۱۶ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۶:۴۱
کد خبر: ۷۳۲۰۸۲
در راستای ترویج معارف فاطمی؛

پژوهشکده حرم بانوی کرامت از پژوهش‌های حوزه بانوان فاطمی حمایت می‌کند

پژوهشکده حرم بانوی کرامت از پژوهش‌های حوزه بانوان فاطمی حمایت می‌کند
مدیر قرآن و معارف عترت حرم بانوی کرامت از حمایت پژوهشکده حرم مطهر بانوی کرامت از پژوهش‌های حوزه بانوان فاطمی خبر داد.

به گزارش خبرنگار سرویس حوزه و روحانیت خبرزاری رسا، حجت الاسلام سید احمد مشرف مدیر قرآن و معارف عترت حرم بانوی کرامت طی دیدار با حجت الاسلام والمسلمین مریجی رئیس دانشگاه باقر العلوم(ع) و معاون آموزش دفتر تبلیغات حوزه علمیه قم به بررسی مقاله علمی پژوهشی بازخوانی مولفه های تبیینی خطبه های بانوی کربلا در کوفه و شام پرداخت.

در ابتدای این دیدارحجت الاسلام مشرف با اشاره به چشم انداز و پشتیبانی پژهشکده حرم بانوی کرامت در محورهای مختلف از جمله محور مطالعات بانوان فاطمی و پشتیبانی از موضوعات بانوان فاطمی با تشکر از کتابت این مقاله توسط حجت الاسلام و المسلمین مریجی از ایشان به عنوان خادم پژوهشی آستان مقدس حرم بانوی کرامت یاد نمودند و اظهار امیدواری کردند در آینده نزدیک این مقاله به یک کتاب ازرشمند تبدیل شود.

در ادامه نیز حجت الاسلام والمسلمین مریجی با اشاره به محتوای این مقاله پژوهشی گفت: جهاد تبیین یک وظیفه همگانی و امری غیر قابل اجتناب در جامعه امروزی است اما مسئله مهم در این خصوص داشتن الگو و الگوگیری از مولفه های خاص تاریخی و اجتماعی است.

وی افزود: حضرت زینب سلام الله علیها به عنوان پرچمدار جهاد تبیین در واقعه کربلا می تواند الگوی بسیار خوبی برای جهادگران باشد و ما در این مقاله به بررسی دو خطبه معروف حضرت در شام و کوفه پرداخته ایم و مولفه های جهاد را استخراج کرده ایم.

رئییس دانشگاه باقر العلوم تاکید کرد: تحلیل محتوا و تبیین انواع مولفه های تبیین بدون پیش فرض های ذهنی و بررسی زمان و مکان ایراد خطبه و همچنین نوع خطابه در مقابل کوفیان و شامیان از مهم ترین محورهای این مقاله است.

وی یادآور شد: هشدار و روشن گری نسبت به گذشته مخاطبان، حال و آینده مخاطبان خطبه ها بسیار مهم است چرا که حضرت زینب سلام الله علیها، در این خطبه ها با نگاهی متفاوت در خطبه های خود دست به افشا گری می زند.

ارسال نظرات