۲۸ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۸:۰۲
کد خبر: ۷۸۱۴۴۹

فوت ۱۱۷ نفر براثر غرق‌شدگی در کشور/ بوشهر در صدر استان‌ها

فوت ۱۱۷ نفر براثر غرق‌شدگی در کشور/ بوشهر در صدر استان‌ها
سخنگوی سازمان اورژانس کشور با اشاره به فوت ۱۱۷ نفر بر اثر غرق‌شدگی در سال جاری گفت: بیشترین موارد غرق‌شدگی در بوشهر رخ داده است.

بابک یکتاپرست از وقوع حادثه غرق‌شدگی برای 175 نفر در سال جاری خبر داد و اظهار کرد: از اول فروردین تا 26 اردیبهشت‌ماه، 175 نفر دچار غرق‌شدگی شده‌اند که از این تعداد 58 نفر دچار درجاتی از مصدومیت شده و 117 نفر فوت کرده‌اند‌.

وی افزود: آمار غرق‌شدگی نسبت به سال گذشته با کاهش 19 درصدی همراه بوده است.

سخنگوی سازمان اورژانس کشور با بیان اینکه 82 درصد از افراد غرق‌شده مرد و 18 درصد زن بوده‌اند، ادامه داد: میانگین سنی مصدومین 24 سال بوده و کم‌سن‌ترین غریق دختربچه‌ای 6 ماهه و مسن‌ترین آن‌ها آقایی 91 ساله بوده که متاسفانه هر دو در محل حادثه جان خود را از دست داده‌اند.

یکتاپرست با بیان اینکه استخرهای شنا و دریاها بیشترین محل غرق‌شدگی هستند، گفت: تعدادی از افراد نیز در رودخانه‌ها، استخرهای کشاورزی، سدها، کانال‌های آب و دریاچه‌ها دچار این حوادث شده‌اند.

مدیر روابط عمومی سازمان اورژانس کشور تصریح کرد: بوشهر با 25 مورد، فارس با 18 مورد و تهران با 17 نفر بیشترین موارد غرق‌شدگی را به خود اختصاص داده‌اند.

منبع: تسنیم
برچسب ها: فوت غرق شدن بوشهر
ارسال نظرات