضان» به زبان فارسی ـ عربی منتشر شده است.

 

این کتاب تالیف آیت الله محمدی ری شهری و با همکاری رسول افقی و ترجمه جواد محدثی صورت گرفته است.

 

چاپ هشتم کتاب «مراقبات ماه رمضان» در سال1392 با تیراژ 1000نسخه در 518صفحه جلد سخت و بهای 14 هزار تومان توسط سازمان چاپ و نشر دارالحدیث صورت گرفته است.

 

علاقه مندان برای تهیه آثار منتشر شده مؤسسه علمی ـ فرهنگی دارالحدیث می توانند به فروشگاه دائمی علوم حدیث واقع در استان قم، میدان شهدا، خیابان معلم نمایشگاه دائمی علوم حدیث مراجعه کنند./992/د102/ق

ارسال نظرات