کتاب «فردا مسافرم» روایتی از سیره پنج بانوی بزرگوار اسلام
یک نویسنده کتاب گفت: داستان کتاب «فردا مسافرم» در بستر واقعه عاشورا شکل میگیرد، فردی به نام طرماح در مسیر حرکتش با کاروان کربلا روبرو میشود.
به گزارش سرویس کتاب و نشر خبرگزاری رسا، مریم راهی در گفتوگویی پیرامون مضمون کتاب «فردا مسافرم» گفت: کتاب «فردا مسافرم» با هدف معرفی سیره پنج بانوی بزرگوار اسلام «حضرت لیلا (س)»، «حضرت شهربانو (س)»، «حضرت امالبنین (س)»، «حضرت رباب (س)» و «حضرت سکینه (س)» در قالب یک رمان نوشته شده و اطلاعاتی در مورد زندگی به مخاطب عرضه میکند.
وی پیرامون مضمون کتاب «فردا مسافرم» اظهار کرد: داستان کتاب «فردا مسافرم» در بستر واقعه عاشورا شکل میگیرد، فردی به نام طرماح در مسیر حرکتش با کاروان کربلا روبرو میشود و با «امام حسین (ع)» صحبت میکند و پس از آگاهی از هدف «امام حسین (ع)» به ایشان قول میدهد تا به سربازان «امام حسین (ع)» بپیوندد، اما با یک بد اقبالی روبرو میشود.
این نویسنده در همین راستا ادامه داد: طرماح قصد داشت تا آذوقهای را که به همراه دارد برای قبیلهاش ببرد سپس باز گردد و به «امام حسین (ع)» بپیوندد اما طرماح پس از انتقال آذوقه به سوی کربلا راهی میشود و هنگامی که به کربلا میرسد که دیگر آفتاب غروب کرده و با صحنه حادثه کربلا مواجه میشود و این مرد دیر به کاروان کربلا رسید.
وی روایت اصلی کتاب «فردا مسافرم» را داستانی عاشقانه در دل روزهای پر مصیبت پس از واقعه عاشورا دانست و ابراز کرد: نجوا دختری عاشق پیشه از اهالی کوفه است. پدرش، چند روزی پس از عاشورا به خانه بازگشته و از شدت حیرت آنچه دیده قادر به صحبت نیست و در همین حین کاروان اسرای «اهل بیت (ع)» نیز به شهر وارد میشوند و دختر به دیدار آنان میشتابد سپس تصمیم میگیرد با آنان همراه شود و ادامه داستان از زبان نجوا روایت میشود. نجوا تمام آنچه در سفر و همراهی با اسرای کربلا میبیند را بیان میکند.
وی با اشاره به دلیل نگارش کتاب «فردا مسافرم» بیان کرد: پس از پیشنهاد انتشارات کتاب نیستان برای نگارش کتاب «فردا مسافرم» به خاطر ارادتی که به «ائمه معصومین (ع)» داشتم اقدام به نوشتن کردم که این کار یک سال طول کشید.
نویسنده کتاب «در خواب هایم» پیرامون منابع تحقیقاتی خود برای نگارش کتاب «فردا مسافرم» ابراز کرد: منابع تحقیقاتی برای نگارش کتاب «فردا مسافرم» با توجه به اینکه بخشهایی از کتاب در مورد واقعه عاشورا است بسیار خوب بود، اما بخشهایی که مربوط به شخصیت دو بانوی بزرگوار اسلام «حضرت لیلا (س)» و «حضرت شهربانو (س)» بود، به علت کمبود منابع در نگارش با دشواریهایی همراه شدم، زیرا منابع و اطلاعات قابل استناد کمی در این زمینه وجود داشت.
راهی استقبال از تولید آثار تاریخی - مذهبی توسط نویسندگان را بسیار ارزشمند دانست و افزود: فعالیت برخی نویسندگان در حوزه کتابهای تاریخی - مذهبی در قالب رمان باعث جلب نظر دیگر نویسندگان شده و از سوی دیگر این نوع رمانها با استقبال بی سابقه مخاطبان نیز روبرو شده است.
وی به شیوه نگارش کتابهای تاریخی - مذهبی از سوی نویسندگان اشاره و تصریح کرد: مستند نگاری یکی از مقولههای مهم و تاثیرگذار در نگارش رمانهای تاریخی مذهبی است و از سوی دیگر سطح بالایی از دقت در جذب مخاطبان را طلب میکند این نوع رمانهای جذابیت سیاری دارد و موجب استقبال مخاطبان میشود./826/
منبع: خبرگزاری میزان
ارسال نظرات