۰۵ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۵:۵۱
کد خبر: ۷۰۰۸۶۲

جشنواره وِیژه فروش کتاب آغاز شد

جشنواره وِیژه فروش کتاب آغاز شد
موسسه تکیه با یاری انتشارات شهید کاظمی جشنواره وِیژه فروش کتاب با تخفیف ویژه و ارسال رایگان را برگزار می کند.

به گزارش سرویس کتاب و نشر خبرگزاری رسا، به مناسبت میلاد حضرت زهرا (س) موسسه تکیه، با یاری انتشارات شهید کاظمی و محتوای شنیداری قناری و به جهت ترویج فرهنگ جهاد در بین بانوان گرامی، جشنواره وِیژه فروش کتاب با تخفیف ویژه و ارسال رایگان را برگزار می کند.

کتاب ها با موضوع مادران و همسران شهدا بوده و با استفاده از کد تخفیف: tekyemedia می توان تا ۷۰% تخفیف خرید کتاب و ارسال رایگان بهره‌مند شد.

این جشنواره از ۳ بهمن آغاز شده و تا ۱۲ بهمن ۱۴۰۰ ادامه دارد.

علاوه بر جشنواره کتاب ما برای شما یک بسته پیشنهادی کتاب هم داریم که در ادامه می توانید با آن ها بیشتر آشنا شوید.

بسته پیشنهادی کتاب ویژه روز مادر

۲۰ جمادی الثانی مصادف با ولادت حضرت فاطمه (س) است، بانویی که گل سر سبد تمام بانوان عالم است؛ تنها زنی که پدرش معصوم، شوهرش معصوم و خودش نیز معصوم بوده و پیامبر گرامی اسلام (ص) به او لقب ام ابیها داده است، یعنی زنی که برای پدرش همچون مادر بوده است.
زندگی و سیره حضرت زهرا (س) به قدری آموزنده و جذاب است که هر زن آزاده ای در جهان او را همچون قدیسه ای تحسین می‌کند؛ زنی که از دامن خدیجه کبری (س)، همسر پیامبر گرامی اسلام متولد و در کانون نخستین خانواده اسلامی با نغمه‌های آسمانی و تسبیح قدسیان همراه شد و خداوند به او لقب کوثر را عطا کرد چرا که وی سرچشمه تمام خوبی‌های جهان است.

تولد این بانوی گران قدر به ابتکار بنیان گذار جمهوری اسلامی، امام خمینی روز زن و روز مادر نام گرفت و البته اگر روزی باید روز زن یا روز مادر باشد، چه روزی والاتر و افتخار آمیز تر از روز ولادت با سعادت فاطمه زهرا وجود دارد؟
در پاسخ به این سوال که چرا روز ولادت بانوی مکرمه اسلام به عنوان روز مادر نام گرفته است باید بگوییم: اگر بخواهیم در باب همسری و مادری، از کسی نام بریم به حضرت فاطمه (س) خواهیم رسید. شاهد آن نیز داستانی از ایشان و امام متقیان علی (ع) است. روزی بانوی دوعالم از حضرت علی (ع) می‌پرسند: علی جان! آیا از من راضی هستی یا نه؟ از پدرم شنیدم که مرد باید از زنش راضی باشد. از علی علیه السلام نقل شده است که والله ما اغضَبَتنِی؛ به خدا قسم حتی یکبار فاطمه مرا عصبانی و خشمناک نکرد. در اوج فقر و نداری زهرا (س) حتی یکبار هم دل مرا با خواسته هایش نرنجاند. حضرت زهرا (س) می‌فرمایند: از پدرم شنیده‌ام که نکند از همسرت خواسته‌ای داشته باشی که او نتواند آن را برآورده کند که نه در دنیا عاقبت به خیر می‌شوی و نه در آخرت؛ و سپس به امیر المومنین (ع) می‌فرمایند: اگر از من رضایت دارید دست‌هایت را رو به آسمان بالا ببر و بگو من فاطمه را حلال می‌کنم.

حال بگویید آیا زنی که ۹ سال از همسر خود هیچ خواسته‌ای ندارد و در فضای آن روزها همیشه در کنار همسر خویش ایستادگی کرده است نمی‌تواند الگوی زنان عالم باشد؟ چگونه می شود دربارۀ شخصیت فاطمه علیها السلام حرف زد؟ واقعاً حروف، کلام و الفاظ، گنجایش توصیف فضایل این بانوی مقدس را ندارد. گرچه عمرش کوتاه، زندگی اش ساده و خانه اش محقر بود؛ اما همین کوچکی خانه، کوتاهی عمر و بالاخره کمی ثروت و. . . در او این همه عظمت را فراهم آورد. بزرگواری و عظمتی که امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف می فرمایند: دختر رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم الگو و اسوۀ من است. شاید نامگذاری روز زن در روز میلاد آن حضرت کار بسیار شایسته ای باشد چرا که شخصیت حضرت زهرا (س) می‌تواند الگوی مناسبی برای زنان عالم باشد.

