۲۰ فروردين ۱۳۹۷ - ۱۴:۵۸
کد خبر: ۵۶۰۵۷۳

اتحادیه علمای مسلمان خواستار توقف جنایت‌ها علیه مسلمانان شد

اتحادیه علمای مسلمان با محکومیت حمله به جمعی از حافظان قرآن بر لزوم توقف جنایت علیه مسلمانان از سوی استکبار جهانی تاکید کرد.
حملات تروریستی در افغانستان

به گزارش خبرگزاری رسا، اتحادیه  علمای مسلمان حمله هوایی نیروهای آمریکایی به مدرسه قرآنی در ایالت قندوز واقع در شمال شرق افغانستان را که به کشته و زخمی شدن صدها تن منجر شد به شدت محکوم کرد.

این اتحادیه در بیانیه‌ای با محکومیت این جنایت وحشیانه که به زندگی کودکان حافظ قرآن کریم پایان داد، از آمریکا و هم پیمان‌های داخلی و خارجی آن به دلیل کشتار مسلمانان به شدت انتقاد کرد.

اتحادیه  علمای مسلمان خاطر نشان کرد: این کشتار و حمله به حافظان قرآن کریم، علما و مبلّغان اسلامی در راستای هجوم‌های پیاپی به مسلمانان در سرزمین‌های اسلامی است. حقوق ملت‌های مسلمان در سایه سکوت حکومت‌ها همانند ایتام تضییع می‌شود.

اتحادیه علمای مسلمان با اشاره به تکرار چنین جنایت‌هایی از سوی آمریکا از مادران و پدران شهدا خواست تا در برابر این مصیبت صبر پیشه کرده و بدانند که خداوند اجری بالاتر از شهادت را برای آنان در نظر داشته و از ظالمان انتقام سختی خواهد گرفت.

در بخش دیگری از این بیانیه از کشورهای عربی و اسلامی دعوت شده تا اقدام فوری را برای توقف اینگونه جنایت‌ها علیه مسلمانان افغانستان انجام دهند زیرا لازمه برادری ایمانی آن است که کشورهای مسلمان با جنایتکاران بین المللی قطع روابط کرده و با آنان به مقابله برخیزند.

اتحادیه علمای مسلمان در پایان با ابراز تاسف از سکوت جامعه جهانی و انفعال رسانه‌های عربی در پوشش جنایت‌های صورت گرفته علیه مسلمانان از علما و مسلمانان خواست تا به واجب دینی خود در تبیین مشکلات و فریاد عدالت خواهی عمل کنند./981/ب902/ر

ارسال نظرات