در آستانه ماه محرم صورت می گیرد؛
گردهمایی«آفتاب در مصاف» با حضور مبلغین و روحانیون فارس برگزار می شود

فارس- مدیر حوزه علمیه فارس از برگزاری گردهمایی و اجتماع بزرگ مبلغین و روحانیون استان فارس در آستانه ماه محرم با عنوان "آفتاب در مصاف" خبرداد.
حجت الاسلام و المسلمین محمودی مدیر حوزه علمیه فارس در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا در فارس، از برگزاری گردهمایی و اجتماع بزرگ مبلغین و روحانیون استان فارس در آستانه ماه محرم با عنوان "آفتاب در مصاف" خبرداد.
وی ادامه داد: به رسم هر سال این گردهمایی در راستای هم افزایی برنامه های مبلغین برای برپایی مراسمات سوگواری حضرت سیدالشهدا(ع) در شیراز حرم مطهر شاهچراغ برگزار خواهد شد.
مدیر حوزه علمیه فارس اظهارکرد: این مراسم با حضور علما، روحانیون، مبلغین، مدیران،اساتید،کادر وطلاب خواهر و برادر مدارس علمیه جهت اعلام انزجار و فریاد انتقام دربرابر تجاوزات آمریکا و رژیم صهیونیستی خواهد بود.
لازم به ذکر است این مراسم فردا سه شنبه سوم تیرماه در شبستان حرم مطهر احمد ابن موسی(ع) ساعت 10 صبح برگزار خواهد شد.
ارسال نظرات