۰۹ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۰۰:۱۰
کد خبر: ۷۷۹۹۹۲

ابراز همدردی حوزه علمیه فارس با مردم هرمزگان

ابراز همدردی حوزه علمیه فارس با مردم هرمزگان
فارس- مدیر حوزه علمیه استان فارس در پی حادثه آتش سوزی در بندر شهید رجایی، پیام تسلیتی برای مردم شریف استان هرمزگان صادر کرد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در فارس،  حجت الاسلام والمسلین محمودی مدیر حوزه علمیه استان فارس در پی حادثه آتش سوزی در بندر شهید رجایی، پیام تسلیتی به مردم شریف استان هرمزگان صادر کرد.
 
متن پیام بدین شرح است:
 
بسم الله الرحمن الرحیم
 
إِنَّا لِلَّهِ وَ إِنَّا إِلَیْهِ رَاجِعُونَ
 
حادثه دردآور و تأسف بار انفجار بندر شهید رجائی بندر عباس خانواده‌های بسیاری از هم‌میهنان عزیز را داغدار کرد و به کشته و مجروح شدن جمع کثیری از مردم متدین و وفادار آن سامان انجامید.
 
این مصیبت را به حضرت بقیةاالاعظم روحی فداه، مقام معظم رهبری و همه ملت ایران بخصوص خانواده‌‌های عزیز داغدار، تسلیت عرض می‌کنم و شفای عاجل مجروحان و آسیب دیدگان را از درگاه خداوند متعال مسألت می‌نمایم. 
 
مردم شریف استان فارس و حوزه های علمیه همانند آحاد مردم شریف ایران خود را داغدار این حادثه ناگوار می‌دانند و همدرد و شریک غم خانواده‌های ضایعه دیده است
 
امیدوارم همه مسؤولان بویژه دولت محترم به وظیفه و مسؤولیت خود در امدادرسانی به آسیب دیدگان به درستی و به سرعت عمل کنند تا اندکی از آلام و درد و رنج آنان کاسته گردد. ان شاء‌ الله
 
علّو درجات جان‌باختگان این حادثه و صبر و شکیبایی برای بازماندگان را از درگاه خداوند متعال خواستارم.
 
عبدالرضا محمودی 
مدیر حوزه علمیه استان فارس
برچسب ها: فارس شیراز محمودی
ارسال نظرات