۲۸ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۴:۵۹
کد خبر: ۴۲۷۳۳۵

گزارشی از آیین تودیع و معارفه رییس رسانه ملی

مراسم تودیع و معارفه رؤسای قدیم و جدید رسانه ملی در مرکز همایش های بین المللی صداوسیما برگزار شد.
تودیع و معارف رییس رسانه ملی

به گزارش خبرگزاری رسا، مراسم تودیع و معارفه رییس رسانه ملی امروز در سالن همایش های صدا و سیما برگزار شد.

 

بر اساس این گزارش، نماینده دفتر مقام معظم رهبری در ابتدای این مراسم ضمن قرائت حکم رهبر معظم انقلاب، آن را به رئیس جدید سازمان صدا و سیما ابلاغ کرد.

 

در این مراسم حجت الاسلام والمسلمین رسولی محلاتی نماینده رهبر انقلاب اسلامی، متن حکم رهبر معظم انقلاب اسلامی به دکتر علی عسکری رئیس جدید رسانه ملی را قرائت کرد.

 

متن حکم رهبر معظم انقلاب اسلامی به این شرح است:

 

بسم الله الرحمن الرحیم

 

جناب آقای دکتر عبدالعلی علی‌عسکری دام توفیقه

 

نظر به استعفای جناب آقای محمّد سرافراز و با تشکر از تلاشهای انقلابی و ارزشیِ دلسوزانه‌ی ایشان که هرگز نباید فراموش شود، جنابعالی را که برخوردار از پیشینه انقلابی و تجربیات مدیریتی در رسانه ملّی، هستید، به ریاست سازمان صداوسیما منصوب می‌کنم.

 

آنچه باید توصیه شود، در حکم اینجانب به جناب آقای سرافراز به تفصیل آمده است. لذا مؤکداً سفارش می‌کنم به برنامه‌ریزی، رعایت راهبردهای کلان، جذب و حفظ و تربیت نیروهای انقلابی و کارآمد و حضور مؤثر در فضای مجازی اهتمام بورزید و به خدای متعال توکل و اعتماد کنید.

 

توفیقات شما را از درگاه ربوبی مسألت می‌کنم.

سیّد علی خامنه‌ای

22 اردیبهشت 95

 

پس از قرائت متن حکم مقام معظم رهبری، این حکم را حجت الاسلام والمسلمین رسولی محلاتی با حضور علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی به دکتر علی عسکری رئیس جدید رسانه ملی ابلاغ کرد.

 

در این مراسم حجت الاسلام والمسلمین محمدی گلپایگانی رئیس دفتر مقام معظم رهبری به علت بستری در بیمارستان، حضور نداشت.

 

لاریجانی: اولویت رسانه ملی اقتصاد مقاومتی است

رئیس مجلس نقش رسانه ملی در پیشرفت اقتصادی و کارآفرینی را مهم برشمرد و گفت: مسئله اقتصاد مقاومتی به عنوان اولویت اصلی کشور، موضوعی است که رسانه ملی باید به آن توجه ویژه داشته باشد.

 

 بر اساس این گزارش علی لاریجانی در مراسم تودیع و معارفه رؤسای سابق و جدید سازمان صدا و سیما با اشاره به تاکید مقام معظم رهبری بر پیشرفت اقتصادی در کشور و اولویت اقتصاد مقاومتی در اجرا و عمل تصریح کرد:‌‌ آنچه امروز به حوزه های مختلف کشور صدمه می زند، مسئله اقتصاد است و اگر می خواهیم انقلاب ما قوی و تاثیرگذار بماند باید حوزه اقتصادی را به دقت رصد کنیم و سهم مهمی از کارهای شما باید جهت گیری اقتصادی داشته باشد.

 

آقای لاریجانی شرایط اقتصادی حال حاضر کشور را دارای رکود توصیف کرد و گفت باید راه را برای مردم هموار و مردم را انگیزه‌مند کنید، چرا که اگر کشور ما می خواهد ترقی کند و برابر رقابت اقتصادی سنگین منطقه و دنیا بایستد و در کنار آن به مسائل فرهنگی و اجتماعی بپردازیم، باید در حوزه اقتصاد قوی باشیم.

