۲۰ شهريور ۱۳۹۵ - ۱۴:۳۶
کد خبر: ۴۴۸۹۶۰
امام جمعه دهلی نو:

استعمارگران تشیّع انگليسي را ترويج می‎کنند

امام جمعه دهلی نو در سمینار حج با اشاره به تاكيد مقام معظم رهبري در خصوص شناخت تشیّع انگلیسی، گفت: استعمارگران با ترويج تشیّع انگلیسی در حال رخنه کردن در دين هستند.
مولانا اعجاز عرفی قاسمی  امام جمعه دهلی نو هند

به گزارش خبرگزاری رسا به نقل از سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، سمینار حج به همت انجمن ملی اتحادیه کل دهلی نو، با حضور مولانا اعجاز عرفی قاسمی، تسلیم رحمانی از حزب مسلم پالیتیکل کاونسل، مفتی عطاءالرحمن قاسمی، رییس جمعیت شاه ولی الله، شهاب‌الدین، عضو مجلس اتحاد مسلمین، مولانا جاوید قاسمی، دبیر جمعیت علمای هند، مولانا طلحه، رییس جامعة الصالحات، مولانا سید محسن تقوی، امام جمعه شیعیان در دهلی نو، مولانا حسن کمیلی، اداره تفهیم القرآن و مولانا  شمس تبریز قاسمی، دبیر روزنامه ملت تایمز در محل ایوان غالب دهلی‌نو برگزار شد.

در ابتداي اين مراسم، مولانا اعجاز عرفی قاسمی طي سخناني، مراسم حج را مظهر و نماد اتحاد بین مسلمین خواند و افزود: عربستان در برگزاری این مراسم باید دقت بیشتری داشته باشد. حادثه‌ای كه سال گذشته در منا رُخ داد، نتیجه بی‌احتیاطی دولت این کشور است.

وی با اشاره به وضعيت وخیم زخمی‌های این حادثه و عدم رسیدگی به موقع دولت عربستان گفت: با توجه به این مسائل، جمهوري اسلامي ایران امسال از نعمت حج محروم است و دولت عربستان باید به این مسئله بیندیشد تا در آینده چنین اتفاقی نيافتد.

تأكيد بر عمل به تعالیم اسلام

مولانا امیر اقبال ندوی تأکید کرد: خانه کعبه باعث هدایت انسان‌ها مي‌شود كه متولی آن وظیفه دارد با مردم به محبت و شفقت رفتار کند.

وی در ادامه، گفت: سنت ابراهیمی و نبوی می‌تواند ما را از اختلافات نجات دهد؛ اگر ما به تعالیم اسلام عمل کنیم هیچ کسي نمی‌تواند ما را شکست دهد.

پس از آن، شهاب‌الدین در سخنان خود از دولت عربستان درخواست کرد که به همه مردم دنیا فرصت انجام مراسم حج را بدهد.

مفتی عطاء الرحمن قاسمی گفت: نماز جماعت، نماز جمعه و نماز عید الفطر و عید الاضحی نمونه‌های بارز دين اسلام و مظهر قدرت و شکوه مسلمانان هستند.

وی مراسم حج را نمونه اعلای قدرت مسلمانان خواند و  افزود: امروزه اختلافاتی شکل گرفته و مسلمانان متحد نیستند که به هیچ وجه درست نیست.

مولانا حسن کمیلی از حج به عنوان اتحاد و اخوت بین مسلمین ياد كرد و گفت: اثر عبادت باید در زندگی اجتماعی انسان ظاهر شود. عربستان میزبان مهمانان خداست و باید مسائلی را رعایت کند و احساس مسوولیت داشته باشد.

مولانا جاوید قاسمی در ادامه، بيان كرد: اختلافات سیاسی و نظری نباید مانعی برای برگزاری مراسم حج باشند.

مولانا مفتی محمد یوسف افزود: در مراسم حج، مردم در میدان عرفات جمع می‌شوند و از اوضاع و شرایط مسلمانان سایر کشورها آگاهی پیدا می‌کنند. ما اگر متحد باشیم، پیشرفت خواهیم کرد.

تشکیل شورای حج جهت انجام صحیح مناسک حج

تسلیم رحمانی در سخنان خود، اسلام را دین فطرت خواند و گفت: حج، تنها یک مراسم نیست بلکه آموزش اجتماعی بودن مسلمانان است. خطبه حج خیلی مهم است و خطبه‌ای که رسول خدا(ص) در آخرین حج خود ایراد فرمودند منشور حقوق انسانها است.

وی پیشنهاد داد تا یک شورای حج تشکیل شود و در آن مسلمانان کشورهای مختلف عضو باشند و نمایندگان کشورهای مختلف در نحوه اداره، برگزاری مراسم حج و مدیریت انجام صحیح مناسک حج دخيل باشند.

مولانا محسن تقوی گفت: رهبر معظم انقلاب اسلامی ایران چند سال پیش اصطلاحی را به نام تشیع  انگلیسی به کار بردند و این نشان می‌دهد که استعمارگران حتی در دین ما هم رخنه کرده‌اند و در این شرایط حج بهترین وسیله برای اتحاد است.

وی تأکید کرد: اسلام دین صلح و امن است، اما امروز گروه‌هایی مانند داعش و القاعده تصویر اسلام را در نظر دنیا خراب کرده‌اند. ما نباید براساس عقیده با یکدیگر بجنگیم./982/ب101/د

ارسال نظرات