پاسخ جبهه مقاومت به تجاوزات صهیونیست ها، کوبنده است
![پاسخ جبهه مقاومت به تجاوزات صهیونیست ها، کوبنده است](/files/fa/news/1398/9/24/181908_737.jpg)
شیخ سعید قاسم، رییس هیات اسلامی فلسطین در گفت وگو با خبرنگار بین الملل خبرگزاری رسا، رژیم اشغالگر صهیونیستی را دشمن قسم خورده امت اسلامی دانست و تصریح کرد: اسرائیل از هیچ تلاشی برای نابودی مسلمانان دریغ نمی ورزد.
وی با اشاره به شهادت "بهاء أبو العطا" از فرماندهان جنبش جهاد اسلامی فلسطین به دست رژیم اشغالگر صهیونیستی، افزود: شهادت برای ما مایه افتخار است و هیچ ترسی از این مساله نداریم و همچنین جنبش جهاد اسلامی نیز ضامن مقاومت در فلسطین است.
رییس هیات اسلامی فلسطین تصریح کرد: سران تل آویو هیچ گونه تحرکی از سوی جبهه مقاومت را تحمل نمی کنند بنابراین برای ضربه زدن به آن از هر وسیله و امکاناتی بهره می برند.
وی بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم اشغالگر صهیونیستی را انسانی ترسو خواند و تصریح کرد: جنبش جهاد اسلامی فلسطین نسبت به تجاوزات اسرائیل سکوت نکرده است و با موشک باران تل آویو به نخست وزیر رژیم اشغالگر صهیونیستی پیام داد که اگر به اراضی من تجاوز شود، ما نیز پاسخی محکم و قاطع به شما خواهیم داد.
شیخ سعید قاسم وحدت اسلامی را محقق در جهان اسلامی دانست و گفت: همه مسلمانان به وحدانیت خداوند متعال شهادت می دهند و نبوت را قبول دارند و به اعمال دینی نظیر نماز، زکات، خمس و غیره پایبندند و حتی در عادات و رفتارهای فردی و اجتماعی برابر هستند.
وی اختلافات داخلی میان امت اسلامی را کوچک برشمرد و تصریح کرد که اختلاف امت های اسلامی ناشی از اختلاف رؤسای کشورهای اسلامی که بر اساس مصالح شخصی این امت را دچار بحران و مشکلات مختلفی کرده اند. دشمنان در زمان استعمار و تسلط بر کشورهای اسلامی، آن ها را به کشورهای کوچک تقسیم کردند و این مساله نیز در ایجاد اختلافات میان امت اسلامی تاثیر گذار بود.
این عالم اهل تسنن اختلافات موجود در میان امت اسلامی را بی فایده توصیف کرد و اظهار داشت: علمای اسلام باید از تسلط رؤسای سیاسی خارج شوند تا بتوانند دین را به معنای صحیح پیاده سازی و با کلام حق صحبت کنند و مردم را از درگیری های طائفه برحذر دارند.