 

رئیس مجلس شورای اسلامی افزود: باید در صادرات به سمت انگیزه مند کردن جامعه رفت باید صادرات محور بود و از حالت اتکا به واردات خارج شد.

 

آقای لاریجانی با اشاره به جهت گیری رسانه ملی در مسائل سیاسی گفت باید بدنبال ایجاد همگرایی در کشور باشیم و اگر به فکر جهش اقتصادی هستیم نباید چالش های داخلی را زیاد کنیم و روحیه یاس و ناامیدی را دامن بزنیم.

 

رئیس مجلس شورای اسلامی در ادامه تصریح کرد: درست است ما مشکل داریم اما صدا و سیما باید به مردم روحیه بدهد باید همت کنیم این مشکلات را پشت سر بگذاریم.

 

وی گفت: در بخش سلامت گام های خوبی برداشته شد و سرمایه گذاری های خوب و سنگینی صورت گرفت حال اگر جایی مشکل کوچکی دیده شد نباید آن را بزرگ کرد چرا که ممکن است اصل داستان فراموش شود .

 

اقای لاریجانی درباره برجام هم گفت : رادیو و تلویزیون در این فضای سیاسی با آراء مختلفی روبه‌روست اما باید راهبرد مشخصی وجود داشته باشد، چرا که راهی که جمهوری اسلامی پیمود در این بخش آگاهانه و دقیق بود.

 

رئیس مجلس افزود: ممکن است در برخی ریزه کاری های برجام مشکلاتی هم باشد اما تصمیم اصلی کشور که گرفته شد که از طریق مذاکره مسئله هسته ای به جایی برسد تصمیم عاقلانه ای بود زیرا آنها می خواستند ما گرفتار تحریم ها بمانیم .

 

رئیس مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه ما با محاسباتی این کار را انجام دادیم یک جاهایی نرمش هایی نشان دادیم که خیلی برای کشور ضرر نداشت و فوایدی هم داشت افزود: رادیو و تلویزیون چه در بحث مسائل هسته ای و چه مسائل دیگر باید نگاه ملی داشته باشد تا به واسطه این نگاه برای ملت و جمهوری اسلامی ایران، بهره ایجاد شود.

 

آقای علی لاریجانی افزود: در هر حال سه سال درباره برجام در کشور بحث شد و بالاخره جمهوری اسلامی ایران در این مورد به تصمیم رسید.

 

وی گفت: البته عده ای از ابتدا مخالف بودند که دلایل سیاسی و یا غیرسیاسی داشتند که همه برای ما قابل احترامند و همه نظرهای مثبت و منفی دیده و تصمیم گرفته شد.

 

آقای لاریجانی افزود: سؤال این است که باید از این شرایط بهره ببریم یا دوباره دعوا راه بیندازیم و رادیو و تلویزیون باید این سؤال را برای خودش تحلیل و حل کند.

 

وی گفت: در هر حال شما رادیو و تلویزیون نظام هستید و این تصمیم را هم نظام گرفته است.

 

رئیس مجلس شورای اسلامی افزود: مثلاً در بحث سوریه، تصمیم نظام این است که با تروریست ها جنگ کنیم و چرا شما این را باز نمی کنید که رفتن ما به سوریه خوب است یا نیست؟ باید با تروریست ها مبارزه کنیم یا نه؟

 

وی در ادامه گفت: در بحث برجام هم اکنون فرصت مناسبی است که باید استفاده کنیم تا مردم به سرمایه گذاری امیدوار شوند و اگر قرار باشد مناقشات برجسته شود، فرصت از کشور گرفته خواهد شد و انتخاب درستی صورت نمی گیرد.

 

رئیس مجلس شورای اسلامی افزود: ما به همه موافقان و مخالفان برجام احترام می گذاریم اما شما از طرح برخی مسائل و چالش ایجاد کردن برای کشور چه بهره ای برای کشور ایجاد می کنید؟

 

اقای لاریجانی گفت: البته ما با آن برخوردی که در رادیو و تلویزیون در خصوص موضوع برجام صورت گرفت خیلی موافق نبودیم اما به هر حال این هم سلیقه ای بود.

