۲۴ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۸:۱۲
کد خبر: ۲۸۰۷۱۱

کتاب «تاریخ شفاهی کتاب» راهی بازار نشر می‌شود

خبرگزاری رسا ـ جلد اول کتاب «تاریخ شفاهی کتاب» تا پایان شهریورماه از سوی مؤسسه خانه کتاب منتشر می‌شود.
نشست «تاريخ شفاهي کتاب»

 

به گزارش خبرگزاری رسا به نقل از روابط عمومی مؤسسه خانه کتاب، نصرالله حدادی درباره کتاب «تاریخ شفاهی کتاب» گفت: با توجه به برنامه‌ریزی‌هایی که داریم قرار است مجموعه 20 مصاحبه اول تاریخ شفاهی کتاب که افزون بر 350 صفحه است، در شهریورماه ویرایش شود و به چاپ برسد.

 

حدادی افزود: کتاب تاریخ شفاهی کتاب در مهر رونمایی می شود. پس از رونمایی، 20 مصاحبه دوم تاریخ شفاهی کتاب آغاز خواهد شد که البته از این بین، 3 مصاحبه انجام شده است.

 

وی از مصاحبه با مدیران انتشارات «خجسته»، «گنج دانش» و «سیروس» به عنوان 3 مصاحبه از مجموعه دوم تاریخ شفاهی کتاب نام برد و ابراز امیدواری کرد که کتاب دوم تاریخ شفاهی کتاب نیز پس از پایان 20 مصاحبه دوم و تا پایان سال به چاپ برسد.

 

وی ابراز امیدواری کرد که با انتشار جلد نخست مصاحبه های تاریخ شفاهی کتاب، ناشران این جلسات را جدی تر بگیرند و دور دوم این نشست‌ها به صورت پرشورتر برگزار شود.

 

جلد اول کتاب تاریخ شفاهی کتاب، روایت چگونگی تاسیس و فعالیت مدیران انتشارات و کتابفروشی هایی مانند «آگاه»، «کانون انتشارات محمدی»، «کتابفروشی فردوسی تجریش» نو «انتشارات فراهانی» است.

 

این کتاب حاصل نشست‌های تاریخ شفاهی کتاب است که دوشنبه‌های هر هفته در سرای اهل قلم برگزار می‌شود./998/د102/ق 

منبع: مؤسسه خانه کتاب

ارسال نظرات