شبکه اجتماعی بلاغ راهاندازی شد

به گزارش خبرگزاری رسا، همزمان با اعیاد شعبانیه شــبکه اجتماعـی بلاغ به همت و پیگیری اداره کل اطلاع رسانی و تبلیغ نوین دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم، راه اندازی شد.
شبکه اجتماعی بلاغ، در راستای معرفی مبلغان نوین و گروه های تبلیغی فعّال در عرصه تبلیغ نوین(فضای مجازی، رسانه و هنری) و ارتباط گیری آسان و سریع با یگدیگر فراهم آمده است.
قابلیت های این شبکه اجتماعی عبارت از معرفی حوزه فعالیّت مبلّغان نوین(فضای مجازی، رسانه، هنری)؛ جستجوی اعضاء و فعّالان عرصه تبلیغ نوین متناسب با مهارت ها، حوزه فعالیّت، تخصّص موضوعی؛ آشنایی با فعّالیت گروه های تبلیغی در عرصه تبلیغ نوین؛ ارتباط و مکاتبه با مدیران گروه های تبلیغی فعّال در عرصه تبلیغ نوین؛ آشنایی با توانمندی دیگر مبلّغان و تشکیل گروه بعد از شناسایی افراد علاقمند و توانمند؛ بارگذاری و انتشار مطالب مفید و مشاهده و مطالعه مطالب دیگر کاربران است.
مبلغان نوین از اینجا می توانند به حساب کاربری خود در شبکه اجتماعی بلاغ وارد شوند./998/102/ب2
منبع: بلاغ