 

وی افزود: در هر حال برجام سیری داشته و طی شده است و باید از آن استفاده کنیم و فضا باید آرام و امیدوار کننده برای سرمایه گذاری باشد و وقت آن نیست که به چالش های درونی بازگردیم.

 

آقای لاریجانی افزود: البته ممکن است یک جاهایی امریکایی ها، رفتارهای گستاخانه ای داشته باشند و نظام هم موضع داشته باشد و پیگیری کند؛ شما هم باید پیوسته این مسئله را دنبال کنید اما این به معنای این نیست که مردم ناامید شوند.

 

رئیس مجلس مسئله توجه به دین و توسعه فهم دینی در میان مردم را از مهم‌ترین مسائلی دانست که باید دغدغه اصلی رسانه ملی باشد.

 

آقای لاریجانی با بیان اینکه مبانی دینی و ارزشی باید به زبان فاخر هنری به مردم عرضه شود افزود: در دوره هایی هنرمندان ارزشی کارهای فاخری را مثل سریال امام علی ساخته داود میرباقری خلق کردند،‌ بنابراین باید این سرمایه های اثرگذار که هم فرهنگ اسلامی را عرضه می کند و هم تاریخ ایران و انقلاب در آن به نمایش گذاشته می شود،‌اولویت برنامه سازی در صدا و سیما باشد.

 

رئیس مجلس شورای اسلامی در ابتدای سخنان خود با اشاره به حکم رهبر معظم انقلاب اسلامی به آقای علی‌عسکری، تصریح کرد: نکاتی که در حکم ایشان آمده همان نکاتی است که در حکم آقای سرافراز هم آمده بود و اگر برنامه ریزی و اجرایی شود صدا و سیما جایگاه رفیعی پیدا خواهد کرد.

 

وی آقای سرافراز را انسانی باهوش، با استعداد و آشنا به رسانه دانست و گفت: فکر می کنم 20 سالی است که ایشان در صدا و سیما مشغول به کار هستند و این خود سرمایه ای برای رادیو و تلویزیون است.

 

وی افزود: آقای سرافراز انصافاً در برون مرزی خلاقیت های خوبی از خود نشان داد و شبکه های مختلفی را راه اندازی کرد و اصل کار خیلی خوب و حرفه ای انجام شده است .

 

وی گفت:‌ در این دوره هم که ریاست رادیو و تلویزیون را بر عهده داشت انصافاً تلاش های زیادی کرد؛ البته فکر می کنم مشکلاتی وجود داشت که نتوانست ادامه دهد اما قدر و منزلت ایشان پیش همه ما همان چیزی است که در قبل شناخت داشتیم که فردی فهیم، ارزشمند، نیروی انقلابی و باوجدانی است.

 

رئیس مجلس شورای اسلامی گفت:‌ تردید ندارم آقای علی‌عسکری موفق خواهد شد چالش های پیش رو را با مدیریتی توانا حل و فصل کند.

 

وی افزود:‌ رئیس جدید صدا و سیما فردی با پشتکار، خستگی ناپذیر در مدیریت است و روحیه مثبتی دارد و جای تشکر از رهبر معظم انقلاب است که ایشان را که از خانواده صدا و سیماست به این سمت منصوب کرده اند.

 

آقای لاریجانی افزود: آقای علی‌عسکری فردی آشنا و باتجربه در بخش های فنی است و در صحنه سیاسی هم فردی با نظر بوده است و می تواند مسیر را هموار کند.

 

وی گفت: درباره همکاری رسانه ملی با قوای دیگر هم باید گفت همه قوا علاقه مندند رادیو و تلویزیون موفق باشد و من از جانب مجلس عرض می کنم که نمایندگان مجلس علاقه مندند به رادیو و تلویزیون کمک کنند.

