آیتالله عیسی قاسم همچنان در حصر خانگی است/ «تطمیع و پیشنهاد جاسوسی به انقلابیان» سناریوی جدید آلخلیفه
به گزارش خبرگزاری رسا، حجت الاسلام شیخ محمد خجسته عضو مجلس اسلامی علمای بحرین و از روحانیان انقلابی این کشور در گفتوگو با خبرگزاری رسا با اشاره به آخرین وضعیت آیت الله شیخ عیسی قاسم رهبری انقلابیان این کشور گفت: آیت الله عیسی قاسم همچنان در حصر خانگی به سر برده و نیروهای امنیتی منزل ایشان را محاصره کردند. هرگونه بازدید و رفت و آمد به منزل آیت الله عیسی قاسم ممنوع و کسی حق نزدیک شدن به منزل ایشان را ندارد حتی خانواده شیخ عیسی قاسم نیز برای ورود به منزل با مشکلات جدی مواجه هستند و ساعتهای متمادی در زیر آفتاب باید صبر کرده تا مأموران امنیتی اجازه ورود به منزل را صادر کنند.
وی همچنین با تشریح اوضاع داخلی بحرین پس از اقدامات رژیم آلخلیفه افزود: رژیم دیکتاتور بحرین، جوی کاملا امنیتی را بر کشور حاکم کرده و فعالیتهای امنیتی و اطلاعاتی را به شدت افزایش داده و دستگاه امنیت ملی به شکل بسیار مخوف و دهشتناکی به عرصه سیاسی کشور ورود پیدا کرده است. روزانه بسیاری از فعالان سیاسی و حقوقی در این مرکز احضار میشوند و ضمن بازجویی تحت شکنجه و تهدید، از آنها درخواست میشود که برای این نهاد امنیتی جاسوسی کنند اما این درخواستها با پاسخ منفی فعالان سیاسی و حقوقی مواجه شده که همین امر خشم ماموران امنیتی را بیشتر بر میانگیزد.
تطمیع، تهدید و سرکوب انقلابیان در خارج از کشور
روحانی مبارز بحرینی به مساله حضور مردم در راهپیماییها نیز اشاره و خاطر نشان کرد: تظاهرات و تجمعها به شکل روزانه و در تمامی مناطق بحرین برگزار میشود اما با سرکوب شدید از سوی نیروهای آلخلیفه مواجه میشویم. افکار عمومی و فکر قاطبه مبارزان هنوز هم بر استمرار شیوه مسالمت آمیز برای دستیابی به خواستههای قانونی و شرعی استوار است اما شایعاتی مبنی بر نقش داشتن انقلابیان در اقدامات نظامی داخلی امری کاملا ساختگی و فاقد هرگونه صحت است. همانطور که قبلا بارها متذکر شدیم آیتالله عیسی قاسم ضامن اصلی برای منحرف نشدن مبارزات از مسیر مسالمت آمیز است اما اکنون و بعد از حصر آیت الله شیخ عیسی قاسم دیگر ممکن نیست کسی تضمین کند که روند مبارزات و انقلاب به همین صورت باقی ماند.
عضو مجلس اسلامی علمای بحرین ادامه داد: پس از اتفاقاتی که در حق آیت الله عیسی قاسم افتاد کسی نمیتواند مدّعی شود که مطالبات مردمی در یک سقف مشخصی باقی بماند. شیخ عیسی قاسم معیار و شاخص اصلی برای حرکت مبارزات در مسیر صحیح بود و مطمئن باشید که هر اقدام احمقانهای که از سوی رژیم آل خلیفه ضد شیخ عیسی قاسم انجام شود قطعا شرایط فعلی را بسیار متشنج خواهد کرد. همانگونه که رژیم آلخلیفه گزینههای نظامی، امنیتی، اطلاعاتی و سرکوب گرایانه را در اختیار گرفته است ملت مبارز بحرین نیز استفاده از تمامی گزینههای مورد نیاز را جایز میداند. ما هنوز معتقدیم که گزینه مسالمت آمیز بهترین راهکار در نزد رهبران سیاسی و دینی است و امیدواریم که آل خلیفه این راهکار اساسی را از میان نبرد.
شیخ خجسته با اشاره به درخواست بحرین از عراق و برخی کشورها برای تبعید شیخ عیسی قاسم و مخالفت این کشورها تصریح کرد: واضح است که رژیم آل خلیفه در یک باتلاق گرفتار شده و این مساله را با توجه به اقدامات مسؤولان خصوصا قبل و بعد از حمله به منطقه الدراز میتوان فهمید. رژیم و دستگاه امنیتی آلخلیفه نه تنها به سیاست سرکوب صدای مخالفان در داخل اکتفا نکرد بلکه پا را فراتر گذاشته و فعالان سیاسی بحرینی در خارج از کشور را نیز تحت پیگرد قرار داده است. اگر رژیم آلخلیفه خود را در یک باتلاق نمیدید هیچگاه با فعالان حقوقی و سیاسی بحرینی خارج از کشور تماس نمیگرفت و به آنها پیشنهاد مبالغ هنگفت برای خاموش ساختن صدای مخالفت آنها نمیداد.
حمایت قطر از انقلابیان بحرین دروغ رسانهای است
وی اظهار داشت: اگر انقلابیان ساکن در خارج از بحرین با پیشنهاد رژیم آلخلیفه مخالفت کنند خانوادهها و نزدیکانشان در داخل بحرین تحت شدیدترین شکنجهها قرار میگیرند. امروز فرزند شیخ حسن سلطان به صورت روزانه تحت شکنجه قرار میگیرد تنها به این جرم که پدرش در خارج از کشور به عنوان یک مبارز شناخته شده و با سیاستهای رژیم آلخلیفه مخالفت میکند. این اقدامات به وضوح نشان میدهد که حکومت بحرین تا زیر چانه در باتلاق فرو رفته و نمیداند که چگونه از این بحران خارج شود. رفتارهای آلخلیفه از سر عجز و درماندگی است. گاهی اقدام به بازداشت و شکنجه مخالفان و گاهی به تطمیع روی میآورد و این بحران به داخل خاک عربستان سعودی نیز کشیده شده و هم پیمانان بحرین نیز نمیدانند چگونه از این بحران خارج شوند.
روحانی مبارز بحرینی با تشریح ابعاد مختلف قطع روابط کشورهای عربی با قطر و متهم ساختن قطر به حمایت از مخالفان سیاستهای آلخلیفه تاکید کرد: متهم ساختن قطر به حمایت از مخالفان بحرینی جدا باعث تمسخر است. پخش مستنداتی پیرامون تماس مشاور امیر قطر با یکی از شخصیتهای معارض بحرینی به عنوان دلیلی برای حمایت قطر از مخالفان حاکمیت بحرین به سال 2011 باز میگردد یعنی ابتدای انقلاب بحرین. در همان سال و پس از ورود نظامیان سعودی به خاک بحرین، حکومت قطر به همراه کویت تلاش کردند تا نقش واسطه را برای حل بحران پیش آمده ایفا کنند. ارتباط برخی از رهبران جمعیت الوفاق با حکومت قطر و کویت و یا سفارت غربی و عربی در بحرین در راستای خروج کشور از این پیچ خطرناک تاریخی و دستیابی به راهکار سیاسی مناسب بوده است. تلاش برای سرکوب مخالفان راه به جایی نخواهد برد و این سناریو قطعا با شکست مواجه خواهد شد./981/ب920/ر