آیت الله سیستانی در مقدمه علمای ربانی قرار دارد

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در عراق، شیخ خالد عبدالوهاب الملا رییس مجمع علمای اهل تسنن عراق در همایش موسسه ابلاغ و ارشاد اسلامی که امروز در بغداد برگزار شد، گفت: علما به دو دسته تقسیم می شوند، دسته اول کسانی هستند که در پی فتنه انگیزی و خشونت طلبی و استکبار و تعرض هستند و با سکونت در هتل ها، ملت را در مقابل جنایتکاران تنها گذاشتند.
وی افزود: دسته دوم، علمای ربانی به شمار می آیند که خداوند و شرع را به خوبی شناخته اند و حضرت آیت الله سیستانی در مقدمه این علما قرار دارد.
شیخ خالد الملا با اشاره به نقش پدرانه حضرت آیت الله سیستانی برای همه عراقی ها، تصریح کرد: این مرجع تقلید در قبال هدف قرار گرفتن پیروان مذهب خود که آخرین مورد آن جنایت شرم انگیزانه پایگاه نظامی سبایکر بود، سکوت اختیار کرد اما پس از خیانت خائنان به موصل و صلاح الدین بلافاصله فتوای جهاد صادر کرد.
رییس مجمع علمای اهل تسنن ادامه داد: عراق امروزه با هجمه وحشیانه ای با پوشش دینی مواجه شده است. متاسفانه برخی از سیاستمداران در شبکه های ماهواره ای عربی حضور یافته و از بسیج مردمی انتقاد می کنند و خواستار دخالت نیروهای ائتلاف بین المللی هستند. /980/ب902/د