سیاست راهبردی جمهوری اسلامی، ارتقا قدرت دفاعی و بازدارندگی فعال است
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری رسا، همزمان با هفته دفاع مقدس وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح با حضور در فراكسیون ولایی مجلس شورای اسلامی به تشریح و تبیین دستاورد های دفاعی كشور پرداخت.
امیر سرتیپ حاتمی در این نشست با گرامیداشت یاد و خاطره امام راحل عظیم الشأن و شهداء سرافراز انقلاب اسلامی و با تجلیل از ایثارگری و جانفشانی رزمندگان سربلند كشورمان؛ دوران هشت سال دفاع مقدس را برگ زرین دیگری در تاریخ پر افتخار نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران دانست.
وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح با نگاهی اجمالی به سیر حركت پرشتاب انقلاب اسلامی در گام اول انقلاب اسلامی و در عمر پر بركت 40 ساله نظام اسلامی افزود: با توجه به تجربه تحولات عمیق منطقه و جهان در دو دهه اخیر به ویژه در منطقه غرب آسیا كه مقام معظم رهبری (مدظله العالی) از آنان به عنوان پیچ تاریخی یاد كرده اند، قدرت های جهانی تلاش دارند جایگاه خود را نسبت به تحولات پیش رو ارتقا داده و تثبیت كنند.
وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح دوره ی پر افتخار دفاع مقدس را نقطه ی عطف ، تحول ، پیشرفت، خودباوری و بالندگی كشور دانست و افزود؛ با كسب تجارب ارزنده از این دوره ی پرفراز و نشیب و سرنوشت ساز و با رهبری های داهیانه ی حضرت امام(ره) ملت رشید ایران اسلامی توانست در مقابل زیاده خواهی های دو بلوک شرق وغرب و مترسک رژیم بعثی عراق جانانه ایستادگی کرده و طعم تلخ شکست را برای نظام استکباری به سرکردگی شیطان بزرگ آمریکا و اذنابش بچشاند.
امیر سرتیپ حاتمی تصریح كرد: جمهوری اسلامی ایران به لحاظ موقعیت جغرافیایی و راهبردی و شرایطی كه نمی تواند خود را از این تحولات و آثار و تبعات آن دور نگه دارد بر آن شد تا متناسب با شرایط جدید منطقه ای و جهانی به تولید قدرت ملی منبعث از ظرفیت های بومی بیاندیشد و بحمد الله امروز با همت و تلاش همه اركان كشور به خصوص نیروهای مسلح از توان تولید قدرت دفاعی متناسب با انواع تهدیدات برخورداریم.
وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح دستیابی به قدرت ملی و راهبردی را زمینه ساز حفظ استقلال تمام عیار کشور دانست و افزود : در تناسب قدرت ملی با حفظ استقلال کشور نیازمند دستیابی به قابلیت های دفاع راهبردی برگرفته از اندیشه و تجارب گران سنگ گام اول انقلاب هستیم و بر همین اساس سیاست راهبردی جمهوری اسلامی ایران ارتقا قدرت دفاعی و بازدارندگی فعال تعریف شده است.
امیر سرتیپ حاتمی در ادامه با تشریح بخشی از پیشرفت های دفاعی کشور مبتنی بر محور هایی که در برنامه 4 ساله وزارت دفاع به مجلس شورای اسلامی تقدیم شده است به توانمندی ها و پیشرفت های وزارت دفاع در حوزه موشکی، پدافند هوایی، رزم دریایی، زمینی، الکترونیک، راداری ،مرزبانی و انتظامی پرداخت.
وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح توجه به منزلت اجتماعی و معیشت کارکنان و بازنشستگان نیروهای مسلح ،مهندسی و پدافند غیر عامل، حوزه های حقوقی، دیپلماسی دفاعی و... را از دیگر حوزه های اولویت دار و مورد اهتمام وزارت دفاع دانست.
شایان ذکر است اعضای فراکسیون ولایی مجلس در پایان این نشست با قدردانی از تلاش های قدرت آفرین وزارت دفاع، حمایت همه جانبه مجلس شورای اسلامی را از برنامه های وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح اعلام داشتند.