۰۲ فروردين ۱۴۰۴ - ۰۰:۲۶
کد خبر: ۷۷۷۴۰۱
امام جمعه شهرستان مرند:

کمک به آزادی زندانیان باید به فرهنگ عمومی تبدیل شود

کمک به آزادی زندانیان باید به فرهنگ عمومی تبدیل شود
با بیان اینکه کمک به آزادی زندانیان باید به فرهنگ عمومی تبدیل شود، گفت: گلریزان یک بنای خیر و سنت پسندیده است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در آذربایجان شرقی، حجت الاسلام نعمت زاده امام جمعه شهرستان مرند، گلریزان را بنای خیر و سنت پسندیده ای دانست و گفت: با زندانی شدن افراد در پی محکومیت مالی، خانواده آنان نیز آسیب می‌بینند و از همه علی الخصوص تلاشگران اقتصادی و صاحبان صنایع و خیران و مردم عزیز درخواست می‌کنم برای آزادسازی زندانیان جرایم غیرعمد در جشن گلریزان مشارکت کنند تا گره گشای مشکلات مددجویان شود.

وی با بیان اینکه کمک به آزادی زندانیان باید به فرهنگ عمومی تبدیل شود، تصریح کرد: ترویج سنت حسنه تحت عنوان «اختصاص هزینه مراسم ترحیم به آزادسازی زندانیان» یکی دیگر از مهمترین اقداماتی است که با فرهنگ سازی درست توسط نهادهای متولی، امیدواریم روز به روز بر حجم آن افزوده شود.

نعمت زاده ادامه داد: امید است در آستانه سال نو با همکاری بیشتر طلبکاران خصوصی و با اخذ گذشت رضایتمندانه و حضور پرشور مردم و خیرین در این امر خداپسندانه، زمینه آزادی تعداد زیادی از این زندانیان را فراهم کنیم.

گفتنی است، در این جشن بالغ بر ۱ میلیارد و ۸۵۰ میلیون تومان از سوی خیرین یا نقداً پرداخت شد یا تعهد به پرداخت شد که این مبالغ جهت آزادی زندانیان جرایم غیرعمد مشمول کمک های مردمی و ستاد دیه پرداخت خواهد شد.

ارسال نظرات