گاه نوشته های سردار پرکشیده کاشانی کتاب شد
نسرین ارتجاعی نویسنده کتاب «دلم تنگه، دلم دل تنگ ...» در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری رسا در کاشان، گفت: این بار کتابی دیگر نه به شکل داستان بلکه از گاه نوشته های سردار پر کشیده نام آشنای شهرستان کاشان شهید سردار جواد علی تبار را جمع آوری و با عنوان کتاب «دلم تنگه، دلم دل تنگ ...» چاپ و منتشر کردم.
وی افزود: در این کتاب با شرح گاه نوشته های این سردار شهید کاشانی، خواننده با زندگی و زجرهای غیر قابل تحمل حاصل از عوارض شیمیایی آشنا می شود.
ارتجاعی گفت: در گاه نوشته های سردار شهید علی تبار آمده است: شب ها از شدت درد خواب ندارم و روزها به دلیل شدت گرما و دوری از باد کولر و پنکه، امکان استراحت برایم نیست، لذا مرتب خوابیده ام اما خیلی سخت جابجا می شوم و درد شدیدی دارم. به دلیل مصرف داروهای شیمی درمانی، مصرف آب آشامیدنی من تقریبا سه برابر روزهای قبل است، اما باز هم آب برای بدنم کم می باشد.
وی افزود: این کتاب در قطع رقعی به همت انتشارات مرسل و به قیمت پنج هزار تومان منتشر شده که علاقمندان می توانند این اثر را از کتابسرای مرسل و کلیه کتاب فروشی های معتبر در کشور خریداری و یا از طریق www.morsalpub.com سفارش دهند.
لازم به توضیح است، سردارشهید حاج جواد علی تبار اردیبهشت ماه سال 1332درکاشان متولد شد، تحصیلات ابتدائی را در همین شهر پشت سرگذاشت اما به دلیل مشکلات خانوادگی و محرومیت از ادامه تحصیل باز ماند و مشغول به کار شد و تا سال 1356 در شرکت نساجی کاشان به کار خود ادامه داد تا این که با اوج گیری مبارزات مردمی همگام با دیگر اقشار جامعه به مبارزه علیه رژیم ستم شاهی پرداخت تا جایی که به خاطر این فعالیتها از سوی مامورین رژیم تحت تعقیب قرارگرفت و مجبور به ترک محل کارشد.
شهید علی تبار پس از پیروزی انقلاب اسلامی و با آغاز غائله کردستان به این منطقه رفت و در جنگ تحمیلی نیز در جبهه های جنوب و غرب کشور حضور چشم گیری داشت، او به دلیل علاقه ای که به خدمت به مردم محروم ایلام داشت ازسال 1361تا 1365 در لشکر 11 امیرالمومنین(علیه السلام) ایلام فعالیتهای چشم گیری داشت به طوری که همه رزمندگان این استان او رامی شناختند.
سردار شهید علی تبار در ادامه جنگ و در سالهای 1366 تا 1368 مسؤول طرح عملیات قرارگاه نجف بود و از سال 1369 تا 1371 به دلیل حساسیت شرایط در این استان از سوی فرمانده کل سپاه به عنوان فرمانده لشکر 11 امیرالمومنین(علیه السلام) منصوب شد و در سالهای 1372 تا 1373 دوره فرماندهی و ستاد را سپری کرد و پس از آن با توجه به ماموریت لشکر 14 امام حسین علیه السلام درشمال غرب به عنوان فرمانده تیپ یکم ثارالله علیه السلام این لشکر در مبارزه با عناصر ضد انقلاب و اشرار نقش مهمی ایفا کرد.
وی در سالهای 1376 تا 1378 به عنوان فرمانده تیپ سوم لشکر 14 امام حسین علیه السلام منشاء خدمات شایانی در شهرستان کاشان شد که نمونه بارز آنها تلاش برای برگزاری کنگره سرداران و شهدای این شهر بود.
سردار شهید علی تبار از سال 1380 با شدت گرفتن ناراحتی های جسمی ناشی از عوارض شیمیائی به دفعات در بیمارستان بستری می شد تا این که بالاخره در نیمه شب پنج شنبه 26/7/1386 پس از سال ها مجاهدت و تلاش و تحمل درد و رنج به خیل عاشورائیان پیوست./1307/ت302/ق