 

رئیس مجلس افزود: امسال هم 150 میلیارد تومان به بودجه رادیو و تلویزیون اضافه شد و 2 درصد از کل بودجه دستگاه ها را هم اختصاص دادند تا با رادیو و تلویزیون قرارداد ببندند تا کارهایی که در زمینه اقتصاد مقاومتی است سامان پیدا کند.

 

آقای لاریجانی گفت: باید ارتباطاتمان را نزدیک کنیم و همه در کشور علاقه مندند مسائل رادیو و تلویزیون حل شود.

 

پورمحمدی: سرافراز نتوانست خود را با دولت و مجلس هماهنگ کند/ رمزگشایی از جلسه معاونین صداوسیما با لاریجانی

همچنین در ادامه این مراسم علی اصغر پورمحمدی معاون سیما به ایراد سخنانی پرداخت و پس از قرائت دعایی کوتاه گفت: قرار نبود صحبت کنم ولی گفتند چون شما پیرمرد محترم شورای معاونین هستید باید صحبت کنید. من سخنران خوبی نیستم. دکتر سرافراز یک پدیده بود و هست، دکتر علی عسکری نیز یک پدیده بود و هست و مهندس ضرغامی هم یک پدیده بود و هست. به این خاطر می گویم پدیده که 14 یا 16 صفت رهبر معظم انقلاب برای دکتر سرافراز برشمردند که ایشان با استعفای سرافراز هم موافقت کردند.

 

وی افزود: ایشان کارهای بسیاری انجام دادند و یکی از دلایلی که باعث شد ناکام بمانند این بود که چندین کار را با هم می خواستند انجام بدهند. ملاحظات گوناگون و مختلفی وجود دارد که نمی گذارد شما به انقلاب مد نظرتان برسید. ایشان علی رغم روحیه انقلابی نتوانستند به آنچه می خواستند برسند. شاید هم ما مدیران ناتوان و نالایقی بودیم که نتوانستیم ایشان را همراهی کنیم. ما هرچه حقوق می گیریم باید به برنامه سازان و بازنشستگان و ... بدهیم و بودجه ای برای برنامه سازی نمی ماند.

 

وی تصریح کرد: ما فرستندگان پیام با هم از نگاه فرهنگی و ارزش ها با هم متفاوت هستیم و با مخاطبان بسیاری هم روبرو هستیم. اول باید با خانواده و بعد نمازگزاران مسجد و خیابان ایران، اهالی رفسنجان، همه باید راضی باشند. ما چهارشنبه پیش مشکلات خود را خدمت آقای لاریجانی گفتیم که خبر نداشتند. یکی از نقاط ضعف سرافراز همین بود که مشکلات را نمی گوید و بیان نمی کند. مثلا آقای لاریجانی که از دوستان آقای سرافراز هستند نیز از این مشکلات خبر نداشتند.

 

پورمحمدی ضمن ابراز خشنودی از حضور آشنا در این مراسم و آوردن وی از ردیف سوم صندلی ها به ردیف اول به شوخی گفت: همین موضوع روی میزان بودجه ما تاثیر دارد. در حالی که سردار شیرازی هم اینجا حضور دارد ولی اصلا معلوم نیست کجاست. هماهنگی در کشور ما کار بسیار سختی است و سرافراز نتوانست با دولت و مجلس هماهنگ باشد ولی گام های مهمی را برداشت و امیدوارم دکتر علی عسکری در این مسیر سخت و طولانی موفق باشد.

 

معاون سیما در ادامه به موفقیت های سرافراز اشاره کرد و اظهار داشت: حرکت به سمت اقتصاد مقاومتی، تمرکز بر تولیدات بهتر به جای کمیت، چابک سازی و تلاش برای حرکت رسانه ای و ... همه از اقدامات موثری بود که ایشان انجام داد و من از تلاش ها و مجاهدت های خاموش ایشان قدردانی می کنم. ان شاءالله اگر ما هم در خدمتشان بودیم بتوانیم کار کنیم. یک نکته کاری هم بگویم که استعفا کلا چیز خوبی نیست و با آن موافقت می شود. سعی کنیم استعفا ندهیم و از مکتب تی پا استفاده کنیم.

