خطیب جمعه دیوانیه:
پارلمان باید حقوق فقرا و مستضعفین را مطالبه کند
خبرگزاری رسا ـ خطیب جمعه دیوانیه از نمایندگان پارلمان خواست تا با حضور مستمر در جلسات پارلمان از حقوق فقرا و مستضعفین دفاع نمایند.
![سيد حسن زاملي نماينده آيت الله سيستاني در ديوانيه عراق](/Original/1388/04/11/IMAGE633823339024375000.jpg)
وی افزود: زیرپا رفتن حقوق مردم و نادیده گرفتن درخواستهای آنان با انتخاب نخست وزیری عادل که حق را شناخته و آنرا در اختیار صاحبانش قرار دهد پایان می پذیرد.
حجت الاسلام زاملی از شکنجه زندانیان با هدف جلب اعترافات دروغین در نجف ابراز نگرانی کرد و اظهار داشت: انتشار خبر شکنجه زندانیان در نجف اشرف با هدف جلب اعترافهای دروغین علیه علما و روحانیون نشاندهده اوج فساد اداری در عراق است و از عشایر و گروههای مختلف دینی و اجتماعی نجف که حمایت همه جانبه خود را از علما و روحانیون اعلام داشته اند تقدیر و تشکر می کنم.
خطیب جمعه دیوانیه مسوولان را به بررسی مجدد نقشه های امنیتی دعوت کرد و گفت: گسترش ترور افرادی که عمر خود را در راه جهاد و مبارزه با دیکتاتوری گذرانده اند نشانه خطرناکی است و مسوولان موظف هستند تا از جان همه شهروندان خصوصا مجاهدان، فقرا و خانواده های شهدا محافظت کنند.
وی خواستار برگزاری جلسات پارلمان شد و تصریح کرد: نمایندگان که از زمان برگزاری انتخابات تاکنون تنها به مدت چند دقیقه در پارلمان حضور داشته اند باید به صورت مستمر در جلسات مجلس حضور یابند و حقوق فقرا و مستضعفین را مطالبه نمایند./980/
ارسال نظرات