حکام عرب از سرنوشت صدام عبرت بگیرند
![علی جاوید نقوی](/Original/1395/10/07/IMG09464259.jpg)
به گزارش خبرگزاری رسا، علی جاوید نقوی تحلیگر معروف پاکستانی، در مصاحبه با سایت خبری «اسلام» به ھدف شوم آمریکایی ھا برای تضیف مسلمانان اشارہ کرد و گفت: داعش فرقه ای اسلامی نیست بلکه گروہ تروریستی به شمار می آید که از سوی آمریکا برای مخدوش کردن چهره اسلام تاسیس شده است.
وی افزود: آمریکا با ایجاد تنش بین کشورھای عربی و ایران و شعلهور کردن آتش و فتنه مذھبی شیعه و سنی می خواھد کشورھای اسلامی را به چند کشور کوچک تبدیل کند.
نقوی بر لزوم عبرت گرفتن سران کشورهای اسلامی از سرنوشت صدام تأکید کرد و اظهار داشت: زمانی که حکام عرب برای آمریکا و کشورھای استکباری سود نداشته باشند، به زباله دان تاریخ انداخته خواهند شد.
این تحلیگر پاکستانی با اشارہ به این که آمریکا با سیاست ھای استعماری خود لیبی، سوریه و عراق را نابود کرد، ادامه داد: عربستان سعودی ھدف بعدی آمریکا است و این کشور نیز در معرض تجزیه قرار خواهد گرفت./988/ب903/د