مدیر موکب حرم مطهر حضرت فاطمه معصومه(س) به مناسبت روز خبرنگار در دیدار با اصحاب رسانه این موکب، ضمن گرامیداشت روز خبرنگار، اصحاب رسانه را پیشگامان جهاد تبیین، امید آفرینی و انتقال صحیح مفاهیم به جامعه معرفی کرد.
سخنران حرم مطهر بانوی کرامت با اشاره به تحریمهای دشمنان و شباهت تاریخی آنها با واقعه شعب ابیطالب، جهاد اقتصادی را مهمترین راهبرد ملت برای شکست دشمن و تحقق قدرت ملی عنوان کرد.
همایش «حماسه اقتدار ملت ایران و بلاغ مبین» با هدف تبیین رسالتهای اساتید بسیجی و راهکارهای ایفای نقش جهادگرانه با حضور اساتید بسیجی حوزه علمیه قم و مسئولان لشکری و کشوری برگزار شد.
در آستانه اربعین حسینی روحانیت شیعه با حضوری گسترده و اثرگذار در مسیر پیادهروی کربلا نقش تاریخی خود در تبلیغ دین، خدمترسانی فرهنگی و پاسخگویی به نیازهای معرفتی زائران را بار دیگر به نمایش گذاشت.
حجت الاسلام آقامیری با تأکید بر جایگاه تمدنی اربعین حسینی، گفت: دشمنان اسلام و انقلاب، که در برابر کوچکترین رویدادها در کشورهای اسلامی واکنش نشان میدهند، در برابر پدیده بینظیر اربعین سکوت میکنند.