آیت الله مدرسی خواستار زنده نگه داشتن یاد شهدا در بهار شد
![آیت الله سید محمد تقی مدرسی از علمای عراق](/Original/1396/07/21/IMG16120800.jpg)
به گزارش خبرگزاری رسا، آیت الله سید محمد تقی مدرسی از علمای عراق امروز طی پیامی عید نوروز را به مردم منطقه به ویژه کردهای تبریک گفت و از خداوند متعال برای آنان طلب خیر و برکت کرد.
وی افزود: زندگی همراه با امید و اشتراک شادیهای از مسائل زیبای انسانهاست.
این عالم عراقی عراقی تصریح کرد: ما در انتظار روزی هستیم که خشونت و عقب ماندگی به پایان رسد، هدف هر شخصی وطنش باشد، پرچم عدالت برافراشته شود، رفاه و آسایش خیمه زند و هر شخصی بدون تبعیض بر روی این خاک زندگی کند.
وی خواستار اهتمام و توجه جدی به خانوادههای شهدا شد و تاکید کرد که باید یاد و خاطر شهدا را زنده نگه داریم و جانفشانیهای آنان را فراموش نکنیم.
آیت الله مدرسی خاطرنشان کرد: رسول اکرم (ص) در حدیثی فرموده است « تفاءلوا بالخير تجدوه» (كارها را به فال نيك بگيريد (و اميدوار باشيد) تا به آن برسيد) بنابراین باید نسبت به آینده امیدوار و دیدگاه مثبتی داشته باشیم.
وی زنده نگه داشتن یاد شهدا را زیبا توصیف کرد و ادامه داد: ما در بهار امید باید شهدای عزیز و نیروهای قهرمان خود که خداوند متعال به خاطر آنها امنیت و صلح را بر ما ارزانی داشته است را زنده نگه داریم.
این عالم عراقی تاکید کرد که سعادت و خوشبختی یک مساله کلی و تجزیه ناپذیر است بر این اساس باید برای خوشبختی ملتها تلاش وافری انجام دهیم تا سعادت شامل حال ما نیز بشود./994/ب901/ف