۲۰ داستان از طنازی در جنگ
به گزارش سرویس کتاب و نشر خبرگزاری رسا، اکبر صحرایی از نویسندگان کشورمان درباره جلد دوم کتاب «سنگر علافها» اظهار داشت: این کار تقریبا در ادامه کارهای «دارو دسته دارعلی» تالیف شده که داستانی طنز با محوریت دفاع مقدس است.
وی با بیان اینکه از سال ۸۵ تالیف داستانهایی را با رویکرد طنز آغاز کردم، ابراز داشت: دلیل این موضوع آن بود که توجه به طنز در جنگ بسیار کم بود. هرچند داوود امیریان و برخی از دوستان اشاراتی داشتند، اما با توجه به اینکه جانمایه جنگ، نشاط و شادی بود، به نظرم رسید سوژههایی را میتوان پیگیری کرد.
به گفته این نویسنده، شخصیت رئال «دار علی» را در جنگ سراغ داشتم که ملانصرالدین یا بهلول جبهه بود. این شخصیت را ساختم و بارور کردم و سوژهها را به بدنه این شخصیت تزریق کردم. در گام اول یک جلد و در گام بعد مجموعه ۷ جلدی «دارو دسته دارعلی» منتشر شد.
صحرایی افزود: فکر کردم میتوانم داستان را ادامه بدهم. از این رو به سوژه «سنگر علافها» برخوردم؛ سنگری که نیروها در آن پیش از عملیات دپو شده و بیکار بودند تا هنگام حملهها از آنها استفاده شود. این گروه پیش از عملیات بیکار بودند. برای گذران روزها دست به طنازیهایی میزدند و یا به نوعی سر به سر دیگران میگذاشتند. این مسئله بستر تالیف «سنگر علافها ۱» شد که این کتاب از سوی انتشارات بهنشر روانه بازار کتاب شد، اما جلد دوم را به سوره مهر دادم؛ چرا که مجموعههای طنزم در اختیار این ناشر بود.
وی ابراز داشت: در جلد نخست «سنگر علافها» کارهای کوتاه کوتاه در حدود ۵۵ داستان آمده است که به شدت مورد استقبال قرار گرفت، اما در ادامه جلد دوم را نوشتم که دارای ۲۰ داستان طنز است که هر کدام سه تا ۴ صفحه بوده و کتاب مجموعا ۱۰۰ صفحه است.
این نویسنده در پایان تصریح کرد: کتاب «سنگر علافها ۲» به زودی در ۱۰۰ صفحه با ۲۰ داستان از سوی انتشارات سوره مهر روانه بازار کتاب میشود./826/د102/ق