پذیرش مسؤولیت تکمیل خدمت گذشتگان است/ تخریب مسؤولان گذشته مغایر با سیره و منش انبیا

به گزارش خبرگزاری رسا از شیراز، آیتالله اسدالله ایمانی، نماینده ولی فقیه در استان فارس، بعدازظهر امروز در آیین تودیع و معارفه فرمانده سپاه فجر فارس، اظهار داشت: انبیاء الهی هرکدام تکمیلکننده رسالت نبی قبل بودند و تکلیف آنان به کمال رساندن پیام رسولان پیشین بود.
وی افزود: در فضای خدمتگزاری نظام اسلامی نیز مسؤولیت برای ادای تکلیف بوده و تخریب مسؤولان گذشته مطابق سیره و منش انبیاء نیست.
آیتالله ایمانی ادامه داد: گاه شاهد آن هستیم که مسؤولان ما بخش زیادی از وقت و فرصت در حال گذر خدمت را به تخریب مسؤولان قبل از خود اختصاص میدهند درحالیکه در نظام ما خدمتگزاری مبتنی بر اعتقاد و ایمان الهی بوده به تأسی از تمام انبیا که مصدق نبی قبل از خود بودند، مسؤولان نظام اسلامی نیز باید تنها به فکر استفاده بهینه از فرصت خدمت باشند.
فرمانده قرارگاه امام حسین(ع) نیز در این آیین، گفت: به فضل خدا فرمانده جدید سپاه فجر فارس فردی با ایمان و انقلابی است.
سردار غلامحسین غیبپرور افزود: ما در استان فارس یا نقاط دیگر کشور هرکجا باشیم باید در مسیر ولایت حرکت کنیم و لحظهای اجازه غفلت و کمکاری نداریم.
شایان ذکر است، در این آیین ضمن تجلیل و تکریم خدمات سردار سرتیپ دکتر غلامحسین غیبپرور در کسوت فرماندهی سپاه فجر فارس، سیدهاشم غیاثی بهعنوان فرمانده جدید سپاه فجر فارس معرفی شد./۹۱۹/102/ب2