۱۹ خرداد ۱۳۹۴ - ۲۳:۲۶
کد خبر: ۲۶۶۲۸۶
استاد حوزه علمیه قزوین:

روحانیت در رأس تبلیغات دینی و قرآنی هستند

خبرگزاری رسا ـ استاد اخلاق حوزه علمیه قزوین گفت: ماه شعبان ماه رسول خداست و اعمال مستحبی را مسلمانان باید در این ماه انجام دهند و اگر اعمالمان مورد تأیید رسول اکرم باشد مورد قبول خداوند هم قرار خواهد گرفت.
روحانيت

حجت الاسلام علی مرادخانی استاد حوزه علمیه قزوین در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری رسا در قزوین، درباره برکات ماه شعبان گفت: اعیاد گذشته و نیمه شعبان را به همه هموطنان و مسلمانان جهان تبریک عرض می کنم و نیمه شعبان که کمتر از شب های قدر نیست بسیار سفارش شده است.

 

حجت الاسلام مرادخانی با بیان این‌که اعمال بسیار مهمی در ماه شعبان سفارش شده است تصریح کرد: انجام بسیاری از اعمال در این ماه سفارش شده است از جمله صلوات شعبانیه، روزه گرفتن، صدقه دادن و مناجات شعبانیه و دعای کمیل که خواندن آن بسیار تاکید شده است.

 

استاد حوزه علمیه قزوین با بیان این‌که اعمالمان باید با اخلاص باشد افزود: ماه شعبان ماه رسول خداست و اعمال مستحبی را مسلمانان باید در این ماه انجام دهند و اگر اعمالمان مورد تایید رسول اکرم باشد مورد قبول خداوند هم قرار خواهد گرفت.

 

روحانیت پایه های ایمانی مردم هستند

حجت الاسلام مرادخانی با بیان این‌که روحانیت بر ایمان مردم تاثیر می‌گذارد تاکید کرد: روحانیان در مساجد با سخنرانی احادیث و علوم قرآنی را به گوش مردم برسانند و به طور مستقیم با مردم در ارتباط باشند و به سوالات آنها پاسخ درست و قانع کننده ای بدهند در این صورت مردم به دین اسلام علاقه بیشتری نشان می دهند.

 

وی در ادامه افزود: افزون بر روش سنتی روشهای دیگری مانند رسانه ها، سایتها، وبلاگها و اینترنت برای تبلیغ و ترویج دین مبین اسلام وجود دارد.

 

استاد حوزه علمیه قزوین با بیان این‌که جوانان ما مورد حمله دشمنان هستند افزود: جوانان بیشترین مخاطبان ما هستند علما باید جوانان را به احادیث و آثار دینی علاقه مند کنند چون دشمنان به طور غیر مستقیم و حمله مجازی به جوانان ما آسیب می رسانند و بین آنها و ائمه اطهار فاصله می اندازند.

 

عمل به آثار دینی نقطه عطف تبلیغ است

حجت الاسلام مرادخانی با بیان این‌که روحانیت در رأس تبلیغات دینی و قرآنی هستند تصریح کرد: مردم به روحانیت اعتماد دارند و در صورت هر مشکلی به سراغ آنها می روند و روحانیت نباید تنها به سخنرانی تکیه کنند و باید به هرآنچه که می گویند عمل کنند تا مردم با مشاهده اعمال و رفتار آنها بیشتر به دین اسلام علاقه مند شوند و توجه خاصی به آن کنند.

 

وی در پایان گفت: امروزه در بیشتر کشورها شاهد بیداری اسلامی هستیم با وجود اینکه دشمنان و منافقان بسیاری وجود دارند که می خواهند اصل و بنیان اسلام را از بین ببرند و علما باید هوشیارانه عمل کنند تا دشمنان به مقاصد شومشان نرسند./849/ت302/ب4

ارسال نظرات