 

سرافراز: بدهی های صداوسیما تا پایان سال قابل پرداخت است

محمد سرافراز نیز با ابراز اینکه نمی دانم آقای پورمحمدی از ما تعریف کرد یا تخریب گفت: مهم ترین چالش سازمان مشکلات مالی بود که در آن زمان 1800 میلیارد بودجه و 2800 میلیارد هزینه سازمان بود و در سال 93 کمک هزار میلیاردی دولت هم تمام شده بود و باید فکری برای ان می شد. 3 راهکار داشتیم. کاهش هزینه، افزایش بودجه و افزایش درآمد. در آن زمان سیما 200 میلیارد بدهی داشت. در همان سال اول بدهی ها کاهش یافت. دولت شفاهی قول هایی داد ولی انجام نشد. موضوع افزایش درآمدها یک بحث نظری هم هست که ایا صداوسیما یک سازمان فرهنگی است یا درامدزا که بودجه دارد یا خودش درآمدزایی کند؟ نگاه رئیس جمهور محترم هم بر درآمدزایی بود. فشارها باعث شد که تغییر رویه بدهیم و به سمت درامدزایی حرکت کنیم. مسیر کاهش و هزینه ها ادامه داشت و با فراز و نشیب ها ما وارد سال جدید شدیم و خوشبختانه این مدل برای سازمان به نتیجه رسیده و قراردادهای ما 2هزار و 300 میلیارد تومان است و همراه با کمک دولت و رقم افزایشی مجلس 3 هزار و 500 میلیارد بودجه خواهد بود که دکتر علی عسکری می تواند بدهی ها را بدهد و از این گردنه عبور کند. نکته بعدی چابک سازی بود. اول تبدیل ساختار اداره ای به ساختار رسانه ای بود. گردش کار بین صف و ستاد صورت می گرفت که بین همه حوزه ها نقش ایفا می کردند و هم ارتباط افقی و هم عمودی کاهش پیدا کرد و سازمان خبری تر شد.

 

وی تصریح کرد: نکته بعدی بحث مخاطب است. این موضع بسیار اصلی است. دغدغه و چالش رسانه ملی همین است. هم ضریب نفوذ تلفن های همراه زیاد شده و هم نسل جدید ماهواره ها که باید مدام رصد شوند. فعلا تا این مدت در اغلب شبکه های رادیویی و تلویزیونی مخاطبان افزایش پیدا کرده اند که برخی از آنها چشمگیر بوده اند. شبکه دو که بسیار افت کرده بود بسیار افزایش مخاطب داشته است. شبکه خبر و شبکه مستند با توجه به اچ دی شدن و آی فیلم و نسیم افزایش مخاطب داشته اند. اخیرا در شبکه پنج نیز که در حوزه اقتصاد مقاومتی کار کرده با افزایش مخاطب بسیار روبرو شده است. همچنین نظم کنداکتوری و جدول پخش نیز در این میان تاثیر بسیاری داشته که همه در یک عنوان بود.

 

وی ادامه داد: در حال حاضر 4 شبکه در تهران با کیفیت اچ دی پخش می شوند و هم زمان تی اس سوم در تمام مراکز استان نصب شده که فعلا به جای شبکه تهران یک شبکه اچ دی دیگر به روی آنتن می برند. همه شبکه ها از لحاظ قاب تصویر 4 به 3 بودند ولی الان 16 به 9 هستند. در فضای مجازی همه سایت های مختلف سازمان با یک هویت مشغول به کار شده اند. همچنین در موضوع اپلیکیشن ها برنامه ریزی خوبی انجام شده است و این مسیر ویدئو آن دی من و او دیو آن دی من نیز در حال تکمیل است.

