بحران اسلامستیزی در آمریکا به قلم نویسنده مسلمان
به گزارش خیرگزاری رسا، «امانی الخطابه»، نویسنده مسلمان آمریکایی و مؤسس و سردبیر مجله «دختران مسلمان» در نامهای خطاب به دختر آیندهاش با تشریح روزهای قبل از انتخابات ریاستجمهوری و فضای سنگین تبعیض و بیعدالتی علیه مسلمانان نوشت:به خود فشار میآورم تا تصور کنم چگونه این دوره عجیب را در تاریخ آمریکا برایت توصیف خواهم کرد، فقط میدانم این حقیقت ناخوشایند را به تو خواهم آموخت: مهم نیست چه کسی برنده این انتخابات خواهد شد، مسئله این است که کودکان مسلمان حتی قبل از رسیدن به صندوقهای رأی، این انتخابات را از دست داده بودند.
وی ادامه داده است: نمیدانم در چه سنی قلبم را خواهی شکست و با گریه به سمتم خواهی دوید و خواهی گفت: همکلاسیهایم به من گفتند تروریست. شاید آن زمان کلاس اول باشی و یا کلاس ششم، همانگونه که من در کلاس چهارم برای اولین بار با اهانت روبهرو شده و به سمت پدرم دویدم و گفتم مردم من توهین کردند و شاید تو تا زمانیکه هنوز به سن تکلیف نرسیده و روسری سرت نکردهای، از امتیازاتی بهرهمند شوی که من محروم بودم و آن روز که روسری سرت کنی، گلایههایت به من در مورد بیاحترامیها شروع خواهد شد.
الخطابه نوشته است: اکنون میخواهم اتفاقات عجیبی را برایت توصیف کنم که باور کردنی نیست اما حقیقت دارد و آن اینکه کاندیدای ریاستجمهوری(دونالد ترامپ) آمریکای آزاد، ممنوعیت ورود مسلمانان را به این کشور به عنوان بخشی از سیاست خود پیشنهاد داد و هر زمان در پشت تریبون از اسلام و مسلمانان بدگویی کرد به تعداد طرفدارانش افزوده شد. میدانم باور کردنش برای تو سخت است اما بدان میلیونها آمریکایی وی را مورد حمایت قرار دادهاند.
وی در نامه ادامه داده است: برایت از «اسد خان» دانشآموز ۱۱ ساله مسلمانی خواهم گفت که در فرانسه درست بعد از گذشت چند هفته که از مادرش خواست تا مدرسهاش را به خاطر توهینها و دستانداختنهای همکلاسیهایش عوض کند، خود را حلقآویز کرد. از سخنرانیام برای صدها دانشآموز مسلمان ابتدایی خواهم گفت که از آنها خواستم اگر مورد تبعیض واقع شدهاند، دستشان را بلند کنند و از فرو ریختن قلبم خواهم گفت زمانیکه صدها دست در پاسخ بالا رفت. برایت از چهره دختر بچهای خواهم گفت که در صف جلو نشسته بود و هنوز نمیدانست تبعیض به چه معناست و زمانیکه برایش معنای تبعیض را گفتم، با ترس دست او نیز بالا رفت. برایت از دختر مسلمانی خواهم گفت که در اعتراض به قانون ممنوعیت حجاب در فرانسه سر خود را تراشید.
به نوشته ایکنا، الخطابه در پایان نوشته است: از این موارد بیشمار تبعیض آگاه خواهی شد اما نکته مهمی که میخواهم برایت بگویم درباره قدرت بانوان مسلمان در گفتن حق است و تو این سنت زیبا را به ارث خواهی برد و نه تنها در برابر این فلاکتها مقاومت خواهی کرد بلکه با آنها مبارزه خواهی نمود.
وی در پایان این نامه نوشت: با تمام این مشکلات به تو کتابخانهمان را نشان خواهم داد که در آن فهرستی از اسامی بانوان مسلمان فعال، مخترع و دانشمند وجود دارد که به تو خواهد گفت فراموش نکن ما بانوان مسلمان قوی هستیم و به تو خواهم گفت علیرغم اینکه بانوان مسلمان هدف خشونت و اسلامستیزی قرار گرفتند، اما تبدیل به الگوی قدرت و مقاومت شدند./982/ب102/د