دیدار مدیر جامعه الزهرا(س) و مدیرکل حفاظت محیط زیست استان قم با تأکید بر لزوم توسعه همکاریهای دوجانبه در جهت پیشبرد اهداف مشترک به ویژه فرهنگ سازی سبک زندگی اسلامی با توجه به شاخصهای محیط زیست برگزار شد.
حجتالاسلام والمسلمین فاضل گفت: یکی از دستاوردهای مهم افراد متقین «عمل به وظایف محول شده» است که طبق تعبیر قران کریم، بهرهگیری از آموزههای دینی، روایی و تقوا میتواند انسان را به جایگاه مرتفع علمی برساند.
مدیر حوزههای علمیه خواهران گفت: آن چیزی که باید مورد اهتمام معاونت امور حوزهها قرار گیرد «سرعت تغییر و تحول در نسل جدید» است زیرا در دورهای زندگی میکنیم که درک این تغییرات کاملا محسوس و ملموس است.
حجتالاسلام مشرف با بیان اینکه تبیین مفاهیم قرآن کریم و پرداختن به معارف حیاتبخش قرآن کریم از مهمترین رویکردهای برنامههای فرهنگی حرم مطهر است، گفت: در ماه مبارک رمضان ۴ آیین ترتیلخوانی در حرم مطهر برگزار شد که در همه این برنامههای تبیین مفاهیم آیات منتخب طرح زندگی با آیهها برای سنین مختلف صورت گرفت.
سخنران حرم بانوی کرامت با اشاره به اینکه حضرت عبدالعظیم حسنی(ع) اعتقادات خود را به امام هادی(ع) عرضه کرد تا از انحراف در عقیده مصون بماند، گفت: در آخر الزمان ریزش ها زیاد است و دین انسان ها به خطر می افتد به همین خاطر باید خود را به اهل بیت(ع) بسپاریم.
حجتالاسلام مشرف با تأکید بر اینکه شهر قم مانند شهر مشهد باید اعتبارات ملی دریافت کند تا بتواند مراسمات ملی و مذهبی خود را بهصورت بینالمللی برگزار کند، گفت: با تمام تلاشهای انجامشده قرار است کارگروه ملی زیارت با نام جدید شورای ملی زیارت در خردادماه برای نخستین بار در قم تشکیل شود.
معاون آموزش حوزههای علمیه خواهران گفت: فرآیندی که در زمینه جذب طلاب سطح دو صورت میگیرد، پذیرش از طریق مدارس علمیه است که با استفاده از ظرفیت طلاب و مبلغین و چه به صورت نصب اطلاع رسانیهای مکتوب، مراحل مصاحبه و تحقیقات محلی است.
استاد حوزه علمیه قم با بیان اینکه خداوند کسی که خدمت شاکرانه به اهلبیت(ع) داشته باشد را بزرگ میکند، گفت: خادم شاکر باید بهگونهای عمل کند که وقتی مردم او را دیدند یاد خداوند متعال بیفتند.
معاون تبلیغ و امور فرهنگی جامعه الزهرا(س) با بیان اینکه تلاش معاونت تبلیغ و امور فرهنگی در جهت ایجاد خانواده متعالی و مهدوی است، به تبیین اولویتهای این معاونت در سال جاری پرداخت.