محرومیت زدایی یک و نیم میلیارد ریالی خادمیاران رضوی در آران و بیدگل
![محرومیت زدایی یک و نیم میلیارد ریالی خادمیاران رضوی در آران و بیدگل](/files/fa/news/1403/11/19/835282_439.jpg)
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در کاشان، عباس آذرباد دبیر کانونهای خدمت رضوی شهرستان آران و بیدگل پنجشنبه شب در گفتوگو با خبرنگاران، گفت: به همت خادمیاران کانون خدمت رضوی شمس الشموس و مشارکت خیران این شهرستان در ایام و پر خیر و برکت اول تا هفتم شعبان یک میلیارد و ۶۳۰ میلیون و ۳۵۰ هزار ریال محرومیت زدایی داشتند.
وی افزود: مصداق خدمتی عمومی و تخصصی شامل طرح آقا حساب کردند، تهیه جهیزیه عروس، توزیع گوشت قربانی، توزیع غذای گرم و اطعام، تهیه کفش و پوشاک، تهیه محصولات مراقبتی و بهداشتی کودکان و بزرگسال، پرداخت کمک هزینههای دارو و درمان بیماران ضایعه نخاعی، مبتلا به ام اس و مبتلا به سرطان با هزینه یک میلیارد و ۶۳۰ میلیون و ۳۵۰ هزار ریال انجام شد.
آذرباد با تقدیر از هم افزایی و تعامل خوب خادمیاران این کانون با خیران و قدردانی از بانیان نیکوکار شهرستان گفت: اهدای جهیزیه کامل یک نوعروس از جمله وسایل برقی، ملزومات آشپزخانه و سرویس خواب با هزینه یک میلیارد و ۳۷ میلیون ریال انجام شد.
وی با اشاره به اینکه پرداخت کمک هزینه به بیماران سرطانی و یک خانواده دارای بیمار مبتلا به ام اس با هزینه ۱۲۶ میلیون و ۷۰۰ هزار ریال انجام شد تصریح کرد: ۲۸ بسته گوشت ۳۵۰ و ۷۰۰ گرمی گوسفند بین ایتام و سایر نیازمندان و ۴۲ پرس غذای گرم بین ۱۱ خانواده با هزینه ۲۳۵ میلیون و ۲۵۰ هزار ریال نیز توزیع شد.
به گفته وی، ۱۸ میلیون ریال کمک هزینه تهیه پنج جفت کفش برای کودکان بی سرپرست نیز واریز شد.
دبیر کانونهای خدمت رضوی آران و بیدگل یادآورشد: اعطای چهار قوطی شیر خشک برای کودکان دو خانواده، تهیه ۱۰ بسته پوشینه مراقبتی بزرگسالان برای بیماران ضایعه نخاعی، یک بسته محصولات بهداشتی و مراقبتی شامل پوشینه مراقبتی بزرگسال، مواد شوینده و دستمال مرطوب و پرداخت کمک هزینه تهیه پوشینه مراقبتی بزرگسال با هزینه ۸۱ میلیون و ۷۰۰ هزار ریال انجام شد.
آذرباد یادآورشد: خادمیاران با مشارکت خیرین مبلغ ۲۳۲ میلیون و ۷۰۰ هزار ریال برای هزینه تهیه ۳۰ پرس غذا برای کارتن خوابها در سطح شهر، کمک هزینه درمان یک بیمار و واریز کمک هزینه تهیه دارو و درمان، بستری و ایاب و ذهاب بیمار مبتلا به سرطان پرداخت کردند.
وی با تاکید بر اینکه کانون خدمت رضوی شمس الشموس از ابتدای سال جاری تا کنون اقدامات مهم و تاثیر گذار گره گشایی و محرومیت زدایی انجام داده است اظهار داشت: این کانون از جمله کانونهای فعال و تاثیر گذار آران و بیدگل شهر نمونه امام رضایی است که در ارزشیابی ماهیانه عملکرد کانونها نیز به طور معمول از لحاظ تعداد فعالیت یا جذب و هدایت مالی هزینه در رتبه نخست کانونهای شهرستان قرار دارد.
آذرباد گفت: کانون خدمت رضوی شمس الشموس دارای ۳۹ خادمیار و یاور رضوی رسمی «۳۴ خادمیار و پنج نفر یاور» است که ۶ نفر آنها از برادران و ۳۳ نفرشان از خواهران در گروه سنی ۲۰ تا ۶۰ سال هستند./۱۳۰۷/