تهدیدهای راهبردی ۵گانه علیه رژیم صهیونیستی در سال جدید عبری
به گزارش خبرگزاری رسا، روزنامه صهیونیستی «جرزوالم پست» در تحلیلی به تهدیدهای نظامی راهبردی علیه رژیم صهیونیستی در سال جدید عبری پرداخته و نوشت: اسرائیل امروز با 5 چالش مختلف اما از جبهههای همزمان مواجه است که هر کدام نیاز به منابع، تمرکز و واکنشهای مختلف دارند.
کرانه باختری رود اردن
این روزنامه در اولین چالش فراروی رژیم صهیونیستی به «کرانه باختری رود اردن» پرداخته و نوشته است: حملات با سلاحهای سرد (انتفاضه چاقو) از اکتبر سال گذشته آغاز شد و به مرگ یک زوج در شمال کرانه باختری انجامید. از آن به بعد ارتش نزدیک به 300 حمله با سلاح سرد را ثبت کرده است. این روزنامه البته از اقدامهای امنیتی ارتش برای کاهش اینگونه حملات اشاره میکند.
باریکه غزه
دومین چالش از نگاه این روزنامه «باریکه غزه» است به طوریکه در این زمینه مینویسد: غزه انفجاریترین جبهه برای اسرائیل است و از سال 2014 به این سو اهالی این منطقه 47 راکت و خمپاره به سوی اسرائیل پرتاب کردهاند. البته 95 درصد این حملات از سوی گروههایی غیر از حماس چون جهاد اسلامی بوده که سالیانه میلیونها دلار از ایران دریافت میکند.
بر این اساس، ارتش صهیونیستی سرمایهگذاری سنگینی را در کسب فن آوری ردیابی تونلهای زیر زمینی منطقه کرده و 600 میلیون شکل (واحد پول اسرائیل) به آن اختصاص داده شده است.
ارتش صهیونیستی اینک بیشتر تمرکز بر جمع آوری اطلاعات و استفاده از آنها در صورت بروز جنگ کرده و نیروهای ارتش نیز دائم در حال دوره دیدن نبردهای چریکی هستند.
صحرای سینا
در ادامه این گزارش به صحرای سینا به عنوان دیگر چالش رژیم صهیونستی اشاره شده و آمده است: صحرای سینا نقطه نگرانی اسرائیل و نقطه تمرکز رکن اطلاعات ارتش است. با اینکه مصر اقدامات مناسبتری را علیه عناصر اسلامگرای تروریست برقرار کرده،اما هستههای داعش هنوز آزادانه در شبه جزیره سینا فعالیت دارند.
بنابر گزارش ارتش اشغالگر ، بسیاری از نیروهای داعش همراه با حماس دورههای آموزشی را می گذارند و از طرف فلسطینی کمکهای مالی، نظامی دریافت میکنند.
جرزوالم پست با اشاره به همکاریهای امنیتی قاهره و تل آویو در زمینه نیروهای داعش نوشت: نگرانی اسرائیل مبدل شدن جبهه سینا به جبههای فراتر از حملات گاه و بیگاه راکتی است.
سوریه
در این گزارش سوریه، چهارمین چالش رژیم صهیونیستی ذکر شده و آمده است: وضعیت سوریه برای اسرائیل هم فرصت و هم چالش است. از یک سو اسرائیل از فرسایش ارتش سوریه سود میبرد و از سوی دیگر آسیب پذیر هم شده است. البته اسرائیل سه خط قرمز را برای سوریه ترسیم کرده که در صورت عبور از آنها انجام اقداماتی ضروری لازم است. انتقال سلاحهای هوشمند از سوریه به لبنان،حضور ایران در بلندیهای جولان و هرگونه نقض حق حاکمیت اسرائیل از آن جمله هستند.
بر این اساس، افزایش حضور نظامی روسیه در سوریه و سرمایه گذاری بر بقای «بشار اسد» رییس جمهور این کشور همراه با تنش با آمریکا به این مفهوم هستند که بخت بسیار کمی برای برقراری آتش بس پایدار و خاتمه نبرد و بازگشت آرامش به منطقه وجود دارد. اسرائیل البته نیاز دارد تا مراقب سه خط قرمز ترسیمی خود برای حصول اطمینان از عدم نقض آنها باشد.
لبنان
این روزنامه در آخر از لبنان به عنوان آخرین چالش راهبردی نظامی علیه رژیم اشغالگر قدس نام برده و نوشته است: با وجود 130 هزار راکت و موشکی که برخی آنها قادر به ضربه زدن به هر نقطه از اسرائیل هستند، حزبالله تهدید نخست در سال عبری پیش رو است.
این روزنامه در خاتمه با اشاره به موانع سر راه نیروهای حزبالله در نبرد تمام عیار با اسرائیل چون حضور نیروهای آنها در سوریه و کشمکشهای داخلی لبنان و شهادت برخی از فرماندههانش نوشت: تهدید واقعی علیه ارتش اسرائیل چگونگی انطباق در صورت مواجهه با تهدیدهای چندجانبه و رقبای منطقهای است. آغاز سال جدید عبری به طور امیدوارانهای برای اسرائیل توام با آرامش خواهد بود اما به طور بالقوه امکان وقوع موردی کاملا متفاوت وجود دارد./982/ب103/د