اگر این روزها از هر کسی بخواهید که چند کلمه درباره مادر صحبت کند هیچکس نمی‌تواند بدون بغض و قطره‌ای اشک از مادرش تعریف کند. مادران گل‌هایی از بهشت هستند که نه فقط در زبان و ادبیات بلکه به معنای واقعی نسبت به این وظیفه و این کلمه ادای دین کرده اند. چه مادرانی که در سرزمین ما سال‌ها به پای میوه‌های باغ درخت زندگی خود جانشان را فدا کردند و آنها را برای حفظ امنیت این روزهایمان در محضر خدا پیشکش نموده اند و مادران بسیاری که هنوز چشم انتظار بازگشت فرزندانشان هستند.

در این میان مادرانی نیز هستند که مویشان برای ثمر دادن این میوه‌ها سپید گشته است و حالا دست روزگار با آنها نامهربانی کرده، به دست فراموشی سپرده شده‌اند و چشم انتظار دیدار فرزندانشان هستند.
به راستی که هیچ قلمی و هیچیک از ما نمی‌توانیم درباره مادران توصیفی داشته باشیم.
به مناسبت فرا رسیدن سالروز ولادت بانوی دو عالم حضرت زهرا (س)، روز مادر و روز زن، انتشارات شهیدکاظمی بسته مطالعاتی با این موضوع را در خدمت علاقه‌مندان ارائه نموده است.

«چهل دسته گل سفارشی» * اثر سید مهدی موسوی * انتشارات شهید کاظمی
روایت‌هایی کوتاه از ارادت‌های شهدا به حضرت زهرا(س)
این کتاب بُرش‌هایی است از خاطرات چهل شهید می‌باشد که در برگیرنده عشق و ارادت شهدا به حضرت زهرا سلام الله علی‌ها، و نیز عنایت آن بانو به این چهل دسته‌گل است. سید مهدی موسوی، برای توصیف این عشق و ارادت هم از زبان روایت بهره جسته و هم از زبان شعر. به قول خودش آن‌جا که زبان روایت تاب نمی‌آورَد، شعر از راه می‌رسد و بخشی از بارِ ماجرا را به دوش می‌کشد. بُرش‌های مناسب وکوتاه از خاطرات و همچنین تلفیقِ نثر و شعر، دو شاخصه‌ای است که کتاب را از کتاب‌های مشابه متمایز می‌سازد.
گزیده متن:
علی‌رضا ادامه داد: «فقط از خدا می‌خواهم روز شهادت بی‌بی شهید شوم»
سرانجام، آرزوی علی‌رضا هاشم‎ی نژاد در سال ۱۳۶۵ برآورده شد و روز شهادت حضرت زهرا سلام الله علیها، در شلمچه به دیدار معبود شتافت، آن هم در قنوت نماز صبح!
در نمازش علی‌رضا آخر
ربّنا گفت وکربلایی شد
او رضای علی و فاطمه را
برگزید و علی‌رضایی شد

جشنواره وِیژه فروش کتاب آغاز شد



«مادر آفتاب» * اثر مهرالسادات معرک نژاد * انتشارات شهید کاظمی
روایتی داستانی از زندگی حضرت فاطمه‌زهرا(س)
زندگی حضرت زهرا(س) این بانوی باعظمت اسلام که شهادت مظلومانه او سرآغاز دیگر مصائب تاریخ شیعه بوده و هست و تا همیشه‌ی تاریخ در خاطره همگان باقی خواهد ماند، زوایای پیدا و پنهان دیگری دارد که پرداختن به آن‌ها و به تصویر کشیدن‌شان در بیش از هزاران کتاب بگنجد؛ اما به آن کمتر پرداخته شده است. زندگی نورانی و پر برکتی که می‌تواند داستان و رمان‌های زیادی از آن الگو بگیرد و به رشته تحریر درآید. این اثر جلد دوم از مجموعه 14جلدی «چهارده خورشید و یک آفتاب» می‌باشد. روایتی مستند؛ که با قلمی نو و شیوا اما داستان گونه که از یکصد داستانک تشکیل شده و از ولادت تا شهادت را به تصویر می‌کشد.
گزیدۀ متن:

از اهالی مدینه بود. در زد، وارد شد. سلامش کرد. از دلیل آمدنش پرسید.
گفت: آمده‌ام از شما خیر و برکت بگیرم.
فاطمه(سلام الله علیها) گفت: هرکس سه روز بر پدرم یا بر من سلام کند، خدا بهشت را بر او واجب می‌کند.
پرسید: تاوقتی زنده هستید؟
فاطمه(سلام الله علیها) جواب داد: هم در حیات، هم در ممات.

