پیام تسلیت آیت الله مقتدایی در پی درگذشت آیت الله ابن الرضا
![آیت الله مقتدایی](/Original/1395/05/01/IMG16001533.jpg)
به گزارش خبرگزاری رسا، آیت الله مرتضی مقتدایی نایب رییس جامعه مدرسین در پیامی درگذشت آیت الله ابن الرضا را تسلیت گفت.
متن پیام آیت الله مقتدایی به شرح زیر است:
بسم الله الرحمن الرحیم
اذا مات العالم ثلم فیالاسلام ثلمه لا یسدها شیء
جناب حجت الاسلام و المسلمین آقاى حاج سید محمد ابن الرضا (دامت برکاته)
درگذشت والد گرامیتان عالم ربانی مرحوم آیت الله آقای حاج سید مهدی ابن الرضا خوانساری رضوان الله تعالی علیه موجب تاثر و تاسف گردید.
آن عالم خدوم، عمر مبارک خود را در راه ترویج علوم دینی، شعائر اسلامی و معارف اهل بیت عصمت و طهارت (ع) سپری نمود و با تاسیس حوزه علمیه حضرت ولی عصر عجل الله تعالی فرجه الشریف خوانسار به تربیت شاگردان و طلاب پرداخته و آثار متعدد و ارزشمندی از خود برجای گذاشتند.
اینجانب رحلت این عالم بزرگوار را به جنابعالی که خود از عالمان عامل و اندیشمندی فاضل هستید و به اخوان محترم، طلاب و اساتید حوزه علمیه خوانسار تسلیت گفته، از خداوند متعال برای آن عالم ربانی، علو درجات و برای خاندان محترمشان صبر و اجر جزیل مسئلت می نمایم.
مرتضی مقتدایی
/1323/د102/ص