در دیدار منتخبان فارس با نماینده ولی فقیه در استان چه گذشت؟
به گزارش خبرگزاری رسا، در این نشست که صبح امروز برگزار شد، حجتالاسلام محیالدین طاهری دبیرجامعه روحانیت شیراز، با عرض تبریک حلول ماه رجب و انتخاب حجت الاسلام والمسلمین دژکام به عنوان نماینده مردم فارس در خبرگان رهبری و منتخبان مردم فارس در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: این نشست آغاز راهی برای برقراری ارتباط همسو بین نمایندگان مجلس با روحانیت استان فارس است که امیدواریم این مهم در آینده تاثیر مثبت در عمران و آبادانی این استان داشته باشد.
وی افزود: نمایندگان در معرض سقوط هستند و خدایی ناکرده دچار غرور شوند بدانند که اگر با خدا نباشند سقوط میکنند.
در این نشست مسئول شورای ائتلاف نیروهای انقلابی استان فارس نیز اظهار داشت: درخواست ما از منتخب نمایندگان این است، ارتباط خود را با مردم به ویژه طبقات مستضعف قطع نکنند زیرا اینها صاحبان اصلی انقلاب هستند.
محمدحسین روزیطلب افزود: درخواست دیگر این است تا قبل از تشکیل مجلس یازدهم نسبت به تشکیل گروههای کارشناسی در مسائل فرهنگی، کشاورزی، صنعت و معدن، بهداشت، مسکن، آموزش و پرورش و سایر موارد اقدام کنند تا این کارگروههای مشورتی نقاط ضعف و مشکلات حوزه انتخابیه و استان را رصد و نسبت به رفع مشکلات اقدام کنند.
وی افزود: از نمایندگان منتخب استان فارس در مجلس شورای اسلامی درخواست داریم، براساس برنامههای مدون و توسعهای که پیشبینی شده وضعیت مطلوب را برای رشد تعالی استان ترسیم کرده و در این راه نیز از ظرفیت افراد متخصص، متعهد و با تجربه در استان استفاده کنند.
مسئول شورای ائتلاف نیروهای انقلابی استان فارس با بیان اینکه درخواست ما از منتخبان مجلس این است بابصیرت، طرح و برنامه وارد مجلس شورای اسلامی شوند، گفت: 18 نماینده مجلس استان فارس باید ید واحده بوده و همانند برخی ادوار متفرق نباشند.
روزیطلب گفت: پیشنهاد داریم شورای مشورتی راهبردی استان با حضور نمایندگان مجلس و سایر نخبگان استان به صورت فصلی در محضر نماینده ولی فقیه تشکیل جلسه دهد تا بتوان در چهار سال آینده نمایندگان کارهایی را انجام دهند تا مشکلات اساسی مردم حل شده و استان را به جایگاه حقیقی خود برسانند.
وحدت، انسجام و پویایی نمایندگان مجلس برای ما یک اولویت است
مدیرحوزههای علمیه استان فارس اظهار داشت: سومین دوره از مجلس است که یک عالم دینی، روحانی و اهل علم در بین آنان نیست و باید در این راه چارهاندیشی شود.
حجتالاسلام استوار میمندی افزود: وحدت، انسجام و پویایی نمایندگان مجلس برای ما یک اولویت است و دوست داریم در پیگیری مسائل استان از نمایندگان یک صدایی شنیده شود.
وی افزود: عدم تقابل جریان های انقلابی در مجلس شورای اسلامی موضوع دیگری است که باید مورد توجه قرار بگیرد و نمایندگان باید در این راه صحن را مدیریت کنند.
حجتالاسلام استوار میمندی گفت: موضوع تبعیت از رهبری نیز از دیگر مواردی است که باید نمایندگان مجلس در سرلوحه امور خود قرار دهند و در این راه باید بر این باور باشند که نگاه به رهبری برکت به کار می دهد و باید سرنخ ها را گرفت و در این راه تابع بود.
