چهارمحال و بختیاری - مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان از اجرای طرح «سفیران انفال» برای ترویج فرهنگ حفاظت از منابع طبیعی خبر داد و گفت: جنگلکاری اجتماعی، رویکرد موفق منابع طبیعی در مشارکت با جوامع محلی است.
چهارمحال و بختیاری - مسئول حوزه نمایندگی ولیفقیه در سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری با یادآوری تأکید رهبر معظم انقلاب مبنی بر تبدیل حفاظت از منابع طبیعی به فرهنگ عمومی، گفت: باید این باور را در جامعه نهادینه کنیم که حفاظت از منابع طبیعی وظیفهای همگانی است.
لرستان- مسئول اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان دلفان از برگزاری مسابقه حفظ سوره مبارکه «فجر» در دلفان خبر داد و گفت: این رویداد فرهنگی با هدف تقویت انس نسل جوان با قرآن کریم و مصونسازی آنان در برابر آسیبهای اجتماعی برگزار شده است.
کردستان- در نشست پویش کتاب «روایت فاتحان» در سنندج، سردار حسن عسکری با تأکید بر اهمیت روایتگری مستند در انتقال صحیح تاریخ انقلاب اسلامی گفت: تولید آثاری با محوریت شهید محمد بروجردی، «مسیح کردستان»، میتواند پیوند نسل جوان با هویت ملی و دینی را تقویت کرده و پاسخی مؤثر به جنگ شناختی دشمنان باشد.
لرستان- معاون تهذیب حوزه علمیه لرستان با اشاره به حضور گسترده مردم در مراسم ۲۲ بهمن، این حضور را نشانه بصیرت و هوشیاری و استقامت ملت ایران در مسیر آرمانهای انقلاب اسلامی و عامل ناامیدی دشمنان دانست.
فارس- مدیر حوزه علمیه فارس بر ضرورت همافزایی میان حوزه و رسانه تأکید کرد و نقش صداوسیما را در گسترش معارف دینی و تقویت هویت اسلامی جامعه بسیار مهم دانست.
سمنان- خانواده شهید «حسین حمامیان» از شهدای امنیت شهرستان شاهرود با صدور پیامی، از حضور پرشور مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن قدردانی کرده و این حماسهآفرینی را تجدید عهدی با آرمانهای انقلاب و رهبری دانستند.