۱۲ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۸:۱۰
کد خبر: ۷۸۰۳۱۸
امام جمعه بستان‌آباد:

دانش‌آموزان باید در فضایی شایسته تربیت یابند

دانش‌آموزان باید در فضایی شایسته تربیت یابند
آذربایجان شرقی- حجت‌الاسلام غفاری با اشاره به فرارسیدن روز معلم، خواستار عزم جدی برای برچیدن مدارس کانکسی و افزایش سرانه فضای آموزشی در این شهرستان شد و تأکید کرد مسئولان و خیرین باید برای تحقق این مطالبه به‌حق مردم پای کار بیایند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در تبریز، حجت‌الاسلام والمسلمین غفاری، امام جمعه بستان‌آباد، امروز در خطبه‌های نماز جمعه این شهرستان، با گرامیداشت یاد و خاطره استاد شهید مرتضی مطهری(ره) و تبریک روز معلم، به تبیین جایگاه والای معلمان در تربیت نسل جوان پرداخت.

وی با بیان اینکه معلمان چراغ هدایت جامعه و اسوه‌های تربیتی برای آینده‌سازان کشور هستند، اظهار داشت: برخورد همراه با احترام، خوش‌رویی و تکریم با معلمان، وظیفه‌ای همگانی است و نباید نسبت به جایگاه این قشر فرهیخته غفلت شود.

امام جمعه بستان‌آباد صبر، بردباری و سعه صدر را از لوازم اصلی حرفه معلمی دانست و گفت: معلم باید با اخلاق نیکو و متانت، دانش‌آموز را به‌سوی فضیلت، علم و معنویت رهنمون سازد.

وی در ادامه با انتقاد از تداوم فعالیت مدارس کانکسی در برخی مناطق شهرستان، خاطرنشان کرد: پایان دادن به این وضعیت و ارتقای فضاهای آموزشی، نیازمند همکاری جدی همه دستگاه‌ها و ورود فعال خیرین است؛ دانش‌آموزان بستان‌آباد شایسته تحصیل در فضایی امن، استاندارد و متناسب با شأن آنان هستند.

حجت‌الاسلام غفاری همچنین با اشاره به اهمیت صرفه‌جویی در مصرف حامل‌های انرژی، رعایت الگوی مصرف را وظیفه‌ای ملی دانست و از مردم خواست در این زمینه اهتمام بیشتری داشته باشند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود، با اشاره به سومین اجلاس همکاری‌های ایران و آفریقا، این رویداد را گامی مؤثر در توسعه روابط اقتصادی و سیاسی جمهوری اسلامی با کشورهای قاره سیاه ارزیابی کرد.

امام جمعه بستان‌آباد همچنین سفر اخیر رئیس‌جمهور به کشور جمهوری آذربایجان را اقدامی در جهت تقویت روابط با همسایگان دانست و آن را در مسیر منافع ملی ارزیابی کرد.

وی در پایان با تسلیت حادثه تلخ در گمرک شهید رجایی، خواستار بررسی دقیق ابعاد این واقعه و جلوگیری از تکرار چنین حوادثی شد و در موضوع مذاکرات هسته‌ای، تأکید کرد: باید با پیروی از رهنمودهای مقام معظم رهبری، نسبت به رفع تحریم‌های ظالمانه و احقاق کامل حقوق ملت ایران اقدام شود.

ارسال نظرات