۱۲ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۶:۳۵
کد خبر: ۳۱۹۸۵۵

کارشناسان اروپایی نسبت به افزایش اسلام هراسی در این قاره هشدار دادند

خبرگزاری رسا ـ برخی کارشناسان اروپایی معتقدند که پدیده‌ دشمنی با دین اسلام در قاره اروپا به مرحله‌ نگران‌کننده‌ای رسیده و گنجاندن «اسلام‌هراسی» در فهرست جرایم ناشی از تنفر، در از بین بردن این پدیده و حل آن کارساز خواهد بود.
گسترش پديده اسلام‌هراسي

 

به گزارش خبرگزاری رسا، «بکر گونچ»، رییس اتاق فکر «سینکوت» بلژیک با اشاره به افزایش پدیده اسلام هراسی در اروپا می‌گوید: تعصب و تبعیض علیه مسلمانان در اروپا به‌ویژه پس از حملات تروریستی پاریس افزایش یافته است.

 

وی افزود: اروپا سیاست‌های امنیتی گسترده‌ای را در پیش گرفته که این سیاست‌ها به طور خودکار حقوق مسلمانان را محدود می‌کند؛ وی در عین حال از مقامات اروپایی خواست که به بهانه تروریسم حقوق مسلمانان را محدود نکنند.

 

بکر گونچ در ادامه به عدم وجود مجازات‌های بازدارنده در اروپا که می‌تواند در جلوگیری از تجاوزهای کلامی و فیزیکی علیه مسلمانان تأثیرگذار باشد، اشاره کرد و گفت: در اروپا لوایح قانونی مبنی بر اعمال مجازات بازدارنده علیه کسانی که به مسلمانان حمله می‌کنند، وجود ندارد.

 

وی ادامه داد: ما از سازمان امنیت و همکاری در اروپا خواسته‌ایم که درباره حمله به مسلمانان در کشورهای اروپایی و اعمال مجازات‌ صادره علیه متجاوزان تحقیق کند.

 

«قریشی باشی»، دبیرکل سازمان «ابتکار مسلمانان اروپا برای ادغام اجتماعی»، نیز در این رابطه اعلام کرد: پدیده اسلام‌هراسی عبارت از یک ایدئولوژی است که از مفهوم «همه مسلمانان بد هستند» نشئت گرفته است.

 

وی در ادامه نسبت به وقوع مشکلات عمده برای جوامع اروپایی در صورتی که از گسترش اسلام‌هراسی جلوگیری نشود، هشدار داد.

 

«زکریا التوگ»، مدیر روابط خارجی اتحادیه امور اسلامی ترکیه در امور مذهبی آلمان نیز تصریح کرد: مسلمانان اروپا نمی‌توانند واجبات و شعایر دینی خود را به صورت آزادانه ادا کنند و این مسئله باعث می‌شود که نسل جوان در دام سازمان‌های تروریستی مثل داعش بیافتند و یا هویت اسلامی خود را به هدر رفته بدانند.

 

وی گفت: تلاش‌هایی که برای نابودی فرهنگ اسلامی انجام می‌شود، به معنای تشویق به افراط‌گرایی است و در حقیقت، قوانین مربوط به مسلمانان در اتریش، آن‌ها را به انزوا و دوری از جامعه سوق می‌دهد./982/ب103/د

منبع: ایکنا

ارسال نظرات