اولویتهای آینده حماس از زیان اسماعیل هنیه
به گزارش خبرگزاری رسا، اسماعیل هنیه رییس دفتر سیاسی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) در جریان دیدار با روزنامهنگاران ترک زبان از طریق ویدیو کنفرانس تاکید کرد که حماس در مرحله کنونی و شرایط آینده بر اساس 6 اولویت فعالیت خواهد کرد.
وی در تبیین اولین مورد از این اولویتها تأکید کرد که تعهد به حقوق و مبانی ملی که غیر قابل بازگشت و چشم پوشی است، اولین اولویت ماست. لذا ما تأکید کردیم که ضد معامله قرن هستیم و این معامله هرگز اجرا نخواهد شد و اقدامات متعددی برای جلوگیری از اجرای آن انجام دادهایم.
وی ادامه داد اولویت دوم تلاش برای احیای وحدت ملی و پایان دادن به شکاف گروههای فلسطینی و تحقق سازش بر اساس توافقنامههای امضا شده و مبنای مشارکت بین تمامی ساختارهای فلسطین است.
هنیه سومین مورد از اولویتهای حماس را حمایت از قدس و مقدسات اسلامی و مسیحی بیان و تاکید کرد: به همین علت ما هیچ راه حلی را که حقوق ما را در قدس و تمامی بخش های آن کاهش دهد، نمیپذیریم.
وی ادامه داد که اولویت چهارم تلاش برای حمایت از پروژه مقاومت فلسطین در اشکال متعدد ملی، مسلحانه، دیپلماتیک و تبلیغاتی در داخل و خارج از فلسطین اشغالی است. وی در این اولویت به بر پایی راهپیمایی بازگشت که از 30 مارس سال 2018 آغاز شده است، اشاره کرد.
رییس دفتر سیاسی جنبش حماس اولویت این جنبش را تقویت مناسبات با کشورهای عربی و اسلامی ارزیابی کرده و گفت: موضوع فلسطین تنها منحصر به فلسطینیان نیست، بلکه موضوع تمامی عربها و مسلمانان و آزادگان جهان است، لذا ما بیش از هر زمان گذشته به تقویت مناسبات ملی با تمامی کشورها اولویت میدهیم.
هنیه با اشاره به اینکه منطقه درگیریها و شرایط سختی را طی 10 سال گذشته پشت سر گذاشته است، به دولت آمریکا که در سایه ضعف عربی و اسلامی و شکاف گروههای فلسطینی به دنبال راهاندازی قطار عادی سازی روابط با اشغالگران اسرائیلی با دولتها و رژیمهای عربی است، هشدار داد.
وی همچنین تاکید کرد که معامله قرن تنها آرمان فلسطین را هدف قرار نداده است، بلکه به دنبال تسلیم کردن تمامی جریانهای تاثیرگذار در منطقه است تا آنها را به سمت تعامل با دیدگاههای آمریکا برای حل مسائل منطقه بکشاند.
وی ابراز داشت که آمریکا به دنبال تجزیه منطقه و ساماندهی مجدد آن بر اساس منافع خود و به زیان کشورهای منطقه است. هنیه تاکید کرد: ما در برابر سناریویی هستیم که فراتر از حدود جغرافیایی فلسطین است و تاثیرات آن به تمامی جریانهای تاثیرگذار در منطقه میرسد./847/ب
منبع: تسنیم