حماس بزرگترین ذینفع از گزارش جنگ غزه بود
به گزارش خبرگزاری رسا، «موشه یعلون» که در زمان جنگ 51 روزه سال 2014 در حمله به غزه، وزیر جنگ رژیم صهیونیستی بود، بالاخره نسبت به گزارش «یوسف شابیرا» ناظر پارلمانی کابینه رژیم در مورد جنگ غزه و ناتوانی ارتش رژیم صهیونیستی در رویارویی با تونل های حماس، واکنش نشان داد و گفت: بهترین ذینفع گزارش ناظر پارلمانی کابینه، جنبش حماس بود.
یعلون که در همایش فرهنگی در مراسمی در تل آویو سخن می گفت، افزود: در آموزش نظامی، عملیات نظامی یا جنگ همیشه اشتباه وجود دارد و باید از این گونه اشتباه ها درس عبرت گرفت.
وی در ادامه گفت: گزارش ناظر پارلمانی کابینه پیش از آن انتشار، افشا شده بود و کابینت (کابینه امنیتی صهیونیستی) براساس سیاست ها خود عمل کرده است.
یعلون اظهار کرد: کابینه امنیتی اسرائیلی هدف اول و غایی آن ضربه زدن به نتانیاهو بوده و گزارش ناظر کابینه بر این امر استوار بود تا بلندگوی شماری از وزیران کابینت در جنگ غزه باشد که آنها بدون هیچ گونه مسئولیتی رفتار کرده اند.
وی با حمله به آویگدور لیبرمن وزیر جنگ کنونی رژیم افزود: این که بخواهیم با شعارهایی مانند از بین بردن حماس یا مهلت 48 ساعته به اسماعیل هنیه، لایک کاربران بیشتری در شبکه اجتماعی فیس بوک را به دست آوریم، یک اقدام پوپولیستی و عوام گرایانه است و من این گونه روش ها را بلد نیستم.
یعلون تصریح کرد که افشای گزارش ناظر به شیوه کنونی دربرابر همه اسرائیلی ها، آسیب به منافع امنیتی اسرائیل است و جنبش حماس بزرگ ترین ذینفع در این باره لقب گرفته است، چرا که گزارش ها نشان از فقدان اطلاعات درباره مواضع رهبران حماس در جنگ غزه دارد.
وزیر پیشین جنگ رژیم صهیونیستی با انتقاد از شابیرا گفت: من مخالف انتقاد نیستم اما این که اسنادی را از شکاف اطلاعاتی هسته حماس در جنگ غزه ارائه دهیم نشان از آن دارد که گویا شما اطلاعاتی طلایی را دو دستی تقدیم حماس کرده اید.
ناظر پارلمانی کابینه رژیم صهیونیستی 10 اسفندماه در گزارشی که از جنگ سال 2014 غزه منتشر کرد، با اعتراف به ناتوانی ارتش صهیونیستی درخصوص تونل های حماس گفته بود: ارتش اسرائیل به صورت مفتضحانه در رهگیری و خنثی کردن موشک هایی که از غزه به سرزمین های اشغالی شلیک می شد، ناتوان بود.
ناظر پارلمانی رژیم صهیونیستی همچنین بنیامین نتانیاهو نخست وزیر، موشه یعلون وزیر جنگ پیشین این رژیم و «بنی گنس» رییس ستاد ارتش و شورای امنیت ملی اسرائیل را به خاطر این ناتوانی سخت به باد انتقاد گرفت.
به نوشته ایرنا، رژیم صهیونیستی 16 تیرماه 93 (7جولای 2014) جنگ خانمان سوزی را علیه نوار غزه به راه انداخت که 51 یکروز به طول انجامید و در جریان آن 2 هزار و 322 فلسطینی شهید و 11 هزار تن دیگر زخمی شدند.
از سوی دیگر منابع صهیونیست تاکید کردند که در جریان این جنگ، 68 نظامی اسرائیلی، افزون بر چهار غیر نظامی کشته و 2 هزار 522 تن دیگر از جمله 740 نظامی زخمی شدند./980/ب102/د