۳۱ تير ۱۳۹۴ - ۱۸:۴۵
کد خبر: ۲۷۶۱۲۸

نشست هماهنگی ستاد کنگره شهدای چهارمحال و بختیاری برگزار شد

خبرگزاری رسا ـ نشست هماهنگی ستاد کنگره شهدای چهارمحال و بختیاری، عصر امروز با حضور نماینده ولی فقیه در این استان، استاندار و اعضا به میزبانی دفتر امام جمعه شهرکرد برگزار شد.
 يادواره شهداي انقلاب اسلامي

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در شهرکرد، نشست هماهنگی ستاد کنگره شهدای چهارمحال و بختیاری، عصر امروز با حضور نماینده ولی فقیه در این استان، استاندار و اعضا به میزبانی دفتر امام جمعه شهرکرد برگزار شد.

 

در ابتدای این نشست، حجت الاسلام والمسلمین محمدعلی نکونام، نماینده ولی فقیه در چهارمحال و بختیاری، با اشاره به جایگاه شهدا و حقی که آن ها به گردن مردم و مسؤولان دارند، گفت: اگر همه نیروها و استعدادهای استان را بسیج کنیم تنها گوشه ‌ای از حق شهدا را ادا کرده‌ایم.

 

وی روند پیش روی برنامه های کنگره شهدای این استان را مطلوب ارزیابی کرد و افزود: لازم است همه تلاش ‌ها را به کار گیریم تا از این طریق بتوانیم بخشی از حقوق شهدا را ادا کنیم.

 

نماینده ولی فقیه در چهارمحال و بختیاری، نقش آفرینی زنان در عرصه های مختلف را یادآور شد و اظهار داشت: حق خدماتی که قشر بانوان در انقلاب و دفاع مقدس انجام داده‌اند ادا نشده است و می ‌طلبد که این موضوع هرچه بیشتر مورد توجه قرار گیرد.

 

در ادامه نشست نیز قاسم سلیمانی، استاندار چهارمحال و بختیاری، برگزاری این کنگره را نماد عینی همدلی و همزبانی دانست و ابراز داشت: همه دستگاه ‌ها و مسؤولان استان برای ایجاد تحول عظیم و ادامه راه شهدا دست به دست یکدیگر داده ‌اند و این ستودنی است.

 

سلیمانی افزود: برگزاری کنگره شهدا کاری ارزشمند و حماسی خواهد بود که تا کنون طبق روال قانونی، منطقی و انقلابی پیش رفته است.

 

استاندار چهارمحال و بختیاری تأکید کرد: بحث شهدا و خانواده ‌هایشان نباید سیاسی شود و در همین زمینه جهت‌گیری ‌های سیاسی و عملکرد سلیقه ‌ای نباید صورت بگیرد.

 

رضا محمدسلیمانی، فرمانده سپاه حضرت قمربنی هاشم(ع) چهارمحال و بختیاری نیز در این نشست، با اشاره به این که اسناد شهدا منبع ارزشمند و سرمایه گران‌ بها برای استان هستند، افزود: تاکنون 500 هزار سند از شهدای استان جمع‌آوری شده است.

 

وی از برگزاری جلسات کارشناسی و تشکیل 22 کمیته در راستای برگزاری هرچه بهتر کنگره 2400 شهید استان چهارمحال و بختیاری خبر داد و افزود: 13 کارگروه به منظور کار کارشناسی نیز تشکیل شده است.

 

محمدسلیمانی، تعداد شهدای شاخص استان را 92 نفر عنوان کرد و با تأکید بر این که سرداران واقعی همه شهدا هستند، تصریح کرد: از این تعداد 51 نفر از آن ‌ها سرداران، 6 نفر از آن‌ ها امیران، 28 نفر از آن‌ ها فرماندهان و 7 نفر از دیگر سرافرازان هستند.

 

قدرت‌الله رییسی، مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران چهارمحال و بختیاری نیز در ادامه جمع ‌آوری اسناد شهدا، بیش از چهار هزار ساعت مصاحبه تصویری با خانواده شهدا، 45 مستند تنظیم شده از زندگی سرداران و جانبازان شیمیایی و قطع عضو را از مهم‌ترین اقدامات کمیته جمع آوری و امور ایثارگران عنوان کرد.

 

عباس عباسی، مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس چهارمحال و بختیاری نیز در ادامه نشست، آماده سازی موزه دفاع مقدس برای کنگره، آماده سازی بیش از 10 جلد کتاب، خاک‌ سپاری چند شهید گمنام در استان، جمع‌آوری 45 هزار سند در موزه دفاع مقدس، جمع‌آوری بیش از 800 عکس ناب از شهدا و ساخت 10 مستند با موضوع شهدا را از مهم‌ترین اقدامات کمیته گنجینه‌ها دانست و اظهار داشت: باید  آثار شهدا را به علم تبدیل کنیم.

 

عظیمی، مسؤول کمیته روابط عمومی و اطلاع رسانی ستاد کنگره شهدای چهارمحال و بختیاری نیز از ساخت 427 برنامه در صدا و سیما خبر داد و افزود: در واحد خبر 71 برنامه، در واحد صدا 177 برنامه، در حوزه سیما 172 برنامه و در حوزه موسیقی شش عنوان برنامه در قالب کمیته روابط عمومی و اطلاع رسانی پیش بینی شده است.

 

گفتنی است در پایان این نشست سایت کنگره شهدای چهارمحال و بختیاری با حضور امام جمعه شهرکرد و سایر اعضا افتتاح شد./9457/پ202/ب4

ارسال نظرات