۰۹ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۴:۴۶
کد خبر: ۲۰۳۷۳۲
نماینده ولی فقیه در لرستان:

اعتکاف نقش بسزایی در تربیت نسل جوان دارد

خبرگزاری رسا ـ نماینده ولی فقیه در لرستان با بیان این که بهترین برنامه‌ای که با روح جوان سازگاری دارد مراسم معنوی اعتکاف است، گفت: اعتکاف نقش بسزایی در تربیت نسل جوان دارد.
حجت الاسلامسيد احمد  ميرعمادي-امام جمعه خرم آباد

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در خرم آباد، حجت‌الاسلام والمسلمین سیداحمد میرعمادی، نماینده ولی فقیه در استان لرستان، پیش از ظهر امروز در جلسه هماهنگی مراسم معنوی اعتکاف که در بیت امام جمعه خرم آباد برگزار شد، با بیان این که تربیت دینی جوانان مهم ترین وظیفه است، گفت: اعتکاف مهم ترین عامل تربیت نسل جوان است.

وی بیان داشت: اعتکاف و معتکف شدن آثار اخلاقی، تربیتی، روحی، روانی، فردی، اجتماعی و سازندگی فراوانی دارد.

حجت الاسلام والمسلمین میرعمادی با اشاره به این که اعتکاف در دین اسلام اهمیت بالایی دارد، افزود: کار کردن برای اعتکاف کار پیامبران بزرگی همچون ابراهیم و اسماعیل(ع) است.

وی با تأکید بر بیان احکام اعتکاف پیش از برگزاری مراسم خاطرنشان کرد: اعتکاف زمینه رشد معنوی و تعالی افراد را فراهم می آورد.

نماینده ولی فقیه در لرستان در ادامه تأکید کرد: برای برگزاری مراسم معنوی اعتکاف در این ایام باید جهت دهی صحیحی داشته باشیم.

امام جمعه خرم آباد با بیان این که هدف از اعتکاف باید توجه به خدا و خودسازی درونی باشد، بیان داشت: ضرورت دارد که مبلغ و امام جماعت در این ایام نیز در مساجد معتکف باشند.

حجت الاسلام والمسلمین میرعمادی در ادامه با اشاره به این که مکان اعتکاف باید در مساجد جامع و مصلاها برگزار شود تا مردم از لحاظ مکان مشکل نداشته باشند، خاطرنشان کرد: صداو صیما نقش بسزایی در آشنا کردن مردم با احکام اعتکاف دارد.

نماینده ولی فقیه در لرستان با تأکید بر نقش رسانه ملی در ترویج و تبلیغ مراسم معنوی اعتکاف بیان داشت: صداوسیما باید تلاش کند در این ایام برنامه های جامعی در رابطه با برگزاری مراسم معنوی اعتکاف داشته باشد.

وی افزود: صداوسیمای لرستان زمینه حضور کارشناسان، مبلغان، روحانیان  و ائمه جماعات را در برنامه های تلویزیونی خود فراهم کند./9451/پ203/غ

ارسال نظرات