۳۰ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۳:۵۶
کد خبر: ۲۰۶۵۷۴
یکم خردادماه؛

کنگره آیت الله مشکینی در اردبیل برگزار می شود

خبرگزاری رسا ـ مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اردبیل، از برگزاری کنگره بزرگداشت آیت الله مشکینی با حضور علمای مشهور کشوری در اردبیل خبر داد و گفت: کنگره آیت الله مشکینی در روز اول خرداد ماه با سخنرانی علمای کشوری در اردبیل برگزار می شود.
مرحوم آيت الله مشکيني

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در اردبیل، سید ناصر اسحاقی، مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اردبیل، پیش از ظهر امروز در جمع خبرنگاران، با اشاره به برگزاری کنگره آیت الله مشکینی در اردبیل، گفت: در این کنگره از علمای مشهور قم و تهران نظیر آیت‌‌الله ری شهری، آیت‌الله استادی، آیت‌الله عادلی و قاضی عسگر به همراه علمای به نام تهران دعوت شده است.

 

وی افزود: در تلاش هستیم تا حجت‌الاسلام اجاق‌نژاد نماینده مقام معظم رهبری در جمهوری آذربایجان در این همایش حضور پیدا کند اما سخنران ویژه این کنگره آیت‌الله ری شهری و قاضی عسگر خواهند بود.

 

اسحاقی، یکی از اهداف شورای فرهنگ عمومی را در برگزاری این همایش، معرفی اردبیل و سابقه دیرین این دیار در تربیت چهره‌های تاثیرگذار و معرفی علمای وارسته اردبیل، بیان کرد و اظهار داشت: این کنگره فضایی را فراهم می‌آورد تا بزرگان علمی و فقهی اندیشمند معاصر در این استان حضور پیدا کرده و همه ما از این ظرفیت بهره بگیریم.

 

مدیر کل فرهنگ و ارشاد اردبیل، خاطرنشان کرد: کنگره بزرگداشت آیت‌الله مشکینی از  ساعت 9 صبح روز پنج شنبه، اول خرداد ماه در سالن ولایت اردبیل برگزار می‌شود و در این کنگره از کتاب زندگینامه و مبارزات این اندیشمند فقیه که به قلم علی درازی نویسنده اردبیلی تالیف شده و با پشتیبانی مرکز اسناد انقلاب و دارالحدیث منتشر شده رونمایی می‌شود.

 

وی افزود: اعضای ستاد کنگره آیت‌الله مشکینی تصمیم گرفته‌اند تا در کنار ارائه مقالات و سخنرانی‌ها با هدف گسترش رویکرد مطالعه کتاب‌ و آشنایی نسل جوان با بزرگان و علما و فقها از جزوه حکایت‌های تربیتی آیت‌الله مشگینی سوالات بیست‌گانه‌ای را طراحی کنند که منبع جزوه و سوالات در سایت صدا و سیما در اختیار مخاطبان است تا پاسخ‌های درست خود را به سوالات طرح شده بدهند و در روزهای آینده به ادارات ارشاد تحویل دهند تا در نیمه شعبان به قید قرعه به برندگان جوایزی اهدا شود./937/پ202/ب

ارسال نظرات