۱۲ اسفند ۱۳۹۳ - ۲۱:۱۹
کد خبر: ۲۵۰۱۴۱

افزایش اسلام هراسی در آمریکا و کانادا

خبرگزاری رسا ـ با نزدیک شدن به زمان انتخابات در آمریکا و کانادا و بالا گرفتن شعارهای انتخاباتی با محور اسلام هراسی، حملات علیه مسلمانان در این دو کشور افزایش یافته است.
کمپين مبارزه با اسلام هراسي در آمريکا
 
به گزارش خبرگزاری رسا، طی ماه های اخیر حملات ضد اسلامی زیادی در آمریکای شمالی انجام شده است.
در هفته های ابتدایی سال 2015 تعداد نگران کننده ای از اقدامات علیه مسلمانان انجام شده است. بدترین این اقدامات قتل سه جوان مسلمان در کارولینای شمالی بود. اگر این حمله تنها حمله علیه مسلمانان بود، می شد آن را اقدام یک فرد روانی دانست. اما وقوع حملات متعدد قبل و وبعد از قتل این سه جوان نشان دهنده افزایش احساسات ضد اسلام در آمریکا و کانادا است.
اسلام هراسی به تدریج در سخنان و رفتار سیاستمداران غربی نمایان تر می شود. با این که اوباما و جرج بوش مدعی مبارزه با تروریسم و افراطی گری بوده و به گفته خود با اصل اسلام مشکلی ندارند، سیاستمداران جمهوری خواه و دموکرات از ترس و نگرانی مردم برای رسیدن به اهداف خود بیشترین بهره را می برند.
با نزدک شدن زمان انتخابات آمریکا و کانادا (انتخابات کانادا در اکتبر 2015 و انتخابات آمریکا در اکتبر 2016) شعارهای مبنی بر اسلام هراسی در دو کشور بالا گرفته است. در این راستا خانم مولی وایت عضو شورای قانون گذاری ایالت تکزاس در صفحه فیس بوک خود نوشت: جامعه اسلامی آمریکا باید در اجتماع مسلمانان در آستین، سوگند وفاداری به آرمان های آمریکا یاد کند.
 
کانادا بعد از حمله به پارلیامنت هیل
بعد از حمله تروریستی مایکل زهاف بیبائو به پارلیامن هیل (یعنی مقر مجلس عوام و سنای کانادا) در 22 اکتبر 2014، نخست وزیر کانادا، از ترس مردم برای تصویب قانون ضد تروریستی جدید استفاده کرد. طبق این قانون سازمان های امنیتی کانادا برای کنترل تماس ها و فعالیت های اینترنتی شهروندان کانادا آزادی عمل بیشتری خواهند داشت.
در حالی که رسانه های کانادا معمولا تا حدودی از مشتعل کردن احساسات ضد اسلامی خود داری می کنند، رسانه های آمریکایی روش متفاوتی در ارائه اخبار دارند. به عنوان مثال وقتی دادگاه اسلامی تکزاس در شمال این ایالت تاسیس شد، خبرگزاری های حامی حکومت آن را اولین اقدام در راستای تصاحب قدرت سیستم قضایی آمریکا برشمردند. کارشناس حقوقی فاکس نیوز، پا را از این فراتر گذاشت و مدعی شد: اگر دو حزب آمریکا (جمهوری خواه و دموکرات) از تصمیمات این دادگاه (دادگاه اسلامی تکزاس) پیروی کنند، اقدام آنها زیر پا گذاشتن قانون آمریکا خواهد بود.
 
تحریک احساسات ضد اسلامی
به تازگی در شهر های مهم آمریکا از جمله نیویورک، واشنگتن و سان فرانسیسکو، روی وسایل نقلیه عمومی آگهی های ضد اسلامی گذاشته می شود. قرار دادن این آگهی ها منع قانونی در آمریکا ندارد اما گویا قانون گذار برای اشاعه نفرت از طریق این آگهی ها تدبیری اتخاذ نکرده است.
با نزدیک شدن به زمان انتخابات در آمریکا و کانادا و نیز بالا گرفتن شعار های انتخاباتی در راستای اسلام هراسی، متاسفانه تعداد مربوط به حملات و مزاحمت ها علیه مسلمانان بیشتر می شود./847/ب901/ک
ارسال نظرات