محکومیت تروریسم از نگاه مسلمانان روی بیلبورد خیابانهای آمریکا
![تابلو](/Original/1394/10/01/IMAGE635864835675519876.jpg)
به گزارش خبرگزاری رسا، مسلمانان شهر «سنت لوئیس» آمریکا پیام محکومیت تروریسم از نگاه مسلمانان را بر روی بیلبوردهای شهری نقش کردند.
این بیلبوردهای الکترونیک در 7 خیابان پر رفت و آمد سنت لوئیس قرار دارد و بر روی آن نوشته شده: «ما مسلمانان آمریکایی تروریسم را محکوم میکنیم».
گروهی از مسلمانان آمریکا که نگران وضعیت جامعه خود هستند تصمیم به اجرای این طرح گرفتند و برای پیادهسازی آن در آستانه سال نو میلادی از شعبه سنت لوئیس شورای روابط اسلامی ـ آمریکایی کمک گرفتند.
به گزارش شورای روابط اسلامی ـ آمریکایی، در حال حاضر گفتمان گسترده ضداسلامی در این کشور وجود دارد و امید آن میرود که این بیلبوردها پیام مسلمانان را به اکثریت جامعه که در مورد اسلام و مسلمانان اطلاعات زیادی ندارند، برساند.
یکی از اعضای سازماندهنده این طرح میگوید: ما پیشتر نیز پیام خود را اعلام کردهایم؛ اما باز هم نیاز داریم که آن را تکرار کنیم.
وی افزود: ما مسلمانان تروریسم را محکوم میکنیم و میخواهیم بخشی از تلاش جامعه برای مقابله با تروریسم باشیم.
پیش از دور جدید اسلامستیزی در آمریکا که به قبل از حوادث تروریستی در پاریس و سنبرناردینو باز میگردد، شهر سنت لوئیس واقع در ایالت «میزوری» به کمپین سراسری مقابله با تصورات نادرست علیه اسلام و مسلمانان پیوسته بود.
در آن کمپین، بیلبوردهای تبلیغاتی برای مقابله با تصورات نادرست در مورد اسلام و مسلمانان در سطح شهر برافراشته شد.
این بیلبوردها که حاوی مطالبی مثل: #محمدکیست (#WhoIsMuhammad)، سؤال بپرسید و جواب بگیرید! بود، به مدت سه ماه در این شهر در معرض دید مردم قرار گرفت./982/ب102/د
منبع: ایکنا