«فاطمه نگین جهان و جنان» * اثر محمدرضا رمزی اوحدی * انتشارات شهید کاظمی
این کتاب که حاصل سالها تحقیق استاد محمدرضا اوحدی می باشد، حاوی احادیث و روایات و همچنین موارد مطرح شده در شناخت فضائل و کرامات حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها از منظر اهل سنت می¬ باشد.
در این کتاب بیش از یکصدو پنجاه اثر از راویان و نویسندگان اهل سنت استفاده شده است.
گزیدۀ متن:
دینوری عالم سنی در ۱۱۶۵ سال قبل در کتاب الامامه به ماجرای حمله عمر به خانه امام علی علیه السلام و اعمال قنفذ مفصل اشاره کرده و حدود ۲۰ نفر از علمای اهل سنت این را نوشته اند بیشتر مطلب با مدارک محکم در کتاب فاطمه (سلام الله علیها) نگین جهان و جنان می باشد. ابوبکر در وقت جان دادن گفت: ای کاش دستور حمله به خانه زهرا را نمیدادم. این مطلب را بیش از ۳۰ نفر مورخ قدیمی سنی آورده اند که اسامی آنها در کتاب فاطمه (سلام الله علیها) نگین جهان و جنان آمده در ثانی قرآن در آیه ۲۷ سوره نور میفرماید ؛ ای مسلمانان بدون اجازه وارد خانه های یکدیگر نشوید. حضرت زهرا (سلام الله علیها) وقتی انحراف مردم را از راه امام علی علیه السلام دید در مقابل آنها ایستاد چون که می¬دانست دین خدا را نابود می کنند.
فخر رازی مفسر سنی در جلد ۱۰ ص ۵۴۰ تفسیر کبیر می ¬نویسد: خلیفه اول در حکومت ۱۰ ساله اش ۹۴ حکم واجب و حلال خدا را تعطیل کرد و حضرت جلوی چنین کسی تا پای جان ایستاد.
طبری و یعقوبی دو مورخ سنی در ۱۱۵۱ سال قبل در کتاب تاریخ خود جلد ۲ ص ۱۲۶ و جلد ۳ ص ۲۰۲ ماجرای حمله به خانه حضرت زهرا (سلام الله علیها) را آورده¬ اند، عجیب آنکه در کتب تفسیری اهل سنت ۱۰۰ آیه در شان آن بانو نقل شده که همه آن ۱۰۰ آیه در کتاب «فاطمه (سلام الله علیها) نگین جهان و جنان» آمده و عمر، خانمی را مجروح کرد که درباره او بیش از ۱۰۰ آیه در قرآن نازل شده است.

«مادر مبارزان» * اثر مهدی طائب * انتشارات شهید کاظمی
تحلیلی گذرا بر مبارزات هوشمند حضرت ‌زهرا(سلام الله علیها)، بر گرفته از دروس تطبیقی حجت‌الاسلام مهدی‌طائب
هر پژوهشگر و متفکر بصیری با مطالعه در تاریخ صدراسلام پی‌ خواهد برد که جریان انحرافات آن بُرهه در آنچه به ظاهر رخ داده خلاصه نمی‌شود؛ بلکه یک شبکه نفوذ سری به صورت حرفه‌ای و کاملا نامحسوس با سوء استفاده از بی‌بصیرتی آحاد جامعه‌اسلامی و دنیا‌طلبی برخی از صحابه، جامعه نو پای اسلامی را از مسیری که حضرت رسول(صلی الله علیه و آله) تعیین فرموده بود، منحرف ساخته و شکافی تاریخی در امت‌واحده اسلام ایجاد نموده است که آثار شوم آن کماکان پابرجاست. بر این اساس باید تاریخ به گونه دیگری ورق زده و روشن شود. این اثر تلاش دارد که با روشن‌گری در این زمینه به برخی از وقایع تاریخی با محوریت زندگی و مبارزات هوشمندانه حضرت فاطمه‌زهرا(سلام الله علیها) بپردازد و پاسخی باشد به سوالات متداول در این زمینه.
گزیدۀ متن:
و اینگونه بود که با رشادت‌ها و مجاهدت‌های یگانه بانوی اسلام، محور امامت و ولایت، توانست عزت‌مندانه و بدون اینکه بیعت ظالمانه جریان نفوذ بر گردنش بیاید استمرار پیدا کند. جریان نفوذ قصد داشت علی‌(علیه السلام) را یا ترور فیزیکی کند یا ترور شخصیتی. زهرای مرضیه‌(سلام الله علیه) با جانفشانی و فدا کردن جان خود، جریان نفوذ را در هر دو زمینه ناکام گذاشت..