صنعت فارس خاموش است
ابراهیم عزیزی منتخب مردم شیراز در مجلس شورای اسلامی نیز با قدردانی از حمایت علما و روحانیون اظهار داشت: باید تلاش کنیم با وحدت و انسجام به سمت برطرف کردن مشکلات اساسی جامعه برویم و در این راه نیازمند اعتماد و کارآمدی نظام اسلامی هستیم.
وی با بیان اینکه مجلس یازدهم باید مبدا تحول در موضوعات مهم و محوری هم راستا با گام دوم انقلاب هدفگذاری شود، افزود: در این راستا باید ارتباط موثر بین نمایندگان و نخبگان که نیازمند کار تشکیلاتی است مورد توجه قرار گیرد.
عزیزی گفت: باید مجمع نمایندگان استان فارس به سمت کارهای زیربنایی و مهم از جمله توسعه خطوط ریلی از مرکز استان به استانهای جنوبی کشور باشد.
وی بیان کرد: در حوزه صنعت فارس استانی است که اگر لقب صنعت خاموش نیز به آن بدهند دور از انتظار نیست، تعطیل بودن سه هزار و 100 صنعت از چهار هزار صنعت شهرک صنعت شیراز به خوبی گویای این ادعا است.
عزیزی گفت: انتقال آب از خلیج فارس به استان فارس، تامین آب آشامیدنی شیراز، اتصال فارس به خلیج فارس، اجرای پالایشگاه دوم شیراز و پتروشیمیهای فارس از موضوعهای مهمی است که باید مورد توجه نمایندگان فارس قرار گیرد.
منتخب مردم شیراز در مجلس یازدهم تصریح کرد: امروز اعتماد مردم خدشهدار شده و باید این ارتباط دو سویه را تقویت کرد و به سمت اجرای پروژههای بزرگ، مهم محرک و زیربنایی رفت.
عزیزی تاکید کرد: اعتقاد این است که باید همه نمایندگان استان فارس یک صدا در راستای اراده مردم حرکت کرده و در این راه از هیچ تلاشی دریغ نکنند.
حجتالاسلام سبحانینیا از اعضای جامعه روحانیت مرکز استان فارس نیز اظهار داشت: نظارت بر حسن اجرای قوانین و تبعیت از ولایت از موضوعهای مهمی است که درخواست ما این است نمایندگان به آن توجه ویژه داشته باشند.
منتخب مردم شهرستانهای ممسنی و رستم در مجلس شورای اسلامی نیز اظهار داشت: امیدواریم مجلس یازدهم مجلسی در طراز انقلاب اسلامی بوده و به معنای واقعی تجلی عینبتبخشی به منویات رهبرمعظم انقلاب در راستای اجرای بیانیه گام دوم انقلاب باشد.
مجید انصاری تصریح کرد: تشکیل شورای راهبری یکی از موضوعهای مهمی است که میتواند در رصد مشکلات مردم و پیگیری آن تاثیرگذار باشد و از آن استقبال میکنم.
وی با قدردانی از مشارکت مردم در انتخابات مجلس شورای اسلامی و به ویژه حضور حداکثری مردم شهرستانهای رستم و ممسنی به عنوان بالاترین مشارکت در پای صندوقهای رای گفت: رایهای ریخته شده به صندوقهای رای را پیوند مردم و رهبری میدانیم که باید هرچه توان داریم برای برطرف شدن مسائل و مشکلات مردم تلاش کرد.
بخش کشاورزی فارس باید متحول شود
محمدجواد عسکری نماینده منتخب مردم شهرستانهای داراب و زرین دشت در مجلس شورای اسلامی نیز با بیان اینکه ظرفیتهای استان فارس در بخشهای گوناکون منحصر به فرد است و باید برای رشد و تعالی آن تلاش شود، اظهار داشت: امروز مردم و جوانان در موضوع بیکاری گلایهمند هستند که هنوز نتوانستیم از ظرفیتهای موجود برای اشتغال آنان چارهاندیشی کنیم که باید ظرفیتهای را به بالفعل تبدیل کنیم.
وی افزود: در بخش کشاورزی فارس باید تحول ایجاد شود و در این راه یکی از برنامهها این است که دولت را مکلفت کنیم محصولات را تصمینی خریداری کنند تا خروجی آن مثبت باشد.