 

سرافراز درباره حوزه خبر نیز عنوان داشت: در حوزه خبر ما به سمت اطلاع رسانی زنده رفتیم. اولین بار که سخنان وزیر خارجه امریکا به صورت زنده پخش شد در خود رسانه های خارجی نیز به یک خبر تبدیل شده بود. ما به بی طرفی به عنوان منصفانه بودن خبر هم توجه کردیم که خبر منصفانه برود روی خبر. کسانی که دنبال خبر هستند در 10 دقیقه اول خبر به اخبار روز دنیا دسترسی دارند و کسانی که علاقه مند به تحلیل هستند می توانند ادامه آن را ببینند. همچنین سایت باشگاه خبرنگاران نیز در بین پرمخاطب ترین سایت ها قرار گرفته است.

 

وی ادامه داد: سازمان صداوسیما در این مقطع با مسائل زیادی هم در حوزه گفتمانی، هم مسائل سیاسی و هم مسائل فرهنگی و رسانه‌ای دست به گریبان است؛ این چالش‌ها همچنان ادامه دارد و مدیر صحیح و انقلابی همچون آقای علی‌عسکری از عهده‌ آن برخواهد آمد. مثلا موافقین برجام می گفتند که دوره نقد برجام به پایان رسیده و منتقدین برجام هم می گفتند چرا دلایل ناکامی برجام گفته نمی شود و چنین مسائل و موضوعاتی همواره ادامه دارد. چون اقتصاد مقاومتی امسال همراه با اقدام و عمل است و ما کارگاه های تولیدی زودبازده را تشویق کردیم ولی در این میان موانعی وجود دارد که ما نمی توانیم نسبت به آن بی تفاوت باشیم. امیدوارم دکتر علی عسکری با تخصصی که دارند بتوانند کشتی را سالم به ساحل مقصود برسانند. چون همه چیز در این مملکت به رسانه ملی برمی گردد. امیدوارم ایشان بتوانند بر ضریب نفوذ و قدرت رسانه ملی بیافزایند.

 

وی در پایان سخنان خود به موضوع استعفا از سوی پورمحمدی پرداخت و گفت: من به بخش سنتی استعفا می پردازم که استعفا به معنی طلب عفو کردن است و از همه طلب عفو می کنم که در این مدت اذیتشان کردیم و امیدوارم توفیق خدمت برای همه فراهم شود.

 

رییس جدید رسانه ملی و اولویت‌های صداوسیما در دوره جدید

رئیس جدید رسانه ملی گفت: مقابله رسانه ای با دشمنان در عرصه پرمخاطره جنگ نرم بر دوش سازمان صدا و سیما و همه کارکنان رسانه ملی است.

 

این گزارش حاکی است علی عسکری در مراسم تودیع و معارفه رئیس قدیم و جدید رسانه ملی با سپاس از اعتماد رهبر معظم انقلاب اسلامی به ایشان، از زحمات دکتر سرافراز در مدت خدمتش تشکر و قدردانی کرد و گفت: رویارویی اصلی دنیای امروز نه جنگ های نظامی بلکه رویارویی رسانه هاست و نبرد رسانه ای بزرگی امروز در دنیا مطرح است و کسانی که دارای توانمندی های رسانه ای بزرگ و بالاتری هستند در میدان رقابت موفق تر جلوه می کنند.

 

وی گفت: نظام استکباری برای انتقام گیری از ملتی که  انقلاب بزرگ  اسلامی را پدید آورده  از رسانه ها استفاده کرده است و می بینیم که چه حجمی از خصومت و موارد رسانه ای که برای تخریب فرهنگ، جوانان و خانواده های بزرگ ایران به کار می بندند تا هویت ملت ایران را تغییر دهند و این نوعی انتقام جویی از مردم انقلابی، سلحشور و مقاوم ایران است.

 

دکتر علی عسکری ، کارکنان رسانه ملی را راهبردی ترین بخش در سازمان صدا و سیما دانست و تاکید کرد: قدرت صدا و سیما در انسان هایی است که در جای جای این رسانه کار می کنند و از استودیوها،‌ پیش تولید، سر صحنه های تصویربرداری  تا قله هایی  که فرستنده های سازمان در آن قرار دارد حضور دارند.

