وزارت علوم بحرین تدریس علوم تشیع را ممنوع کرد
![حجت الاسلام المشعل رييس شوراي اسلامي علماي بحرين](/Original/1391/11/04/IMAGE634946429452968750.bmp)
به گزارش خبرگزاری رسا، حجت الاسلام سید مجید المشعل رییس شورای اسلامی علمای بحرین روز گذشته در استان الوسط در شهر عالی با انتقاد از حکم دادگاه این کشور در انحلال و مصادره اموال این شورا گفت: نظام آلخلیفه همچنان به ظلم و ستم خود علیه شیعیان ادامه میدهد. وزارت علوم این نظام در تازه ترین اقدام خود تدریس علوم دینی شیعیان را ممنوع اعلام کرده است.
وی افزود: نظام آلخلیفه با انحلال شورای اسلامی علمای بحرین درپی افزایش فشار خود علیه شیعیان است و در ادامه قصد دارد مذهب جعفریه را منزوی سازد.
حجت الاسلام المشعل با اشاره به نامه علما به بان کی مون دبیرکل سازمان بین الملل بیان داشت: این حق علما است که از شورای اسلامی به هر شیوهای دفاع کنند.
وی ادامه داد: با هر وسیله مسالمت آمیزی در برابر ظلم و ستم ایستادگی میکنیم و اجازه نمیدهیم که ظلم نظام آلخلیفه ادامه داشته باشد.
این عالم بحرینی خواستار محکوم کردن این اقدام نظام آلخلیفه شد و تصریح کرد: در حالی که نظام آلخلیفه در پی سنگ اندازی در مسیر رژیم آلخلیفه است برخی با استفاده از منبرها درصدد ضربه به وحدت دینی هستند./994/ب902/د