۱۱ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۶:۵۷
کد خبر: ۱۹۹۰۳۰

سید عمار حکیم از برخورد نامناسب با معلولان انتقاد کرد

خبرگزاری رسا ـ رییس مجلس اعلای اسلامی عراق از برخورد نامناسب با معلولان در این کشور انتقاد کرد و 15 راه حل برای مقابله با این مشکل ارائه داد.
سيد عمار حکيم

 

به گزارش خبرگزاری رسا، حجت الاسلام سید عمار حکیم رییس مجلس اعلای اسلامی عراق امروز در دومین همایش معلولان این کشور با اشاره به انحراف فکری و عقدیدتی موجود در جامعه اسلامی گفت: انحراف فکری و عقیدتی سبب معلولیت دینی و خاموشی حیات انسانی می‎شود.


وی ضمن ابراز خرسندی از حضور در همایش معلولان عراق بیان داشت: ما از پارلمان عراق می‎خواهیم که بخشی مستقل برای رسیدگی به امور معلولان در سال 2014 میلادی تاسیس کند. همه ارگان ها و دستگاه‎های دولتی برای خدمت رسانی بهتر به معلولان موظف هستند.


رییس مجلس اعلای اسلامی عراق با تاکید بر اصلاح افکار و عقاید مردم، بیان داشت: ضرورت اصلاح افکار و عقاید ملت عراق بسیار محسوس است به همین علت برای این مسأله باید به دنبال یک چاره جدی و عملی بود.


وی ادامه داد: عراق ده‎ها سال با انواع جنگ و تروریسم دسته پنجه نرم کرده است به همین سبب باید جهل اجتماعی و خطاهای انسانی که ناشی از عقاید و افکار نادرست است را به شدت کاهش دهیم.

 

این عالم عراق با اشاره به ارزش‎های انسانی خاطرنشان ساخت: ارزش انسان با معلولیت جسمانی از بین نمی‎رود بلکه هر شخصی دارای ارزش و قیمت خاصی است که با تربیت فرهنگی به اوج خواهد رسید.

 

وی تاکید کرد که نگاه انسان به یک شخص معلول به عنوان فقیر و مسکین که احتیاج به احسان و ترحم دارد، عملی بسیار ناپسند است. اگر چه یک فرد معلول از امتیازهای یک شخص سالم محروم است ولی او همانند همه انسان‎های جهان انسان، و با معلولیت از آن خارج نشده است.


سید عمار حکیم از علما، مسؤولان، هنرمندان و بزرگان کشور خواست به کمک افراد معلول بشتابند و اظهار داشت: متاسفانه در عراق با انسان‎های معلول درست رفتار نمی‎شود و همه وعده های مسؤولان در حد شعار است و خیلی کم به مراتب اجرا نزدیک می‎شود.

 

رییس مجلس اعلای اسلامی عراق در ادامه سخنان خود در این همایش به 15 راه حل برای خروج معلولان از محجوریت و انزوا اشاره کرد و گفت: مراقب از معلولان و بکار بردن استراتژیک مناسبت در قبال آنان، حفظ کرامت و عزت معلولان، توجه به حقوق آنان، اختصاص حقوقی معین، تأمیین هزینه‎های درمان، آموزش و مسائل مهم شخصی، اختصاص مراکز مخصوص معلولان، اختصاص مراکز ورزش، تخفیف در هزینه‎های دولتی، اختصاص وسائل حمل و نقل، بصیرت افزایی نسبت به قشر معلولان، حل مسائل ازدواج و توجه به زنان بخشی از راه حل‎های است که می‎تواند در خدمت رسانی بهتر به معلولان کمک شایانی انجام دهد./994/ب903/د

ارسال نظرات