 

رئیس جدید رسانه ملی گفت: تمام این زنجیره عظیم صدا و سیما، انسان های ذی قیمت و یکایک آنان ارزشمند هستند و از همه آنان قدردانی و تکریم می کنم و وظیفه خود می دانم برای غنای آن و رشد و گسترش و توسعه آن تلاش کنم.

 

رئیس جدید سازمان صدا و سیما همچنین رسانه ملی را همکار همه قوای نظام دانست و گفت: عمق بخشی به تولیدات رسانه ای، تعمق دین باوری و ارزش های اخلاقی، مواجهه هنرمندانه و هوشمندانه با موضوعات اجتماعی، نگاه محبت آمیز و کرامت آمیز به مخاطبان و آحاد ملت ایران، تولیدات فاخر و هنرمندانه و پر جاذبه رسانه، پاسخگویی به میل، مصلحت و نیاز مخاطبان و رضایتمندی آنان، تولید، انتقال و انتشار صدا و تصویر با کیفیت بالا و بالأخره نمایش جمال زیبای ملت ایران و تلاش در جهت رشد و خلق همه مزیت های رسانه ای به دست نیروهای خدوم و فرهیخته در سازمان صدا و سیما قابل تحقق است و باید برای به حرکت درآوردن توانمندی های عرصه فرهنگ و هنر در این سازمان تلاش بیشتری کنیم.

 

آقای علی عسکری گفت: حضور تهیه کنندگان بزرگ، کارگردانان با ظرفیت و چیره دست، هنرمندان عرصه رسانه در خلق آثار بزرگ سریال ها و فیلم های فاخر از مأموریت های سازمان صدا و سیماست.

 

وی افزود: رسانه ملی عضوی غیرقابل انفکاک از خانواده نظام اسلامی و در تعامل با حاکمیت و دولت اسلامی است و در دستیابی به آرمان های ملت ایران است که خود را می یابد و معنا می بخشد.

 

رئیس سازمان صدا و سیما گفت: تعامل و همکاری و حمایت همه جانبه از قوای سه گانه، حمایت قاطع از فعالیت های دولت در دستیابی به اهداف بلند نظام و ایجاد امید و نشاط در جامعه، بیان پیشرفت های روزافزون کشور عزیزمان ایران، پرهیز از سیاه نمایی ها، تأکید بر وحدت ملی و پرهیز از شکاف و دو قطبی شدن جامعه، دستیابی به شعار متعالی عدالت و پیشرفت، شکل دهی به رقابت و مقاومت رسانه ای هوشمندانه و کمک به تبدیل شدن نظام اسلامی به یک قدرت بزرگ جهانی و دستیابی ملت ایران به آرمان ها و آرزوهای خود از محورهای مورد تأکید رسانه ملی در دوران جدید خواهد بود.

 

وی ابراز امیدواری کرد: با حمایت رئیس جمهور و ریاست قوه قضائیه و مجلس شورای اسلامی و با اتکا به داشته ها و سرمایه های سازمانی بتوانیم در دوران جدید، فصلی نو را در فضای رسانه ای کشور رقم بزنیم.

 

معاون برون مرزی رسانه ملی: دکتر سرافراز بنیان گذار تلویزیون برون مرزی در کشور است

معاون برون مرزی سازمان صدا و سیما در مراسم تودیع و معارفه ریاست رسانه ملی با اشاره به دو دهه مسئولیت دکتر سرافراز در رسانه ملی وی را بنیان گذار تلویزیون برون مرزی در کشور خواند.

 

آقای اخگری  گفت: شبکه برون مرزی در گذشته با تعداد محدودی رادیو آغاز به کار کرد و در زمان مسئولیت آقای سرافراز این رادیوها به 34 زبان توسعه یافت که در عرصه وب و فضای مجازی نیز فعال شدند.

 

وی افزود: تلویزیون برون مرزی با شبکه سحر بنیان نهاده شد و سپس با شبکه العالم توسعه یافت و با راه اندازی شبکه های برون مرزی پرس، آی فیلم و هیسپان تی وی رشد و تعالی یافت.

