۲۰ مهر ۱۳۹۵ - ۲۳:۴۷
کد خبر: ۴۵۵۰۲۴
امام جمعه پلدختر:

انتقال پیام امام حسین رسالت اصلی عزاداران حسینی است

امام جمعه پلدختر با تأکید بر ضرورت تأمل در اهداف قیام عاشورا از سوی عزاداران حسینی، گفت: انتقال پیام امام حسین(ع) رسالت اصلی عزاداران حسینی است و از این فرصتها باید برای هدایت اندیشه ها استفاده کرد.
امام جمعه پلدختر

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در خرم آباد، حجت الاسلام محمد سوری، امشب در جمع عزاداران حسینی در میدان شهید بهشتی شهرستان پلدختر با تسلیت ایام محرم، گفت: عزاداری حسینی باید همراه با عزاداری در اهداف قیام امام حسین(ع) تأمل داشته باشند.

وی با بیان اینکه عزاداری فقط بر سر و سینه زدن نیست، افزود: سوگواران واقعی باید همچون حبیب بن مظاهر اهل به جای آوردن نماز و راز و نیاز باشند.

امام جمعه پلدختر ایام تاسوعا و عاشورا را فرصتی مناسب برای هدایت اندیشه ها دانست و عنوان داشت: در این ایام با استفاده از فرصتها باید برای هدایت اندیشه ها تلاش کرد.

وی با اشاره به اینکه امام حسین(ع) برای برپایی نماز و احیای امر به معروف و نهی از منکر قیام کرد، خاطرنشان کرد: یکی از دلایل شهادت ابا عبدالله الحسین(ع) از سوی امت رسول خدا دوری آنها از نماز بود.

حجت الاسلام سوری در ادامه تصریح کرد: قاتلان سیدالشهدا(ع) اهل نماز بودند اما حق آن را به جای نیاوردند.

وی قیام عاشورا را یک حماسه ماندگار در تاریخ عنوان کرد و افزود: امام حسین(ع) مظلوم ترین آزاده تاریخ است.

امام جمعه پلدختر با اشاره به اینکه عشق و علاقه مردم به سالار شهیدان مثال زدنی و درونی شده است، بیان کرد: نماز ظهر عاشورا از وظایف عزاداران حسینی است.

وی از عزاداران خواست در نماز جماعت ظهر عاشورا شرکت کنند و مسؤولان هیأتها ظهر عاشورا عزاداران را به سمت نماز جماعت در مجموعه ورزشی شهید سرمالیان شهر پلدختر هدایت کنند.

امام جمعه پلدختر رسالت اصلی عزاداران انتقال پیام امام حسین (ع) بیان کرد و افزود: با رعایت نظم و هماهنگی بین هیأتها در ظهر عاشورا نماد فرهنگی این شهرستان را به تصویر بکشانید و عزادار حسینی باید به اهداف و آرمانهای قیام عاشورا نزدیک باشند./9459/203/ب2

ارسال نظرات