عسکری خاطرنشان کرد: استان فارس در بخش صنعت، حوزه خدمات و گردشگری نیز نیازمند توجه است که این موضوعات نیز نگاه انقلابی توجه شود.
رحیم زارع نماینده منتخب شهرستانهای آباده، خرمبید و بوانات در مجلس شورای اسلامی یکی از اولویتهای استان را بهبود کسب و کار و اشتغال عنوان کرد و اظهار داشت: در این راه باید نگاه شعاری را کنار گذاشت و برنامه راهبردی و اقتصادی استان را مجمع نمایندگان محور باشند.
وی بیان کرد: خجالت میکشیم که بگوییم رئیس مجمع نمایندگان فارس در ادوار قبل به صورت قرعه کشی انتخاب میشد، امیدواریم که در این دور با یک وحدت، همدلی و هم افزایی صورت گیرد.
شورای عالی برنامهریزی در مجمع نمایندگان استان فارس تشکیل شود
منتخب مردم شهرستانهای سپیدان و بیضا نیز در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت:راهاندازی کارگروههای مشورتی یکی از موضوعهای مهم برای رشد و تعالی استان است که باید تشکیل این کارگروهها را از روستاها آغاز کنند تا مردم خودشان را نماینده بدانند.
محسن علیزاده افزود: تشکیل شورای عالی برنامهریزی در مجمع نمایندگان استان فارس نیز میتوانند یکی از راهکارهای مهم در برطرف کردن مشکلات فارس باشد.
حجتالاسلام ملکمکان رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه استان فارس نیز اظهار داشت: 76 نهاد نمازجمعه در استان فارس فعال است و ارتباط نزدیک نمایندگان با ائمه جمعه میتواند آنان را در تصمیمهای مختلف به ویژه کلان همراهی کنند که انتظار است این ارتباط نمایندگان و ائمه جمعه تقویت شود.
وی افزود: امیدواریم در تصیم گیریهایی که برای استان گرفته میشود توزیع عادلانه انجام و همه نقاط مورد توجه نمایندگان مجلس قرار گیرد.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان فارس نیز با بیان اینکه درخواست ما از نمایندگان این است توجه جدی به نظام بودجهنویسی داشته باشند، اظهار داشت: محروم بودن دستگاههای انقلابی از بودجه امروز به عنوان یک خلا جدی است که باید مورد توجه نمایندگان قرار گیرد.
وی افزود: در حال حاضر ساختار تخصیص اعتبار به دستگاههای فرهنگی نیاز به رابطه دارد که این نیز از مشکلات و معضلات اجرای قانون است که باید مورد توجه قرار گیرد.
حجتالاسلام مهرابی با تاکید بر اینکه توجه به حوزههای فرهنگی و ظرفیتهای مردم نهاد در استان فارس نیازمند یک توجه جدی است، تصریح کرد: خواهش ما این است مرکز تجمعهای مردمی از هتلها، فرهنگسراها و رستورانها به مساجد سوق داده شود.
وضعیت معیشت مردم مناسب نیست
نماینده منتخب مردم شهرستانهای لارستان، خنج و گراش در مجلس شورای اسلامی نیز اظهار داشت: وضعیت معیشت ما بسیار بدتر از این است که فکر میکنیم و در این راه باید علما باید همراهی و همدلی لازم را با نمایندگان داشته باشند.
حسین حسینزاده افزود: هنوز کار ما آغاز نشده، عزل و نصبهایی را برای ما تحمیل میکنند و باید اعلام کرد نباید نمایندگان در این وادی ورود کنند.
وی با بیان اینکه وحدت و همدلی عملی باید اولویت مجمع نمایندگان فارس باشد، بیان کرد: امروز صنعت فارس خاموش شده و باید با یک همدلی و همگرایی به سمت رونق و توسعه برویم.
نماینده منتخب مردم شهرستان اقلید در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: یکی از ضعفهای استان فارس و شهرستانهای آن در موضوع تربیت نیروی انسانی است که در این زمینه متاسفانه کادرسازی مناسب انجام ندادهایم.