«ناتا» * اثر زهرا باقری * انتشارات شهید کاظمی
رمانی تاریخی-مذهبی از صدر اسلام با محوریت بَردگی درآفریقا تا کنیزی و همسایگی با اهل‌بیت(ع)
نویسنده بر آن است تا تحولات اجتماعی ناشی از ظهور اسلام را با تکیه بر مسائل زنان و حقوق بردگان به تصویر بکشد. روایت داستان از دو زاویه دید متفاوت، تاثیرات مختلف اسلام را بر قشرهای گوناگون اجتماع ترسیم می‌کند. واقعه غدیر و وقایع سیاسی پس از وفات پیامبر(ص)؛ از دیگر مسائلی است که نویسنده به آن می‌پردازد. او تلاش می‌کند تا با ترسیم واکنش‌های شخصیت‌های مختلف داستان، وقایع این برهه از تاریخ اسلام را به نمایش بگذارد. باخواندن این رمان می‌توانید یک دوره‌ی اجمالی تاریخ اسلام را مرور کنید و با زندگی کنیزان و زنان در صدر اسلام بیشتر آشنا شوید.
گزیدۀ متن:
برای خرید به بازار رفته بودم که باشنیدن صدایی دلنشین پاهایم سُست شد. عربی را به خوبی می‌فهمیدم؛ ولی این کلام شبیه کلمات مردم شهر نبود‌. انگار به قلبم نفوذ می‌کرد. به غلام همراهم اشاره کردم بایستد، او هم مشتاق شنیدن بود. زیرسایبان دُکانی ایستادم. جوانی بلند قامت، خوش‌چهره و خوش‌صدا این کلمات را می‌خواند. مسحور کلماتش شدم و اشک از چشمانم سرازیر شد. جوانان زیادی گرداگرد او ایستاده بودند. بعداز خواندن آیات با صدای دلنشینش گفت: «خدا ما را خَلق کرده است که او را بپرستیم و عبادت کنیم. دست از دزدی و فحشا برداریم. زنان وکودکان را محترم بشماریم. به سالخوردگان احترام بگذاریم و به تُهی‌دستان کمک کنیم»

«کاش برگردی» * اثر محمد رسول ملاحسنی * انتشارات شهید کاظمی
زندگی‌نامۀ شهید مدافع حرم زکریا شیری به روایت مادر
نویسندۀ این کتاب که قبلاً با کتاب «یادت باشد» نگاهی عاشقانه به زندگی مدافعان حرم داشته است، این بار در کتاب «کاش برگردی» در نگاهی تازه، داستان زندگی یکی از شهدای مدافع حرم را از زبان مادر شهید به روایت می‌نشیند و در صفحات مختلف نکات تربیتی یک زندگی ساده را با روایتی داستانی و جذاب تقدیم خوانندگان می‌کند. کتاب یادت باشد پنجره‌ای عاشقانه بود بر از خود گذشتن، و کتاب کاش برگردی پنجره‌ای مادرانه است برای از کجا آمدن. کاش برگردی روایت تربیت حمیدها و زکریاهای عصر ماست. اگر با مطالعۀ کتابِ یادت باشد این سؤال برایتان ایجاد شد که چگونه می‌شود مانند حمید شد، یا چگونه می‌شود فرزندی چون حمید تربیت کرد، کتاب کاش برگردی را بخوانید. معتقدم این روایت نه‌تنها روایت مادر زکریا، بلکه روایت همۀ مادران شهدای سرزمین ماست.
گزیدۀ متن:
دستش را که گرفتم یخ کرده بود، پاهایش می‌لرزید، رو به من گفت: «عزیز نمی‌تونم راه برم، منو بغل می‌کنی؟» یک‌دستی فاطمه را بغل کردم و با دست دیگرم دوچرخه‌اش را گرفتم و راه افتادم. فاصلۀ زیادی تا خانه نبود، ولی آن چند دقیقه خیلی سخت گذشت. فاطمه محکم دستانش را دور گردن من انداخته بود و آرام اشک می‌ریخت و من مجبور بودم مثل همیشه نقش مادری را بازی کنم که قرار است سنگ صبور این خانواده باشد. هرچه جلوتر می‌رفتیم فاطمه محکم‌تر مرا بغل می‌کرد. می‌دانستم آغوش پدر می‌خواهد. حال خودم هم تعریفی نداشت. غربت خودم و دختر شهید را حس می‌کردم و روزهای سختی که قرار است بعد از این داشته باشیم.

علاقه‌مندان، جهت تهیه این کتب و کتب منتخب دیگر با محوریت «روز مادر، همسران و مادران شهدا»، می‌توانند به سایت انتشارات شهیدکاظمی https://nashreshahidkazemi.ir/ و یا سایت من و کتاب manvaketab.ir مراجعه و کتب را با تخفیف ویژه و ارسال رایگان دریافت نمایند.

ارسال نظرات