انتقاد شدید جمعیت حقوق بشر بحرین از احکام دادگاه آلخلیفه
![فاضل عباس دبيرکل جمعيت ملي دموکراتيک بحرين](/Original/1392/03/25/IMAGE635069910045468750.jpg)
به گزارش خبرگزاری رسا، جمعیت حقوق بشر بحرین در بیانیهای حکم صادره در حق فاضل عباس دبیرکل حزب الوحدی را محکوم کرد.
در این بیانیه آمده است: بازداشت فاضل عباس به تهمت نشر اخبار کاذب بار جدیدی بر دستگاه قضایی بحرین بوده که احکامش سیاسی و در راستای انتفام از مخالفان است.
در بخش دیگری از این بیانیه با اشاره به عدم وجود شرایط محاکمه عادلانه در دستگاههای قضایی کشور خاطر نشان کرد: فقدان عدالت بستر دخالت حکومت را در تصمیمات قضایی فراهم کرده و زمینه ساز از بین رفتن استقلال و شرف دادگاه ها می شود. هر دخالتی که مصالح شهروندان بحرینی را به خطر اندازد مخالف ماده 104 قانون اساسی و محکوم است.
جمعیت حقوق بشر بحرین با فراخواندن حکومت به دست کشیدن از صدور احکام ظالمانه و آزادی زندانیان سیاسی، شروع طرح آشتی ملی را خواستار شد.
گفتنی است فاضل عباس دبیرکل حزب الوحدی با انتقاد از حمله عربستان به یمن، به جرم نشر اکاذیب و تشویش اذهان عمومی به 5 سال زندان از سوی دستگاه قضایی بحرین محکوم شد./981/ب902/د