مسلم صالحی افزود: اگر کادرسازی فارس را نسبت به سایر استانهای دیگر مقایسه کنیم به این نتیجه میرسیم که فارس ضعیف است و باید طوری برنامهریزی شود که نیروهای انسانی را در کابینه آینده دولت داشته باشیم.
عبدالعلی رحیمی نماینده منتخب مردم شهرستانهای خرامه، کوار و سروستان در مجلس شورای اسلامی نیز اظهار داشت: استفاده از پتانسیل نیروی انسانی جوان که 50 درصد جمعیت فارس را تشکیل میدهند و اجرایی سازی بیانیه گام دوم انقلاب موضوع مهمی است که باید به آن توجه شود.
حجتالله فیروزی نماینده مردم شهرستان فسا در مجلس شورای اسلامی نیز اظهار داشت: در موضوع اشتغال فارس نیاز به یک تحول دارد که امیدواریم با وحدت و همدلی مجمع نمایندگان فارس این مهم در اولویت برنامهها قرار گیرد.
محمدرضا رضایی منتخب مردم شهرستانهای جهرم و خفر در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: مردم بخاطر نظام، انقلاب، رهبری و شهدا پای صندوق آمدند و باید از تمام ظرفیتهای استان فارس و نخبگان و متخصصان که دغدغه فارس را دارند دور هم آمده و مسائل استان را بررسی کنند.
وی با بیان اینکه در کنار هم بودن 18 نماینده در مجلس میتواند بسیار تاثیرگذار باشد گفت: تحقق برخی از مطالبات کلان استان فارس از جمله پیوستن به دریا نیازمند همگرایی و اتحاد نمایندگان است.
در فارس نیازمند راه اندازی اورژانس اقتصادی هستیم
رئیس کل دادگستری استان فارس نیز با تبریک به حجت الاسلام والمسلمین دژکام به عنوان انتخاب به عنوان نماینده خبرگان رهبری و نمایندگان مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: امیدواریم نمایندگان در افزایش سرمایههای اجتماعی تحول ایجاد کنند.
حجتالاسلام سیدکاظم موسوی افزود: دادگستری استان فارس از چندماه قبل از انتخابات فعال بود و همه قسمتها کار کردند و نقش آن در انتخابات تاثیرگذار بود و نتیجه آن انتخابات سالم، پرشور و کم حاشیه بود که نقش همکاران و قضات تاثیرگذار بود.
وی بیان کرد: در 400 صفحه مشکلات استان فارس به تفکیک هر شهرستان را تهیه کردیم و دعوت میکنیم برای پیگیری و بررسی این مشکلات نمایندگان همراهی لازم را انجام دهند.
رئیس کل دادگستری استان فارس گفت: ضابطهمند کردن فضای مجازی و رفع معضلات اجتماعی کلانشهر شیراز از موضوعهایی است که درخواست داریم در اولویت کار نمایندگان باشد.
وی بیان کرد: در فارس نیازمند راه اندازی اورژانس اقتصادی برای برطرف کردن مشکلات صنایع و تولیدکنندگان هستیم.
حجتالاسلام موسوی از نمایندگان خواست: در مجلس تابع فرمایشات رهبری بود و شعارهای انقلاب را نیز با صدای بلند بیان کنند.
فرهاد طهماسبی نماینده منتخب مردم شهرستانهای استهبان، نیریز و بختگان در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت:وظیفه اصلی ما قانونگذاری و تصویب قوانینی است که با آن سرنوشت کشور رقم میخورد که در این راه نیاز است در موضوع قانونگذاری و تصویب مصوبات اهتمام بیشتری داشته باشیم.
وی افزود: در مجلس شورای اسلامی باید راه و مسیر فساد بسته شده و به برطرف کردن مشکلات اجتماعی توجه شود.
طهماسبی گفت: 70 درصد از مردم روستاهای حوزه انتخابیه ما با مشکل آب آشامیدنی روبرو هستند که باید در این زمینه تامین آب آشامیدنی اولویت اصلی باشد.