۰۱ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۵:۵۹
کد خبر: ۴۳۹۴۳۰
خادم‌الحسینی مطرح کرد؛

ضرورت کار مطالعاتی درباره دفاع مقدس

ضرورت کار مطالعاتی درباره دفاع مقدس
موسس پژوهشکده علوم و معارف دفاع مقدس گفت: متاسفانه بعد از تمام شدن دوران جنگ با وجود این همه دانشگاه و سازمان درباره آن کار مطالعاتی نشد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، سردار معز خادم‌الحسینی موسس پژوهشکده علوم و معارف دفاع مقدس امروز در یادواره شهدای لشکر ۱۰ سیدالشهدا با حضور خانواده شهدا در سالن همایش های بهشت زهرا برگزار شد، گفت: متاسفانه بعد از تمام شدن دوران جنگ با وجود این همه دانشگاه و سازمان درباره آن کار مطالعاتی نشد.

 

وی افزود: دوران دفاع مقدس داستان گنجی است که بسیاری تمایل ندارند که بیرون ریخته شود چرا که اگر تقوا و اخلاص جلوه‌‌گر شود دیگر جایی برای زر، زور و تزویر نخواهد ماند، گنج دوران دفاع مقدس و بهشت زهرا بزرگترین مرکز نیروبخش در جهان برای مبارزه با فقر، فساد و تبعیض است.

 

موسس پژوهشکده علوم و معارف دفاع مقدس با اشاره به اینکه نقطه تجلی‌گاه ارزش‌های انقلاب اسلامی دوران دفاع مقدس است، عنوان کرد: واکاوی دوران دفاع مقدس شکستن حصار عدم فکر به اتفاقات منطقه، فساد اقتصادی و بانکی یا مطالبات رهبری است.

 

خادم‌الحسینی با اشاره به اینکه رزمندگان در دوران دفاع مقدس همواره دشمن را رصد می‌کردند، اظهار داشت: در دوران دفاع مقدس حتی هنگامی که قطعنامه ۵۹۸ را پذیرفتیم ما در اوج قدرت با دشمن می‌جنگیدیم چراکه ما دست برتر داشتیم.

 

وی درباره بصیرت داشتن جوانان انقلابی گفت: بصیرت داشتنن یعنی در جایی که امام را نمی‌بینی به گونه‌ای با دشمن مبارزه کنی که مطابق با نظر و دید امام باشد.

 

این فرمانده دوران دفاع مقدس با اشاره به اینکه قصه برجام و قطعنامه ۵۹۸ یکی است، بیان داشت: با پذیرش قطعنامه ۵۹۸ دشمن تصور کرد ما در نقطه ضعف قرار گرفتیم بنابراین تصمیم گرفت مجدد به ایران حمله کند اما طی دو روز مقاومت سخت و طاقت فرسا با دادن شهدای زیاد دشمن به این نتیجه رسید که نمی‌تواند کاری از پیش ببرد.

 

در ادامه سعیدی یکی دیگر از فرماندهان دوران دفاع مقدس گفت: وقتی پیام امام راحل درباره پذیرش قطعنامه ۵۹۸ به ما رسید رزمندگان شروع به گریه کردند که مبادا پذیرش این قطعنامه در اثر کوتاهی آنها بوده باشد.

 

وی افزود: بعد از پذیرش قطعنامه دشمن بدون توجه به آن قصد حمله به ما را کرد اما با دیدن مقاومت سربازان ما فهمید که نمی‌شود با نیروهای ایرانی جنگید همچنین متوجه شد که ایران سرزمینی نیست که بتوان در آن نفوذ کرده و دوام آورد.

 

سعیدی در پایان خاطرنشان کرد: رزمندگان ما در هوای بسیار گرم خوزستان بدون امکاناتی همچون سلاح و غذا در مقابل دشمن تا بن دندان مسلح ایستادند امیدورایم که مسئولان این مسائل را درک کرده و برای حفظ خون شهدا و استقلال این کشور تلاش کنند./202/807/ب1

ارسال نظرات