۰۹ خرداد ۱۳۹۳ - ۰۰:۵۰
کد خبر: ۲۰۷۸۱۳
عضو مجلس خبرگان رهبری:

عالمان دین در زمان غیبت اسلام را زنده نگه داشته‌اند

خبرگزاری رسا ـ نماینده مردم قزوین در مجلس خبرگان رهبری ابراز داشت: در زمان غیبت امام زمان‌(عج) عالمان دین هستند که مردم را از شیطان فاصله می‌دهند و اگر آن‌ها نباشند احدی بر دین باقی نمی‌ماند.
آيت الله اسلامي1 آيت الله اسلامي1

به گزارش خبر‌‌نگار خبر‌گزاری رسا در قزوین، حجت الاسلام والمسلمین علی اسلامی، نماینده مردمی قزوین در مجلس خبرگان رهبری شب گذشته هشتم خرداد در سلسله نشست‌های مهدویت در امام‌زاده زبیده خاتون قزوین با بیان سوالاتی مانند آیا در زمان غیبت امام زمان‌(عج) دین به حال خود رها می‌شود؟ آیا در زمان غیبت امام زمان(عج) که نه پیامبر(ص) و نه امامی وجود دارد امر دین لغو خواهد بود؟ و چه کسی وظیفه ترویج دین و تفسیر آیات قرآن را برعهده دارد؟ و در حال حاضر که علم پیشرفت کرده است چه کسی وظیفه‌ پاسخ‌گویی به سؤالات را برعهده دارد؟ گفت: بر اساس روایتی از امام هادی(ع) پس از این‌که امام زمان‌(عج) غائب شدند، علمایی هستند که مردم را به سوی خدا دعوت و همچنین از دین و قرآن با استدلال و برهان دفاع می‌کنند و اگر عالمان دین نباشند مردم مرتد خواهند شد.

 

حجت الاسلام والمسلمین اسلامی ابراز داشت: در زمان غیبت امام زمان‌(عج) عالمان دین هستند که مردم را از شیطان فاصله می‌دهند و اگر آن‌ها نباشند احدی بر دین اسلام باقی نمی‌ماند و به دلیل عدم شناخت صحیح دین کافر می‌شوند.

 

امام جمعه تاکستان با بیان این‌که اگر علمای دین نبودند ما چیزی از دین اسلام را دریافت نمی‌کردیم، اظهار داشت: خداوند در زمان غیبت امام زمان(عج) علمای دین را به حمایت از دین اسلام موظف کرده است تا در این دوران اسلام و قرآن حفظ و کامل منتقل شود.

 

ترویج دین برعهده‌ی علما است

عضو مجلس خبرگان رهبری در ادامه افزود: با غیبت امام زمان(عج) دین بدون صاحب و ولی نمی‌ماند بلکه ترویج دین برعهده‌ علما است و نباید این اصل را زیرپا بگذاریم زیرا خداوند برای هر امری تدبیر اندیشیده است.

 

حجت الاسلام‌ والمسلمین اسلامی در پایان گفت: امام زمان‌(عج) در نامه‌ای به اسحاق‌ابن‌یعقوب گفته‌اند که پس از این‌که من غائب شدم ببین که چه کسی احادیث ما را روایت می‌کند و مطالب ما را می‌گوید، وی از طرف من حجت بر شما خواهد بود./955/202/ع

ارسال نظرات