 

اخگری گفت: رسانه برون مرزی زبان گویای انقلاب اسلامی شد و روز به روز بر اقبال جهانی آن افزوده شد و بر اساس آمارسنجی و افزایش چشم گیر آمار سایت ها، شبکه های برون مرزی به پیشرفت های زیادی دست یافت.

 

وی افزود: اثرگذاری بالای شبکه های برون مرزی موجب شد کشورهای غربی و برخی از کشورهای عربی برای خاموش کردن صدای این رسانه تلاش کنند که می توان به تلاش اخیر عربستان برای ممانعت از یکی از این شبکه های پویا و اثرگذار اشاره کرد.

 

معاون برون مرزی رسانه ملی با اشاره به برخی از توفیقات خبری شبکه های برون مرزی که امروز در دنیا جریان ساز هستند، گفت: همه این موفقیت ها مدیون تلاش های بی وقفه دکتر سرافراز است که باعث برانگیخته شدن خشم دشمنان نظام و انقلاب شد تا نام ایشان را در لیست تحریم قرار دهند.

 

کاهش مخاطبان رادیو و تلویزیون فقط به ایران محدود نمی شود

معاون برون مرزی سازمان صدا و سیما گفت: کاهش مخاطبان رادیو و تلویزیون فقط به کشور ما محدود نمی شود.

 

اخگری به وضعیت رسانه اشاره کرد و افزود: وضعیت امروز و مخاطب امروز را نسل HD یا نسل اپلیکیشن می نامند و مخاطب برودکست یا رادیو و تلویزیون از فضای گذشته به فضای رسانه همراه یعنی گوشی تلفن همراه کوچ کرده است.

 

وی گفت: تولید و پخش استودیو وارد موبایل شده است بنابراین برای این نوع رسانه باید تولیدی جدید داشت و برودکست و وبکست نمی تواند از هم جدا باشد، بلکه باید توأمان با هم حرکت کنند تا بتوانند تأثیرگذار باشند.

 

اخگری افزود: کاهش مخاطبان تلویزیونی و رادیویی فقط به کشور ما محدود نمی شود بلکه همه رسانه های بزرگ دنیا با این مسئله یعنی با رسانه های نوپدید روبرو هستند و ما باید در این زمینه تلاش کنیم.

 

وی گفت: بنابراین من از همه همکاران در سازمان صدا و سیما می خواهم که برای رسیدن به این هدف و برای به انجام رساندن مأموریت رئیس جدید سازمان برای حضور موفق در فضای مجازی همه ما باید تلاش کنیم و این خطاب مقام معظم رهبری مطمئناً صرف رئیس سازمان نیست بلکه خطاب به همه کارکنان سازمان صدا و سیماست و امیدواریم بتوانیم با تلاش و نوآوری در این مسئولیت خطیر رئیس جدید را یاری کنیم.

 

در این مراسم که با آیاتی از قرآن کریم آغاز شد آقایان ولایتی،‌ لاریجانی،حسین محمدی، حجت الاسلام رسولی محلاتی و برخی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی و حاضرانی از بیت شریف آیت الله شاه آبادی و فرماندهان عالی رتبه، ‌سرداران نیروی انتظامی، ‌هنرمندانی همچون جمشید مشایخی، ‌داریوش ارجمند، ‌علی نصیریان و ‌محمدعلی کشاورز حضور داشتند.

 

در این مراسم 200 تن از مهمانان خارج از سازمان در کنار‌ معاونان و مدیران رسانه ملی و معاونان دوره ریاست عزت الله ضرغامی نیز در این نشست حضور داشتند.

 

دکتر علی عسکری رئیس جدید رسانه ملی دارای دکترای مهندسی صنایع با گرایش سیستم و بهره وری از دانشگاه علم و صنعت است.

 

معاونت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، مدیر عاملی سازمان مراکز ایرانگردی و جهانگردی، مدیرعاملی بنیاد فرهنگی پژوهشی غرب شناسی و مشاور رئیس قوه قضائیه بخشی از تجارب مدیریتی رئیس جدید رسانه ملی است. /924/د102/ج

ارسال نظرات